Изключителен  Брендън Роджърс ! Напипа точната схема ,пооправи състава и победите дойдоха .Но защо не го направи по рано ? Няма значение ,забравяме за миналите месеци и гледаме напред .
Изключителни Коутиньо и Лалана ! И като цяло днес всички бяха на ниво . 
САМО СЛЕПЦИТЕ НЕ ВИДЯХА ИЗРАСТВАНЕТО НА ОТБОРА и продължаваха да говорят глупости  ! 

А тия малоумни слепци и футболни инвалиди са всички бг фенове на Ливърпул от цяла България ,с изключение на двама трима от тоя форум ! Във всички други форуми съм убеден ,че са плюли Роджърс и сие.
Роджърс "изтрезня" ,както се казва и вдигна отбора .Адмирации. Виновен е за отпадането от ШЛ и лошото класиране ,но важното е ,че вдигна отбора .
Показа ,че може !
Казах ,че ще бием и бихме .Казах ,че ще доминираме и доминирахме . Скоро казах ,че няма как да не дойдат головете и победите ,след тая силна игра и ето че дойдоха ! 
Срещу грамотните отбори играем силно ,срещу силовите играем трудно .И това е от години не е от вчера или днес.
Поздравявам пак Роджърс за добрата схема .Той внесе остротата от миналия сезон с тая схема .Честно да си призная ,тук ме изненада приятно .Един Ван Гаал не можа да наложи тая схема при манафите ,колкото и да му се искаше ,но нашия я наложи и то перфектно .
Много съм доволен .Нищо не е загубено ,има още 19 мача . А както знаем ,втория полусезон на Роджърс винаги е много по силен от първия .
След три дни идват Лестър и аз съм убеден ,че и тях ще ги накажем ! След това идва лесна програма и нещата ще си дойдат на мястото.Идва и трансферния прозорец ,където съм убеден ,че Роджърс ще реагира адекватно .Лошото е ,че Ливърпул вече не е любима дестинация за мнгоо играчи и първите варианти отказват на Роджърс и той се насочва към вторите ,третите .Дано тоя път вземе този който най много иска ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.