Ех, да имаше поне малко истина в тези клюки
Дано все пак клюките скоро да се превърнат в реалност и големия Локомотив от Пловдив отново да се превърне в силен и перспективен клуб! А там всичко е налице, за да може един сериозен инвеститор да бъде реално заинтересован, за да инвестира! Уникална база от близо 100 декара много близо до центъра на Пловдив, непосредствено до най-големия парк в града! Комплекс намиращ се до най-новия, най-добър за живеене и най-многолюден квартал на Пловдив ЖК "Тракия", който се намира между няколко възлови за града булеварда, както сега, така и в перспектива(визирам предстоящото изграждане на бул."Цветан Лазаров, който ще минава непосредствено зад северната част на спортен комплекс "Локомотив")! На всичкото отгоре Локомотив е клуб от град в центъра на България, който се слави не само като най-футболния, а въобще, като града дал най-много емблематични спортисти на страната ни! Това, че Локомотив Пловдив пък е един от малкото ФК с голяма публика у нас е допълнителен стимул за всеки потенциален инвеститор, който би искал този клуб да се превърне в голям и мощен проект!..............
Гледам, днес доста хора без работа(аз почивам) отново са се впуснали в "разсъждения"!? За кой ли път и то по една и съща тема, която даже беше опровергана от самия Георги Домусчиев и то преди около 2 седмици!
Иначе по принцип, едва ли има нещо по-хубаво от такъв вариант за Локото или за който и да било друг ФК у нас!? Аз продължавам да съм твърдо в защита на собствениците на Лудогорец, както и на невиждано качествената работа, която вършат от всяка една гледна точка, за да може клуба им да бъде фактор, не само в България, а и извън нея! До момента не мога да се съглася с нито един аргумент на критиците на Домусчиеви и клуба им най-малкото, когато те идват от страна на софийските "грандове"!
Много хора забравиха или просто умишлено "прескачат" фактите, когато дълги десетилетия отборите с най-много титли и купи у нас бяха тенденциозно и безочливо подпирани от всички институции в БФС и не само, за да грабнат поредната титла или купа на страната ни и да се класират за ЕКТ

За останалите, докопването до медал или класиране в "топ-5" беше равносилно на титла, не заради друго, ами защото призовите места и трофеи са отредени на 2-3 отбора, далеч преди първенството! Нека , ако не съм прав някой да ме опровергае!....................
Именно заради тези факти, няма как да съм от тези, които днес ожесточено "скачат" на Лудогорец и собственика им! Знам, че болката от разрушаване на статуквото от последните 60-70 години е тежко и много болезнено за някои хора, но именно в това се крие и голяма част от положителната страна на явления, като Литекс и Лудогорец например!
Бих написал още клуп неща по този въпрос, но темата е друга и затова спирам!
Дано големия Локомотив Пловдив най-сетне случи на качествен собственик, а той определено би бил такъв, ако поне прилича с действията си на братята Домусчиеви

САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!