Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Мнениеот diplomat » 09 дек 2014 19:49

aleksandrov77 написа:
diplomat написа:
aleksandrov77 написа:
diplomat написа:
aleksandrov77 написа:Няма и да има обвиняем! Докато сме член на антибългарските структури ЕС и НАТО сиреч Новия световен ред циганската престъпност ще остава безнаказана и толерирана от соросоидните организации БХК, "Амнести интернейшънъл" , "Отворено Общество" и т.н.! Факт! :(

Това са глупости.

Въобще не са глупости! От 25 години насам в България плавно се налага най-човеконенавистната система наречена НОВ СВЕТОВЕН РЕД , налагана от Вашингтон (ЕС са техни подлоги) която включва следните неща:
1.Налагане на глобално и мултикултурно общество - сиреч циганизация , ислямизация , дебългаризация и приемане на бежанци, този процес е изкуствено наложен, защото е изгоден за системата - една хомогенна нация умее да се съпротивлява - тя бързо се обединява и организира и протестира , докато едно мултикултурно общество няма съпротивителни сили - то не може да се обедини, защото българина няма да тръгне да протестира редом до циганина и обратното - всеки дърпа към своята черга!Отделно циганите са по-лесни за манипулция!
2. Масово следене - чрез камери навсякъде , интернет , подслушване на телефонни разговори и т.н.! На по нататъшен етап ще ни имплантират чип в тялото под предтекст за уж наша сигурност и ще разполагат с всички наши лични данни щще ни знаят всякак една секунда къде сме и какво правим!

Крайната цел на Новия световен ред е единно световно правителство, заличаване на всички национални държави, превръщане на света в един глобален затвор! :(

Новия ред не е наложен напълно и ще става по-зле! А ние българите сме сериозно застрашени да изчезнем като нация! :(

Затова аз съм отявлен противник на системата на НОВ СВЕТВЕН РЕД и ще подкрепя всяка една държава , която се противопоставя срещу Новия ред!

Дай някакви факти, щото иначе рязко издишаш. Аз веднага мога да ти дам, Русия е стратегически и политически партньор с Турция и Израел. 8-)

Близо 3 000 000 Българи напуснаха България главно в посока САЩ и Западна Европа заради високия жизнен стандарт ! Повечето от тях са все млади и интелигентни хора!Запада и САЩ обират по-малките държави като България чрез война или по мирен път чрез МВФ и СБ поддържайки изкуствено нисък жизнен стандарт в България и Източна Европа и изкуствено висок жизнен стандарт в Западна Европа и САЩ с цел изтичане на мозъци!
В същото време циганите и турците се увеличават като население , ниска раждаемост сред българите!Ние сме най-бързо застаряващата нация!Над 2 милиона пенсионери има в България!
Ако демографските тенденции се запазят в следващите 5-6 десетилетия напълно е възможно на територията на България след 60 години да няма нито един етнически българин!
И да остане българите ще бъдат малцинство съставяща не повече от 10% в България!
Ако не вярваш на това което казвам поразходи се в малките градчета и села! България не е само София , Варна, Пловдив , Бургас и Русе!В големите градове демографския срив тече по-бавно!
Колкото до Русия в нея ми е надеждата нещо да се промени и аз ще подкрепя всяка една сила независимо дали е от изток или запад която се противопостави на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
Руснаците с Турция имат общи икономически интереси, а с Израел имат САЩ!
Путин с някои свои действия показа , че се противопоставя на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД - случая Едуард Сноудън , Сирия, Украйна, речта във Валдай , когато започна да говори открито срещу НСР!

Пак ти казвам, покажи фактите, защото аз виждам само твърдения. Знам какво е по малките градове, това е следствие на скапаните ни политици през последните години. Вярвай ми, че ако имахме качествени държавници, дипломати, хора, които първо да гледат интересите на народа, после собствения, тогава нямаше да сме в това положение, а ти нямаше да бръщолевиш тези глупости. И ще повторя, Русия е много близък партньор с Турция и Израел, Мошетата даже са поканени да се присъединят към "християнския" Евразийски Съюз. 8-)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 09 дек 2014 19:55

