ralka_levskarka написа:Betchualeng Arnaikem написа:ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:Ралкеее,как мина вчера,Ралкеее
Ден, като ден, аз лично предпочетох да си се прибера вкъщи
Ма ти си уникат бе, ти си цял анахронизъм направо. Каква студентка си ти, да не вземеш да идеш, па да се натряскаш, да се чифтосаш с някой загорел набърже (може даже да се запознаете .. след това)? Ама така не е модерно бе Ралке, това е "заухаво" бе кака... Дома ще си седи.. това си е направо демоде!
![]()
![]()
Нека е демоде, обичам да ссъм различна![]()
П.С. знам, че се майтапиш
Принципно да.. ама майтап майтап ама мислиш ли, че описаните от мен дейности не съм ги виждал у "бедните и гладни мизерни студентки" ежедневно? Все пак по едно време участвах в ремонт в Техническия и събрах уникални спомени за всякакъв род кифли. Между другото облизваха се лакомо дори на 3-4 циганина, които работеха там, единия от които дебел, нисък и набит,а също така на 1 колега, за който спорехме от година или 2 не се е къпал, смятай колко ги е сърбяло. Както и чух поне 5 разговора, в които един преподавател обяснява на друг кой на коя щял да пише някаква работа. Срещу пари или други услуги не знам :D Та текста на бъзика дойде от житейски наблюдения 1 вид :>