Unforgiven_M написа:Вие сте ебахти цървулите!!!
Всяка победа на Лудогорец ли е "уредена" бе малоумници?!
Този отбор надигра Ливърпул и в Англия не отстъпваше много, накара Реал Мадрид да се изпоти здраво за 3-те точки в София. Какво странно има да победи Берое с някаква разлика?
По-добре да искаме всичките ни отбори да станат поне толкова силни, вместо да плюем от злоба, че нашите са по-слаби!
Ти сериозно ли за "изпотяването" на "Реал" в София!?...

Роналдо и компания изиграха може би десетина минути малко по-бързичко и съсредоточено и през тези 10-на минути футболистите на "Лудогорец" гледаха мача отблизо. През останалите 80+ минути "белият балет" се разхождаше по терена (възстановителните им тренировки сигурно са по-напрегнати).
Сегашният "Ливърпул" е най-слабият "Ливърпул", който съм гледал някога (а аз гледам футбол от доста години). Защитата е трагична, но докато миналия сезон отпред вършееха Суарес (най-вече) и Стъридж, днес е останало само кльощавото негърче Рахимчо.
Няма съмнение, че понастоящем "Лудогорец" е най-силният български футболен отбор, но няма съмнение и в това, че някои отбори играят по един начин срещу него и по друг, например, срещу "Левски" (примерът с "Марек" е доста пресен)...

П.П. Не съм гледал мача "Берое" - "Лудогорец" и не мога да взема отношение за него.