Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 дек 2014 16:39

ralka_levskarka написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
ralka_levskarka написа:
delqnski47 написа:Ралкеее,как мина вчера,Ралкеее :mrgreen:

Ден, като ден, аз лично предпочетох да си се прибера вкъщи :)

Ма ти си уникат бе, ти си цял анахронизъм направо. Каква студентка си ти, да не вземеш да идеш, па да се натряскаш, да се чифтосаш с някой загорел набърже (може даже да се запознаете .. след това)? Ама така не е модерно бе Ралке, това е "заухаво" бе кака... Дома ще си седи.. това си е направо демоде!

:lol: :lol:
Нека е демоде, обичам да ссъм различна 8-)
П.С. знам, че се майтапиш

Принципно да.. ама майтап майтап ама мислиш ли, че описаните от мен дейности не съм ги виждал у "бедните и гладни мизерни студентки" ежедневно? Все пак по едно време участвах в ремонт в Техническия и събрах уникални спомени за всякакъв род кифли. Между другото облизваха се лакомо дори на 3-4 циганина, които работеха там, единия от които дебел, нисък и набит,а също така на 1 колега, за който спорехме от година или 2 не се е къпал, смятай колко ги е сърбяло. Както и чух поне 5 разговора, в които един преподавател обяснява на друг кой на коя щял да пише някаква работа. Срещу пари или други услуги не знам :D Та текста на бъзика дойде от житейски наблюдения 1 вид :>
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 дек 2014 16:49

Ти нищо не си видял и чул значи :mrgreen: Знам ги какви са, точно като тях не искам да бъда. Не бях виждала нашите от почти месец и предпочетох да постоя с тях, защото ми се събират повече дни :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 дек 2014 16:54

ralka_levskarka написа:Ти нищо не си видял и чул значи :mrgreen: Знам ги какви са, точно като тях не искам да бъда. Не бях виждала нашите от почти месец и предпочетох да постоя с тях, защото ми се събират повече дни :)

Почти нищо. Ако реша да напиша всичко ще ми трябват хмм дни. А аз пиша бърже, доста бърже даже :D

Гледай един хубавец как се изяви..

1982 написа:Батков е непоклатим, той ще надживее Левски.

Тодоре, завинаги един от нас.

Aз де факто го нарекох прасе и ти веднага го припозна за 1 от вас, че и завинаги при това.
Изводите оставям на широката публика...
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 дек 2014 16:56

Чета го', забавен си :mrgreen:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 дек 2014 16:59

Обаче само нашите недъзи могат да направят така, че в един ден (събота) да се играят ЦСКА- ЧМ и Левски - Славия, в един град три софийски отбора, няма проблем :geek:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 09 дек 2014 17:09

ralka_levskarka написа:Обаче само нашите недъзи могат да направят така, че в един ден (събота) да се играят ЦСКА- ЧМ и Левски - Славия, в един град три софийски отбора, няма проблем :geek:

Това не е нищо. Имало много по-фрапантни случай. Левски играе на националния стадион със Славия. А ЦСКА играе с Локо София на "Армията" :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 дек 2014 17:13

modor написа:
ralka_levskarka написа:Обаче само нашите недъзи могат да направят така, че в един ден (събота) да се играят ЦСКА- ЧМ и Левски - Славия, в един град три софийски отбора, няма проблем :geek:

Това не е нищо. Имало много по-фрапантни случай. Левски играе на националния стадион със Славия. А ЦСКА играе с Локо София на "Армията" :lol: :lol:

Мдаа, има още какво да очаквам :mrgreen: Следващият кръг положението е г/д същото, ние сме на Герена, а ония са с Локо София в Надежда.
Иначе в събота нашия мач е 13:15, а техния от 16:00, после да не се чудят пак полицаите, защо, видиш ли, е имало бой.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 дек 2014 17:14

Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 дек 2014 17:16

ralka_levskarka написа:
modor написа:

Мдаа, има още какво да очаквам :mrgreen: Следващият кръг положението е г/д същото, ние сме на Герена, а ония са с Локо София в Надежда.
Иначе в събота нашия мач е 13:15, а техния от 16:00, после да не се чудят пак полицаите, защо, видиш ли, е имало бой.

Ти се радвай, че в А група не са и Академик примерно.. или Септември (ако все пак оцеляха). Че тогава щяха да сътворят вече истински чудеса :D
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 дек 2014 17:19

ralka_levskarka написа:
modor написа:

Ти се радвай, че в А група не са и Академик примерно.. или Септември (ако все пак оцеляха). Че тогава щяха да сътворят вече истински чудеса :D

А, то е достатъчно, че Септември си имат някакви юноши, които си вереят в София, виж за Академик не знам как стоят нещата :)

Върни се в “Свободна зона”