ivan56 написа:
Край, ей сега ще те обявят за национален предател, и ще ти се обясни как без благоволението на Пyткин тоя кораб няма да полети, щото е зареден с руско гориво...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ivan56 написа:
dafquezz написа:ivan56 написа:
Край, ей сега ще те обявят за национален предател, и ще ти се обясни как без благоволението на Пyткин тоя кораб няма да полети, щото е зареден с руско гориво...
THE G.A.M.E написа:tomba написа:До колкото разбирам газопровода ще минава през Турция и ще има връзка на границата с Гърция...ако след 1-2-3 г. нещата утихнат и Гърция реши да строй тръбата,можем да теглим една звучна за подкрепата на ЕС.
Перловски написа:В това изявление на Пути се долавят нотки на истерия.
Самият факт , че го "съобщи" от място, от което ще се приеме твърде болезнено от българския народ , говори за желание да унижи най-слабата страна в ЕС.
Да я унижи , за това ,че не се подчинява , както е било дълги години.
Аз съм "евроскептик" и не приемам доста от евроатлантическите "ценности", но си задайте въпрос:
-Кой" брат" гледайки само своите интереси, унижава брат си?
Или както се казва-Знаете ли кой е егоист?
Този , който обича себе си , повече от мен.
tomba написа:До колкото разбирам газопровода ще минава през Турция и ще има връзка на границата с Гърция...ако след 1-2-3 г. нещата утихнат и Гърция реши да строй тръбата,можем да теглим една звучна за подкрепата на ЕС.
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
SINOTE написа:tomba написа:До колкото разбирам газопровода ще минава през Турция и ще има връзка на границата с Гърция...ако след 1-2-3 г. нещата утихнат и Гърция реши да строй тръбата,можем да теглим една звучна за подкрепата на ЕС.
Утихнат неутихнат, проектът никога не е бил изгоден за България. Ако е изгоден за Турция то разликата ще бъде в продажните български послушковци, които са подписали условията за българската отсечка. Тва е просто една тръба, която щеше да минава през България, построена на 3 пъти по-скъпа цена от Северен Поток, без да имаме каквото и да е право да я ползваме за транзит на газ от находищата в южна Добруджа например. Защо? Защото целта на руснаците никога не е била проектът да е изгоден за България, а да извива ръцете на Украйна и да си запази монопола, като единствено Газпром да решава какво ще се случва.
Условията на енергийния пакет на ЕС са много прости - когато строиш газопровод, трябва да дадеш възможност и на други доставчици да го ползват, за да се избегне монополът и поставянето на малки държави като България в зависимост от Русия. Кое е толкова лошо от тези условия? Те не са ли в полза на България?
А Хуйло да не се прави на толкова загрижен за българския суверенитет, а да обясни защо "братска, славянска и православна България" плаща най-скъпия газ в Европа!!!
ПТНПНХ
FLANKER написа:Скоро ще се разбере всичко.
THE G.A.M.E написа:Перловски написа:В това изявление на Пути се долавят нотки на истерия.
Самият факт , че го "съобщи" от място, от което ще се приеме твърде болезнено от българския народ , говори за желание да унижи най-слабата страна в ЕС.
Да я унижи , за това ,че не се подчинява , както е било дълги години.
Аз съм "евроскептик" и не приемам доста от евроатлантическите "ценности", но си задайте въпрос:
-Кой" брат" гледайки само своите интереси, унижава брат си?
Или както се казва-Знаете ли кой е егоист?
Този , който обича себе си , повече от мен.
Ха де, гус'ин Президента на Р.Ф. отиде до Турция, за да съобщи, че Ние сме виновни за това, че няма да се строи Ю.И.![]()
Аз от край време тръбя, че Русия и Турция замислят некво мазало на Балканите, и този ход с Ю.И. е само началото.![]()
Те руските Управляващи никога не са ни имали за братя... Понякога ми е жал за обикновените руснаци.
Не знам к'во си мисли Путин, но май ни направи страшна реклама пред ЕС.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта