Ливърпул - Суонзи 29.12.2014 | 22:00 |

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daduradam
Контакти:

Re: Ливърпул - Суонзи 29.12.2014 | 22:00 |

Мнениеот daduradam » 30 дек 2014 00:03

soccerav написа: Идват лесни мачове и трансферен прозорец в който ако вземем читав нападател и Стъридж не вземе да се контузи за Н-ти път ще мачкаме! Лавеци е добре дошъл при нас. Честита победа!

Братле, ако не вземем вратар, десен бек, ляв бек, ЦЗ, нападател та и халф Челси, Сити, манафите ще ни спукват.Няма го вече Суарес да компенсира "дупките", които имаме.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 дек 2014 00:05

daduradam написа:Братле, ако не вземем вратар, десен бек, ляв бек, ЦЗ, нападател та и халф Челси, Сити, манафите ще ни спукват.Няма го вече Суарес да компенсира "дупките", които имаме.

Е, абсурд то това е цял отбор. :mrgreen:
Най-много нападател и вратар, друго не вярвам.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 30 дек 2014 00:10

HoUs4oOL написа:
daduradam написа:Братле, ако не вземем вратар, десен бек, ляв бек, ЦЗ, нападател та и халф Челси, Сити, манафите ще ни спукват.Няма го вече Суарес да компенсира "дупките", които имаме.

Аз си мислех , че ти си зле , но явно съм бъркал ! Току що загуби лидерството ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 30 дек 2014 00:11

HoUs4oOL написа:

Естествено, че Браян няма как да ги вземе, а и той вече си изхарчи парите за играчи, които не са му нужни.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 30 дек 2014 00:12

Искам Дибала от Палермо. Рисков трансфер е, но си заслужава.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 30 дек 2014 00:12

Аз искам Лавеци и Чех! Общо ще ни излязат около 25 милиона, максимум 30. Чех ще ни даде сигурност на вратарския пост, докато Лавеци ще помогне в атакуващ план да се поразчупят нещата. Стъридж също се завръща в игра в средата на месеца, така че има повод за оптимизъм. Имаме няколко леки мача, в които трябва да победим и да се вдигне малко самоучвствието. Не толкова мачовете с Челси отколкото мача с Уест Хям ще е най-важният ни мач за месеца. 5 точки до 4-тото място не са много, но не са и малко. Има време за сметките. Сега на дневен ред е победа над Лестър и привличането на споменатите по-горе. Лека нощ и весело посрещане на Новата година! :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 30 дек 2014 00:14

daduradam написа:
soccerav написа: Идват лесни мачове и трансферен прозорец в който ако вземем читав нападател и Стъридж не вземе да се контузи за Н-ти път ще мачкаме! Лавеци е добре дошъл при нас. Честита победа!

Братле, ако не вземем вратар, десен бек, ляв бек, ЦЗ, нападател та и халф Челси, Сити, манафите ще ни спукват.Няма го вече Суарес да компенсира "дупките", които имаме.

Челси и Сити може, но Юнайтед не вярвам. Много постове си изредил, няма как да стане. Нападател задължително, вратар не знам какви варианти имаме. От всички слухове най-добре, но също толкова невъзможно ми се струва Чех. Валдес щял в Ютд да ходи, то кой да вземем? Ляв бек мисля, че Морено е достатъчно класен футболист. За десен съм съгласен и с двете ръце.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 30 дек 2014 00:14

Челси няма да ни дадат Чех според мен. Моу много мрази да дава футболисти на потенциални конкуренти.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 дек 2014 00:15

Изключителен Брендън Роджърс ! Напипа точната схема ,пооправи състава и победите дойдоха .Но защо не го направи по рано ? Няма значение ,забравяме за миналите месеци и гледаме напред .
Изключителни Коутиньо и Лалана ! И като цяло днес всички бяха на ниво .
САМО СЛЕПЦИТЕ НЕ ВИДЯХА ИЗРАСТВАНЕТО НА ОТБОРА и продължаваха да говорят глупости ! :) :) :) А тия малоумни слепци и футболни инвалиди са всички бг фенове на Ливърпул от цяла България ,с изключение на двама трима от тоя форум ! Във всички други форуми съм убеден ,че са плюли Роджърс и сие.
Роджърс "изтрезня" ,както се казва и вдигна отбора .Адмирации. Виновен е за отпадането от ШЛ и лошото класиране ,но важното е ,че вдигна отбора .
Показа ,че може !
Казах ,че ще бием и бихме .Казах ,че ще доминираме и доминирахме . Скоро казах ,че няма как да не дойдат головете и победите ,след тая силна игра и ето че дойдоха !
Срещу грамотните отбори играем силно ,срещу силовите играем трудно .И това е от години не е от вчера или днес.
Поздравявам пак Роджърс за добрата схема .Той внесе остротата от миналия сезон с тая схема .Честно да си призная ,тук ме изненада приятно .Един Ван Гаал не можа да наложи тая схема при манафите ,колкото и да му се искаше ,но нашия я наложи и то перфектно .
Много съм доволен .Нищо не е загубено ,има още 19 мача . А както знаем ,втория полусезон на Роджърс винаги е много по силен от първия .
След три дни идват Лестър и аз съм убеден ,че и тях ще ги накажем ! След това идва лесна програма и нещата ще си дойдат на мястото.Идва и трансферния прозорец ,където съм убеден ,че Роджърс ще реагира адекватно .Лошото е ,че Ливърпул вече не е любима дестинация за мнгоо играчи и първите варианти отказват на Роджърс и той се насочва към вторите ,третите .Дано тоя път вземе този който най много иска ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 30 дек 2014 00:21

HoUs4oOL написа:
soccerav написа:Само искам да кажа на всички които хейтите всеки мач по Хендерсън да си изберете някой друг футболист по който да серете ;) . Заедно с Лалана беше най-добрия ни играч в този мач. Джан не трябва да играе според мен там, при техния гол именно той не скочи както трябва ако не се лъжа.

Хендо показа какво може минали сезон.
Сега Роджърс го пуска, където му дойде на акъла и му е по-трудно.
Иначе за Джан си прав, мястото му не е на бека...

Джан игра централен защитник и смея да кажа че ако Ловрен е 20млн то Джан игра като за 200 предвид че не е позицията на която играе обикновено въпреки беглия опит там.В общи линии Джан беше безгрешен като имаше някой отигравания в наказателното поле на които може да завиди всеки защитник.Мисля че не е нужно да се плюе след подобен резултат и игра, това ни беше най-силния мач от пролетта насам - игра на висока скорост,много положения,голове като цяло много приятна игра.Факт е че Суонзи ни улесниха но мача си беше под тотален наш контрол и спечелихме напълно заслужено като цифрово съотношение.Дори в защита няма от какво да се оплачем - имаше един период 5-6 мин паника иначе имахме тотален контрол над мача.Може само да си пожелаем да гледаме подобни мачове всеки кръг догодина и да се надяваме че лошото остана в 2014.
Весели празници на всички и успешна 2015 :)

Върни се в “Ливърпул”