metodito написа: .........
Ам ти всъщност така и нищо не казваш за Батков?![]()
Би ли се аргументирал за Топузаков, Пламен, Наумовски, Домовчийски, който е между другото и голмайстор на отбора...
Топчо е инвестиция в бъдещето. Наумовски не знам как прецени, че не става. Пламен три години вади този отбор и некадърниците пред него и сега, когато се върна от контузия и не ставал. Бати, специалистите. Домовчийски... кво му е като резерва?
Баждеков пък какво общо има? Той е наемник. Човекът, който трябва да си ходи е само ЕДИН! След него всеки по каналния ред ще си замине.
Гонзо, Баждека, Екимов... кой ги е назначил?
Просто изразих моето виждане , на там отиде темата - какво е нужно за да ....... Промени и то само промени , на всякакво ниво ! Не само 3-4 футболиста и толкоз . На всякакво ниво . Сега се сещам за още един двама ръководители дето като изброените от мен са си свикнали , че са незаменими в отбора и каквото и да правят пак ще са си там . Организацията е на ниво , пълно е някакви бивши "легенди" , благодарение на които сменихме 50 треньора заеби - пиявици долни и кърлежи всякакви са се навъдили ! И няма отърване от тях , ЕЙ БОГУ .
За футболистите - в момента с това си представяне в отбора трябва да останат само 6-7 човека . Испанците , Прохаска , юношките и един двама за пълнеж . Всичко останало аулт . Ама той бил голмайстор , ама онзи преди 3 год . бил най-добър , ама третия не се е доказал , четвъртия бил контузен , петия ще е добър ама за резерва , шестия ........ и тн. и тн .и тн . . Тези хипотези съм ги слушал прекалено много в последните 5-6 год . и какво става всеки път ? Стоят си те в отбора благодарение на една стара слава или големите надежди дето се таят за тях и толкоз ..... накрая се получава едно голямо нищо !
Промени и то само промени , на всякакво ниво !