Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Red joker написа:Der Schmarotzer написа:eddie написа:svetli-lz написа:Армията та Армията като сте толкова отворени нека общината ви отреди имот в покрайнините на София както са постъпили с Левски/за по късопаметните стадиона на Левски също е бил в центъра на столицата/ и си построете стадион. Спукахте ни ушите как не сте комунсти и т.н , но ако може на готово да вземете имотите на БНА без да сте дали и стотинка. Базата в Панчарево на кой е? или може би там е било учредителното събрание 1948г. в нивата на Вуте от Панчарево.
Хайде да не прекаляваме, има военни авиационни снимки от онова време.. така наречения "стадион" представлява една ливада с 2 реда пейки и една съблекалня, дадени ви за ползване от общината..
Гошко, преди да пишеш глупости, първо се информирай! Стадионът на Левски е един от най-големите в България по това време. С по-голям капацитет е бил само стадион Юнак, който по съвместителство играе ролята и на национален стадион. Така, че мантрата за двата реда пейки можеш да си ги разправяш на останалите ваши чичкови червенотиквеничковчета, но тя няма нищо общо с реалността.
http://levskifc.hit.bg/stadium.html
Да бе ,само дето има да давате не знам си колко десетки хиляди златни лева за него, на „Слава“-докога да ви чакаме ,а шмароцер
![]()
Red joker написа:Der Schmarotzer написа:Red joker написа:Der Schmarotzer написа:Да бе, за това си имаме нотариален акт за него.... ,а вашият де го,а ти кво ше кажеш за титлите ви по време на соца
А като си имате нотариален акт що плащате (т.е. не плащате) наем?
Айде де и аз това се питам
Ами не се питай, а плащай!
Red joker написа:Гледай сега,тази тема за собствеността е предъвквана хиляди пъти по форумите, вече ми е станала банална и ми е писнала-хората ви изнасят документи,факти-вие си знаете вашето,вервате си на вашите митове и легенди,нема лошо!Относно вашия стадион -наистина си прав да слагаш думичката облагородяващи в кавички(само дано да не се срути сектор „В“ на някой мач,който играете пред публика,щото съм чувал,че трябва да се връзвате с въжета та да не паднете) и това би трябвало да те натъжи тебе,а не мене
За „отнетия“ стадион съм отговорил по-горе на шмароцер,само не знам от кой е построен стадиона ви,ти ми кажи ако знаеш-само не ми казвай,че е от феновете и че са събирани дарения от тях
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar и 36 госта