aleksandrov77 написа:diplomat написа:aleksandrov77 написа:diplomat написа:aleksandrov77 написа:Няма и да има обвиняем! Докато сме член на антибългарските структури ЕС и НАТО сиреч Новия световен ред циганската престъпност ще остава безнаказана и толерирана от соросоидните организации БХК, "Амнести интернейшънъл" , "Отворено Общество" и т.н.! Факт!
Това са глупости.
Въобще не са глупости! От 25 години насам в България плавно се налага най-човеконенавистната система наречена НОВ СВЕТОВЕН РЕД , налагана от Вашингтон (ЕС са техни подлоги) която включва следните неща:
1.Налагане на глобално и мултикултурно общество - сиреч циганизация , ислямизация , дебългаризация и приемане на бежанци, този процес е изкуствено наложен, защото е изгоден за системата - една хомогенна нация умее да се съпротивлява - тя бързо се обединява и организира и протестира , докато едно мултикултурно общество няма съпротивителни сили - то не може да се обедини, защото българина няма да тръгне да протестира редом до циганина и обратното - всеки дърпа към своята черга!Отделно циганите са по-лесни за манипулция!
2. Масово следене - чрез камери навсякъде , интернет , подслушване на телефонни разговори и т.н.! На по нататъшен етап ще ни имплантират чип в тялото под предтекст за уж наша сигурност и ще разполагат с всички наши лични данни щще ни знаят всякак една секунда къде сме и какво правим!
Крайната цел на Новия световен ред е единно световно правителство, заличаване на всички национални държави, превръщане на света в един глобален затвор!![]()
Новия ред не е наложен напълно и ще става по-зле! А ние българите сме сериозно застрашени да изчезнем като нация!![]()
Затова аз съм отявлен противник на системата на НОВ СВЕТВЕН РЕД и ще подкрепя всяка една държава , която се противопоставя срещу Новия ред!
Дай някакви факти, щото иначе рязко издишаш. Аз веднага мога да ти дам, Русия е стратегически и политически партньор с Турция и Израел.
Близо 3 000 000 Българи напуснаха България главно в посока САЩ и Западна Европа заради високия жизнен стандарт ! Повечето от тях са все млади и интелигентни хора!Запада и САЩ обират по-малките държави като България чрез война или по мирен път чрез МВФ и СБ поддържайки изкуствено нисък жизнен стандарт в България и Източна Европа и изкуствено висок жизнен стандарт в Западна Европа и САЩ с цел изтичане на мозъци!
В същото време циганите и турците се увеличават като население , ниска раждаемост сред българите!Ние сме най-бързо застаряващата нация!Над 2 милиона пенсионери има в България!
Ако демографските тенденции се запазят в следващите 5-6 десетилетия напълно е възможно на територията на България след 60 години да няма нито един етнически българин!
И да остане българите ще бъдат малцинство съставяща не повече от 10% в България!
Ако не вярваш на това което казвам поразходи се в малките градчета и села! България не е само София , Варна, Пловдив , Бургас и Русе!В големите градове демографския срив тече по-бавно!
Колкото до Русия в нея ми е надеждата нещо да се промени и аз ще подкрепя всяка една сила независимо дали е от изток или запад която се противопостави на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
Руснаците с Турция имат общи икономически интереси, а с Израел имат САЩ!
Путин с някои свои действия показа , че се противопоставя на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД - случая Едуард Сноудън , Сирия, Украйна, речта във Валдай , когато започна да говори открито срещу НСР!
Пак ти казвам, покажи фактите, защото аз виждам само твърдения. Знам какво е по малките градове, това е следствие на скапаните ни политици през последните години. Вярвай ми, че ако имахме качествени държавници, дипломати, хора, които първо да гледат интересите на народа, после собствения, тогава нямаше да сме в това положение, а ти нямаше да бръщолевиш тези глупости. И ще повторя, Русия е много близък партньор с Турция и Израел, Мошетата даже са поканени да се присъединят към "християнския" Евразийски Съюз.