Дипломате,дай инфо за Израел и ЕАС,защото аз такова не намирам.Получава се малко като Зенит и Тиери Анри ,приятелю ;)
П.П.Защо ли днес от ЕК са поканили за нови преговори Турция за присъединяване към ЕС? 8-)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 09 дек 2014 19:59

А това е върха на наглостта и безочието: 50 000 :o :shock:

Циганин успя да проникне в охраняемата територия на взривения завод „Миджур” в Горни Лом и да открадне бли­зо 50 хил. детонатора, съхра­нявани в двора на фабриката. Устройствата, които тежали над 800 кг., крадецът необезпо­кояван от никого, натоварил в чували, после на кон и предал в Белоградчик на пункт за изкупу­ване на вторични суровини, съ­общава в. „Монитор”. За метала получил по 2,50 лв. за килограм.

Мангалът влизал на терито­рията на „Миджур”, докато все още се водело разследването там и било пълно със следова­тели и военни, които разчист­вали района. На три пъти той успял да изнесе всичко ценно, което намерил.

За липсата на опасните ус­тройства сигнализирала ох­раната на завода, след като забелязала, че купчината от де­тонатори, която се намирала на два километра от мястото на взрива, е започнала значи­телно да намалява. Гардовете подали оплакване в полицията в Белоградчик, която много бързо установила крадеца – 37-годиш­ния Светлин Славчев, който бил от Горни Лом и дори рабо­тел доскоро във фабриката.

Униформените го заловили на 17 ноември, а ден по-късно съд­ът в Белоградчик го остави за постоянно в ареста. Мярката му беше потвърдена и от след­ващата инстанция.

По време на делото „Славчев” стана ясно, че на 9 октомври той бил осъден за друга краж­ба от завода. С помощта само на гаечен ключ той успял да отмъкне 20 метра медна жица, 140 метра меден проводник и още стотици метри други ка­бели, както и три електромо­тора. Наказанието му за това престъпление е година и осем месеца. Преди присъдата му да влезе в сила обаче, той решил да направи още няколко удара и започнал да изнася детонато­рит.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 дек 2014 20:10

FLANKER написа:Дипломате,дай инфо за Израел и ЕАС,защото аз такова не намирам.Получава се малко като Зенит и Тиери Анри ,приятелю ;)
П.П.Защо ли днес от ЕК са поканили за нови преговори Турция за присъединяване към ЕС? 8-)

http://news.ibox.bg/news/id_1850673285
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.744389068904504.1073741830.501512673192146&type=1
Особено това на руски ще ти хареса. :)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 09 дек 2014 20:30

diplomat написа:
FLANKER написа:Дипломате,дай инфо за Израел и ЕАС,защото аз такова не намирам.Получава се малко като Зенит и Тиери Анри ,приятелю ;)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.744389068904504.1073741830.501512673192146&type=1

Благодаря!Значи битката(надцакването) Русия-САЩ отива на много фронтове.
Изображение

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 09 дек 2014 20:56

FLANKER написа:
diplomat написа:

Напълно възможно е Путин да продължава да е част от НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
Приказките са едно, а действията съвсем друго! На приказки Кремъл и Вашингтон се карат, но на дела и едните, и другите действат по посока установяване на Новия ред! Това вече сме го гледали и в нашия парламент. Там години наред депутатите играят театър пред народа като уж се карат, а после пият, ядат и е.бат студентки заедно!
Същото е и в световната политика! Кой помогна на Русия да става все по-силна и по-силна ? НАТО и САЩ ! Те удряха държави богати на петрол и цената му скачаше, а това помогна на Путин да вдигне държавата си на крака и да я направи световен фактор!
Това, че пиша в подкрепа на Русия съвсем не означава, че съм заслепен и не виждам действителността!
Просто ми се иска да не е вярно! Иска ми се да има друг истински полюс! Да има противовес на това, което НСР прави с целия свят! Някои действия показват, че имаме втори полюс в лицето на Русия-Китай, но времето ще покаже!
Много ми се иска това да е Русия, но не знам! Ще поживеем, ще видим!
Все пак трябва да има някаква надежда за света!
Дали самото западно общество ще се пробуди и ще тръгне срещу унищожението на света, дали Китай ще стане световна сила №1 и ще промени статуквото или пък Путин ще изиграе своите западни партньори и ще направи Русия спасител на човечеството ?Нещо трябва да се случи ! :!:
Дано нещо да се промени, защото сега нещата отиват на много зле !
И ме разберете правилно! Аз ще застана зад всякаква сила, независимо дали тя идва от Изток или от Запад, за да бъде спасена България !
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 дек 2014 21:19

aleksandrov77 написа:
FLANKER написа:
diplomat написа:

