Путин задраска "Южен поток", избра Турция за партньор!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Re: Путин задраска "Южен поток", избра Турция за партньор!

Мнениеот dafquezz » 02 дек 2014 12:45

ivan56 написа:Изображение

Край, ей сега ще те обявят за национален предател, и ще ти се обясни как без благоволението на Пyткин тоя кораб няма да полети, щото е зареден с руско гориво...

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 02 дек 2014 12:46

Скоро ще се разбере всичко. 8-)
Последна промяна от FLANKER на 02 дек 2014 12:56, променено общо 2 пъти.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 дек 2014 12:47

dafquezz написа:
ivan56 написа:Изображение

Край, ей сега ще те обявят за национален предател, и ще ти се обясни как без благоволението на Пyткин тоя кораб няма да полети, щото е зареден с руско гориво...

Примера е страхотен,а горивото сигурно е включено в цената :lol: !

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 02 дек 2014 12:48

THE G.A.M.E написа:
tomba написа:До колкото разбирам газопровода ще минава през Турция и ще има връзка на границата с Гърция...ако след 1-2-3 г. нещата утихнат и Гърция реши да строй тръбата,можем да теглим една звучна за подкрепата на ЕС.

И от Гърция, накъде ?
Приемаме хипотетично, че Гърция се навие да играе в един отбор с Турция ( принципно, гърците по-скоро биха глътнали сода каустик ) ... После, за да иде тая тръба до Централна Европа, от къде трябва да мине ?
Явно, ако не е през нас, то остава варианта - "Македония", Албания, Босна, Хърватия и Словения.
Не знам... Тая тръба през Турция, за Централна Европа, изглежда обречена още в идеята си.[/quote

Това е предположение но пък и гърците не се славят с голяма изпълнителност на европейските закони/директиви(кой,както иска да го чете).

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 дек 2014 12:49

Перловски написа:В това изявление на Пути се долавят нотки на истерия.
Самият факт , че го "съобщи" от място, от което ще се приеме твърде болезнено от българския народ , говори за желание да унижи най-слабата страна в ЕС.
Да я унижи , за това ,че не се подчинява , както е било дълги години.
Аз съм "евроскептик" и не приемам доста от евроатлантическите "ценности", но си задайте въпрос:
-Кой" брат" гледайки само своите интереси, унижава брат си?
Или както се казва-Знаете ли кой е егоист?
Този , който обича себе си , повече от мен. :mrgreen:

Ха де, гус'ин Президента на Р.Ф. отиде до Турция, за да съобщи, че Ние сме виновни за това, че няма да се строи Ю.И. :mrgreen:
Аз от край време тръбя, че Русия и Турция замислят некво мазало на Балканите, и този ход с Ю.И. е само началото. :roll:
Те руските Управляващи никога не са ни имали за братя... Понякога ми е жал за обикновените руснаци.

Не знам к'во си мисли Путин, но май ни направи страшна реклама пред ЕС. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 02 дек 2014 12:52

tomba написа:До колкото разбирам газопровода ще минава през Турция и ще има връзка на границата с Гърция...ако след 1-2-3 г. нещата утихнат и Гърция реши да строй тръбата,можем да теглим една звучна за подкрепата на ЕС.

:lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 02 дек 2014 12:54

Южен Поток ще ходи към Италия :lol:
http://www.euractiv.com/sections/global-europe/italy-south-stream-pipeline-no-longer-priority-310153
Italian Industry Minister Federica Guidi said on Wednesday (19 November) that the South Stream gas pipeline project, which was put in doubt after Russia's annexation of Ukraine's Crimea peninsula, is no longer a priority.

ОХ. Я пак кой искал Южен Поток?
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 02 дек 2014 12:56

SINOTE написа:

Утихнат неутихнат, проектът никога не е бил изгоден за България. Ако е изгоден за Турция то разликата ще бъде в продажните български послушковци, които са подписали условията за българската отсечка. Тва е просто една тръба, която щеше да минава през България, построена на 3 пъти по-скъпа цена от Северен Поток, без да имаме каквото и да е право да я ползваме за транзит на газ от находищата в южна Добруджа например. Защо? Защото целта на руснаците никога не е била проектът да е изгоден за България, а да извива ръцете на Украйна и да си запази монопола, като единствено Газпром да решава какво ще се случва.

Условията на енергийния пакет на ЕС са много прости - когато строиш газопровод, трябва да дадеш възможност и на други доставчици да го ползват, за да се избегне монополът и поставянето на малки държави като България в зависимост от Русия. Кое е толкова лошо от тези условия? Те не са ли в полза на България?

А Хуйло да не се прави на толкова загрижен за българския суверенитет, а да обясни защо "братска, славянска и православна България" плаща най-скъпия газ в Европа!!!

ПТНПНХ

Там е работата,че проекта е засекретен,все едно ще правим станция на Марс.Моето мнение е,ако е изгоден строим,ако не се договаряме или не строим.Колкото за цената на газта за нас е въпрос на преговори,няма гаранция ако е от друга страна ще е по-евтина.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 02 дек 2014 13:00

FLANKER написа:Скоро ще се разбере всичко. 8-)

Фланкер, кажи сега защо Путин се прегърна с Ердоган и с анадолците? Това не е ортодоксално поведение? Да не би Путин, след развода си да е станал мюсулманин?
88 години СЛАВА

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 дек 2014 13:03

THE G.A.M.E написа:
Перловски написа:В това изявление на Пути се долавят нотки на истерия.
Самият факт , че го "съобщи" от място, от което ще се приеме твърде болезнено от българския народ , говори за желание да унижи най-слабата страна в ЕС.
Да я унижи , за това ,че не се подчинява , както е било дълги години.
Аз съм "евроскептик" и не приемам доста от евроатлантическите "ценности", но си задайте въпрос:
-Кой" брат" гледайки само своите интереси, унижава брат си?
Или както се казва-Знаете ли кой е егоист?
Този , който обича себе си , повече от мен. :mrgreen:

Ха де, гус'ин Президента на Р.Ф. отиде до Турция, за да съобщи, че Ние сме виновни за това, че няма да се строи Ю.И. :mrgreen:
Аз от край време тръбя, че Русия и Турция замислят некво мазало на Балканите, и този ход с Ю.И. е само началото. :roll:
Те руските Управляващи никога не са ни имали за братя... Понякога ми е жал за обикновените руснаци.

Не знам к'во си мисли Путин, но май ни направи страшна реклама пред ЕС. :lol:

Гусин Путин,каза на чист руски език: Да ги ева и еврогейовете не се съгласиха с нас,ама и по добре и без това нЕма рубли,що пък България да не обере калая.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”