Стига мустаката демагогия!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Тодор Батков да продаде клуба?

Да
133
57%
Не
100
43%

Общо гласове: 233

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Стига мустаката демагогия!

Мнениеот boabbb » 14 ное 2014 13:08

Тоя тръст ми се вижда много мъглива работа - ся щели да вадят по милион на година :lol: Чудно откъде, вестникаря няма откъде да ги извади, той ми говори врели-некипели за мърчандайзинг и подобни купешки изрази, които са без стойност :) Може евентуално да се разчита на момчетата от Люлин - ако им се направи още малко място за "търговия" , може и целия клуб да издържат :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 14 ное 2014 13:10

Red joker написа:
Der Schmarotzer написа:
eddie написа:
svetli-lz написа:Армията та Армията като сте толкова отворени нека общината ви отреди имот в покрайнините на София както са постъпили с Левски/за по късопаметните стадиона на Левски също е бил в центъра на столицата/ и си построете стадион. Спукахте ни ушите как не сте комунсти и т.н , но ако може на готово да вземете имотите на БНА без да сте дали и стотинка. Базата в Панчарево на кой е? или може би там е било учредителното събрание 1948г. в нивата на Вуте от Панчарево.

Хайде да не прекаляваме, има военни авиационни снимки от онова време.. така наречения "стадион" представлява една ливада с 2 реда пейки и една съблекалня, дадени ви за ползване от общината.. ;)

Гошко, преди да пишеш глупости, първо се информирай! Стадионът на Левски е един от най-големите в България по това време. С по-голям капацитет е бил само стадион Юнак, който по съвместителство играе ролята и на национален стадион. Така, че мантрата за двата реда пейки можеш да си ги разправяш на останалите ваши чичкови червенотиквеничковчета, но тя няма нищо общо с реалността.
http://levskifc.hit.bg/stadium.html

Да бе ,само дето има да давате не знам си колко десетки хиляди златни лева за него, на „Слава“ 8-) -докога да ви чакаме ,а шмароцер :? :?:

Грешиш! Не е лошо да попрочетеш отново това, което пише във вестник Спортъ, брой 653 от 1933г. То там си го пише черно на бяло, но кой да го прочете и да го осмисли. Започва да става малко като с прословутия протокол 410 от 1971г, за който всички пишат, но май само няколко човека са го чели, а другите повтарят простотиите на Гошко и Гошковците. И за да не се включваш сред Гошковците, прочети цялата статия в съответния вестник, а не избрани моменти...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 14 ное 2014 13:14

Red joker написа:
Der Schmarotzer написа:
Red joker написа:
Der Schmarotzer написа:Да бе, за това си имаме нотариален акт за него.... ,а вашият де го :( ,а ти кво ше кажеш за титлите ви по време на соца :?

А като си имате нотариален акт що плащате (т.е. не плащате) наем?

Айде де и аз това се питам :(

Ами не се питай, а плащай!

Това го кажи на Батков и на тръста :mrgreen:[/quote]
Що? Те нямат нищо общо с Кочин парк. Поне така си мислят някои...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 ное 2014 14:01

Red joker написа:Гледай сега,тази тема за собствеността е предъвквана хиляди пъти по форумите, вече ми е станала банална и ми е писнала-хората ви изнасят документи,факти-вие си знаете вашето,вервате си на вашите митове и легенди,нема лошо!Относно вашия стадион -наистина си прав да слагаш думичката облагородяващи в кавички(само дано да не се срути сектор „В“ на някой мач,който играете пред публика,щото съм чувал,че трябва да се връзвате с въжета та да не паднете) и това би трябвало да те натъжи тебе :oops: ,а не мене :idea: За „отнетия“ стадион съм отговорил по-горе на шмароцер,само не знам от кой е построен стадиона ви,ти ми кажи ако знаеш-само не ми казвай,че е от феновете и че са събирани дарения от тях :lol:

Загрижил се нашия за секрор В, да не се срути вика :lol: Колкото до въжета, това се наблюдава само в малка част от сектор В (откъм Г), където така или иначе почти никой не ходи, А, да-преди време поизравниха с циментец.
Сине, на фона на вашата порутина без тоалетни и с млади брезички из процепените бетони, Герена изглежда като стадион от бъдещето.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 ное 2014 14:13

Единственото по-добро на Герена, е тревното покритие, както и, че има отопление ;) При нас седалките не са нищо особено, но се ядва :roll: Аз не знам какво сте се хванали за тия кенефи - мач ли гледате, или сте отишли да серете :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 14 ное 2014 14:49

Aйде стига спам в темата! Тръгнали да ми срявняват клубните стадиони..... то националният стадион е на едно средно ниво, вие си ги "мерите" на клубно ниво :lol: Айде довършете си в спама ;)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 24 ное 2014 14:55

батков вън!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 01 дек 2014 21:00

Край! "Южен поток" няма да има. Батков вече може да си тръгва :mrgreen:
http://bgonair.bg/world/2014-12-01/puti ... yata-na-es
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 дек 2014 21:29

Аз,пък,казвам:
Стига ВСЯКАКВИ демагогии!!!
Било то "мустакати" или "голобради"!!!
Щото се наслушах на всякакви простотии от различните действащи лица!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 02 дек 2014 12:07

Айде къде се скри бе Тодоре? Кво стана бе? :lol: :lol: :mrgreen: Мечтата ти как управляваш Левски още 5 години с чужди руски пари без да даваш и 1 стотинка отидоха в тоалетната чиния а? И са кво праиш Тодоре, устиска 2 години само и само да дойдат блядовете, а те сега ти пяха мъжки полов орган! Съня свърши Тодоре, реалността дойде а тя е, че си без пукнат лев и че времето ти изтече! Разчиташе на чужди пари да те спасят нали така, но този път късмета ти обърна гръб и края ти го виждаме както ние така и ти. Няма по-хубава новина от тази снощната, няма по-хубаво нещо от това което предстои да ти се случи Тодоре а то е неизбежно вече. Да се разкараш един път завинаги от Левски!!!

Наздраве Тодоре за Газпром! :lol: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Левски”