Берое - Лудогорец - 0:4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Re: Берое - Лудогорец | 5.12 | 16:00ч.

Мнениеот gacobacov » 05 дек 2014 18:24

terata написа:
peliforewer написа:1 Лудогорец 18 38 2 ЦСКА 17 38 3 Берое 18 28 4 Левски 17 28 5 Литекс 17 26 6 Локомотив (София) 17 26

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/ От Спортал вече го изиграха мача и класирането направиха,някой много им пречи когато в класирането под номер едно е ЦСКА.

Ахахахахаах :lol: :lol: :lol: всичко е в заговор срещу харизматЪ, даже и лайфа на Спортал. :mrgreen:

А фенките на ПодуянскЪ гледам вече се ориентирахте към каузатЪ :oops:

chiphead
Контакти:

Re: Берое - Лудогорец - 0:4

Мнениеот chiphead » 05 дек 2014 18:24

е, просто си представям утре, ако Локо ПД вземат да бият - какъв рев ще настане по всичките земни кълбета ... :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Вече ме дразни Лудогорец!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 дек 2014 18:24

Unforgiven_M написа:Вие сте ебахти цървулите!!!
Всяка победа на Лудогорец ли е "уредена" бе малоумници?!
Този отбор надигра Ливърпул и в Англия не отстъпваше много, накара Реал Мадрид да се изпоти здраво за 3-те точки в София. Какво странно има да победи Берое с някаква разлика?
По-добре да искаме всичките ни отбори да станат поне толкова силни, вместо да плюем от злоба, че нашите са по-слаби!

Ти сериозно ли за "изпотяването" на "Реал" в София!?... :lol: Роналдо и компания изиграха може би десетина минути малко по-бързичко и съсредоточено и през тези 10-на минути футболистите на "Лудогорец" гледаха мача отблизо. През останалите 80+ минути "белият балет" се разхождаше по терена (възстановителните им тренировки сигурно са по-напрегнати).
Сегашният "Ливърпул" е най-слабият "Ливърпул", който съм гледал някога (а аз гледам футбол от доста години). Защитата е трагична, но докато миналия сезон отпред вършееха Суарес (най-вече) и Стъридж, днес е останало само кльощавото негърче Рахимчо.
Няма съмнение, че понастоящем "Лудогорец" е най-силният български футболен отбор, но няма съмнение и в това, че някои отбори играят по един начин срещу него и по друг, например, срещу "Левски" (примерът с "Марек" е доста пресен)... 8-)
П.П. Не съм гледал мача "Берое" - "Лудогорец" и не мога да взема отношение за него.
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 05 дек 2014 18:26, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 05 дек 2014 18:25

Защо сменихте плочата? Нали преди началото на мача пускахте теми, че съдията ще бута Лудогорец. Това не стана и го обърнахте на купен мач. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Spiro Spirov
Контакти:

Мнениеот Spiro Spirov » 05 дек 2014 18:27

Те Берое понеже са страшен отбор, та ще тръгне някой да ги купува. :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 дек 2014 18:29

Venko123 написа:
ralka_levskarka написа:Какво се е случило :?

Нищо особено. Поредното полягване на отбор срещу Лудогорец, нормални работи...

Полягване с 4 чисти гола-екстра работа :mrgreen:
Цесекарите вече съвсем сте изгубили разсъдък
Иначе вие си бихте Берое с игра, без да ви лягат, нали :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 дек 2014 18:29

Браво на Берое, и те се оказаха големи патриоти, пазиха Лудогорец преди мача им от ШЛ, точно както и Марек ги пазеше.

А група - честна игра, истински футбол .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 05 дек 2014 18:30

и какво толкова странно има ,че Лудогорец е бил Берое?
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 05 дек 2014 18:30

След мача на Пулев се появиха мнения , че той го е продал ....

Ако бе победил, тогава съм убеден , че щеше да има мнения , че го е уредил и/или че го е играл при някое буки и т.н

Догодина ако примерно Хасково е кандидат шампион , то тогава те ще купуват/уреждат мачове наред . Същото ще важи и за който и да едруг претендент за 1то място...

Ако Лудогорец вземе точка (или 3) в Мадрид то "убеден" съм ще е защото е уреден мача! Ако загуби с много , то тогава ще бъдат разкрити и това ще се ползва за доказателство ,че купуват мачове у нас.

Какъв друг вариант остава ?

Тази типична за нас народопсихология е меко казано унищожителна за всички нас.

Всички сме жалки :(
Последна промяна от alchemist на 05 дек 2014 18:31, променено общо 1 път.
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 05 дек 2014 18:30

Мен ме подразни Дерменджиев в интервюто след мача , като каза най-малко 5 пъти ,че им предстои мач в Мадрид. Все едно Левски , ЦСКА , Берое , Ботев и др. наши отбори никога не са играли такива мачове и не са побеждавали велики отбори.

Върни се в “Лудогорец”