Напълно възможно е Путин да продължава да е част от НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
Приказките са едно, а действията съвсем друго! На приказки Кремъл и Вашингтон се карат, но на дела и едните, и другите действат по посока установяване на Новия ред! Това вече сме го гледали и в нашия парламент. Там години наред депутатите играят театър пред народа като уж се карат, а после пият, ядат и е.бат студентки заедно!
Същото е и в световната политика! Кой помогна на Русия да става все по-силна и по-силна ? НАТО и САЩ ! Те удряха държави богати на петрол и цената му скачаше, а това помогна на Путин да вдигне държавата си на крака и да я направи световен фактор!
Това, че пиша в подкрепа на Русия съвсем не означава, че съм заслепен и не виждам действителността!
Просто ми се иска да не е вярно! Иска ми се да има друг истински полюс! Да има противовес на това, което НСР прави с целия свят! Някои действия показват, че имаме втори полюс в лицето на Русия-Китай, но времето ще покаже!
Много ми се иска това да е Русия, но не знам! Ще поживеем, ще видим!
Все пак трябва да има някаква надежда за света!
Дали самото западно общество ще се пробуди и ще тръгне срещу унищожението на света, дали Китай ще стане световна сила №1 и ще промени статуквото или пък Путин ще изиграе своите западни партньори и ще направи Русия спасител на човечеството ?Нещо трябва да се случи ! :!:
Дано нещо да се промени, защото сега нещата отиват на много зле !
И ме разберете правилно! Аз ще застана зад всякаква сила, независимо дали тя идва от Изток или от Запад, за да бъде спасена България !

За евреите съм много съгласен, най-голямата напаст и всичко лошо е тръгнало от тях, но мисля, че не си запознат със системата в САЩ и кой какво влияние има. ;) Дори и в момента има огромна битка за влияние, но ще ти подскажа, че ФБР, ЦРУ и Федералния Резерв са от най-"нахалните" винаги. :mrgreen:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 дек 2014 21:22

diplomat написа:За евреите съм много съгласен, най-голямата напаст и всичко лошо е тръгнало от тях, но мисля, че не си запознат със системата в САЩ и кой какво влияние има. ;) Дори и в момента има огромна битка за влияние, но ще ти подскажа, че ФБР, ЦРУ и Федералния Резерв са от най-"нахалните" винаги. :mrgreen:

Охоооо, откриваме нотки от Моята борба... :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Ужас в училище! Осмокласник изнасили 11-годишно момче

Мнениеот loko1 » 10 дек 2014 11:05

Брутално насилие в училище потресе хората в бургаското село Дебелт. Осмокласник е изнасилил в училищната тоалетна 11-годишно момче. Детето било заключено през междучасието от насилника, който е от голям цигански род в селото. Той е с няколко години по-голям от връстниците си и местните твърдят, че и друг път е тормозел по-малките. Родители на други деца от ОУ "Антон Страшимиров" се заканват утре да не ги пуснат на училище, съобщи сайтът Флагман, пред който първо се е оплакала майката на жертвата.

Насиленото момченце е настанено в болница в тежко състояние и не желае да разговаря с никого. Момченцето първоначално не казало нищо на майка си, но тя видяла кръв по дрешките му. През плач малчуганът й признал, че осмокласникът Брайко го заключил в тоалетната и му направил нещо лошо. Майката се обадила веднага на полицията и на Бърза помощ.

Сигналът за инцидента е подаден в петък, обясни в ефира на Нова телевизия кметът на селото Иванка Ангелова. От полицията потвърдиха за инцидента. Образувано е досъдебно производство, а случаят е поет от районната прокуратура в Бургас. Съдебен лекар ще прегледа пострадалия петокласник утре.

http://www.segabg.com/article.php?id=729411

В какво се превръща държавата ни?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Ужас в училище! Осмокласник изнасили 11-годишно момче

Мнениеот Жоржиньо » 10 дек 2014 11:14

Смърт за циганите!

Върни се в “Свободна зона”