Георги Домусчиев иска Локомотив ще го прави като Лудогорец

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Re: Георги Домусчиев иска Локомотив ще го прави като Лудогорец

Мнениеот trokadero_ » 09 дек 2014 10:14

warhead написа:
trokadero_ написа:Брей Домусчето май възприема критиките за феновете и сега иска да вземе отбор с фенове ли ? :lol: :lol:

Писна му да прави сухи пакети с кренвирши и затова! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Съдба :oops:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 дек 2014 10:17

Ако сте се наиграя вече да ви кажа, че в тази новина има 0% истина :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 09 дек 2014 10:31

Нека, колкото повече клубове имат солидно ръководство, толкова по-добре.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 09 дек 2014 11:00

Много ми прилича на Перла 4 , може и Индезит :) или както се казва перем и пеем.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 09 дек 2014 11:02

Пловдив1926 написа:Ако сте се наиграя вече да ви кажа, че в тази новина има 0% истина :mrgreen:

Известно ни е че се натискате на Пещерска гроздова,но ми се струва че най-накрая пак ше карате на Цар Киро Дистилъри,Суди Озкан или пак на магарешкия...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 дек 2014 11:05

Яж дюневи в студентски град и не се обяснявай бе палячо. Известно му било кой натискаме :) Жълтите натискаме докато не върнат салама в магазина :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 09 дек 2014 11:08

В Бълагрия има само 7 отбора -Черно море,Черноморец,Локо Пв,Ботев Пв,Берое,Левски ,Цска,нормално е да се насочи към един от тях.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 09 дек 2014 11:11

ticha i vladislav написа:Локо Пв,Ботев Пв

Тези не ги знам.От кой град са?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 09 дек 2014 11:17

Ех, да имаше поне малко истина в тези клюки :!:
Дано все пак клюките скоро да се превърнат в реалност и големия Локомотив от Пловдив отново да се превърне в силен и перспективен клуб! А там всичко е налице, за да може един сериозен инвеститор да бъде реално заинтересован, за да инвестира! Уникална база от близо 100 декара много близо до центъра на Пловдив, непосредствено до най-големия парк в града! Комплекс намиращ се до най-новия, най-добър за живеене и най-многолюден квартал на Пловдив ЖК "Тракия", който се намира между няколко възлови за града булеварда, както сега, така и в перспектива(визирам предстоящото изграждане на бул."Цветан Лазаров, който ще минава непосредствено зад северната част на спортен комплекс "Локомотив")! На всичкото отгоре Локомотив е клуб от град в центъра на България, който се слави не само като най-футболния, а въобще, като града дал най-много емблематични спортисти на страната ни! Това, че Локомотив Пловдив пък е един от малкото ФК с голяма публика у нас е допълнителен стимул за всеки потенциален инвеститор, който би искал този клуб да се превърне в голям и мощен проект!..............
Гледам, днес доста хора без работа(аз почивам) отново са се впуснали в "разсъждения"!? За кой ли път и то по една и съща тема, която даже беше опровергана от самия Георги Домусчиев и то преди около 2 седмици!
Иначе по принцип, едва ли има нещо по-хубаво от такъв вариант за Локото или за който и да било друг ФК у нас!? Аз продължавам да съм твърдо в защита на собствениците на Лудогорец, както и на невиждано качествената работа, която вършат от всяка една гледна точка, за да може клуба им да бъде фактор, не само в България, а и извън нея! До момента не мога да се съглася с нито един аргумент на критиците на Домусчиеви и клуба им най-малкото, когато те идват от страна на софийските "грандове"!
Много хора забравиха или просто умишлено "прескачат" фактите, когато дълги десетилетия отборите с най-много титли и купи у нас бяха тенденциозно и безочливо подпирани от всички институции в БФС и не само, за да грабнат поредната титла или купа на страната ни и да се класират за ЕКТ :idea:
За останалите, докопването до медал или класиране в "топ-5" беше равносилно на титла, не заради друго, ами защото призовите места и трофеи са отредени на 2-3 отбора, далеч преди първенството! Нека , ако не съм прав някой да ме опровергае!....................
Именно заради тези факти, няма как да съм от тези, които днес ожесточено "скачат" на Лудогорец и собственика им! Знам, че болката от разрушаване на статуквото от последните 60-70 години е тежко и много болезнено за някои хора, но именно в това се крие и голяма част от положителната страна на явления, като Литекс и Лудогорец например!
Бих написал още клуп неща по този въпрос, но темата е друга и затова спирам!
Дано големия Локомотив Пловдив най-сетне случи на качествен собственик, а той определено би бил такъв, ако поне прилича с действията си на братята Домусчиеви :!: САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
Последна промяна от fire на 09 дек 2014 12:29, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
khan uvigi
Контакти:

Мнениеот khan uvigi » 09 дек 2014 11:55

Цецо Чука написа:
ticha i vladislav написа:Локо Пв,Ботев Пв

Тези не ги знам.От кой град са?

Така,като гледам са от Павликени. :)

Върни се в “Локо Пловдив”