ЦСКА(София) Лудогорец (Разград) - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ЦСКА(София) Лудогорец (Разград)

Мнениеот BRF » 25 ное 2014 15:19

Моцарт,
Ти не беше ли нещо към тоя вашия фенклуб във Варна?Нямате ли малко мозък в главата да помислите,преди да пуснете олигофренската декларация!Наркомани,комунисти,ревльо...................,егати тъпотията!Утре сещаш ли се какво очаква вашите фенове?Защо са ви нужни тия глупости,заради тъпотията и комплексарщината на няколко човек,ще пострадат доста!Дано не съм прав,но съм сигурен че ще е така!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 25 ное 2014 18:54

BRF написа:Моцарт,
Ти не беше ли нещо към тоя вашия фенклуб във Варна?Нямате ли малко мозък в главата да помислите,преди да пуснете олигофренската декларация!Наркомани,комунисти,ревльо...................,егати тъпотията!Утре сещаш ли се какво очаква вашите фенове?Защо са ви нужни тия глупости,заради тъпотията и комплексарщината на няколко човек,ще пострадат доста!Дано не съм прав,но съм сигурен че ще е така!

Нямам общо с фен клуба. Станах член защото ни увиснаха двамата спътници за Букурещ и се отказахме от колата, а за да пътуваме с тях това бе условието. Зарекох се че това пътуване ще е първото и последното посещение на мач по този начин. Пораснал съм за да се съобразявам с десетки хора. Може би много хора се бъркат като ни видят подписите с линк към форума, а там с варненския фенклуб си разменихме по едно бутонче. Някакъв вид приятелство. Направих им форум, опитах да поствам техни публикации, но до там. Нямам време да се занимавам и с такива неща. Не знам каква декларация са написали, но ще погледна. Загубих желание да съм част от този фенклуб, когато на Тича миналия сезон не спряха да псуват и да обиждат цял мач. Това не е за мен, аз обичам да гледам футбол, не да псувам и избивам комплекси. Но всеки го разбира различно...
Аз съм от Микре Юнайтед

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 25 ное 2014 18:59

Никой няма да пострада, не се филмирай, човек! Те вашите фенове са неграмотни като Емо Костадинов :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 25 ное 2014 19:11

hijack1 написа:Никой няма да пострада, не се филмирай, човек! Те вашите фенове са неграмотни като Емо Костадинов :lol:

За грамотността попитай в МО.Може да провериш в сайта на министерството къде живеят най-неграмотните деца в България.Просто виж резултатите от националното външно оценяване за която и да е година и възраст.Разград винаги е в топ 3 по неграмотност. :shock: :o ;) :shock: :o ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 25 ное 2014 19:48

GOLEADOR написа:
hijack1 написа:Никой няма да пострада, не се филмирай, човек! Те вашите фенове са неграмотни като Емо Костадинов :lol:

За грамотността попитай в МО.Може да провериш в сайта на министерството къде живеят най-неграмотните деца в България.Просто виж резултатите от националното външно оценяване за която и да е година и възраст.Разград винаги е в топ 3 по неграмотност. :shock: :o ;) :shock: :o ;)

Стига с това оценяване бе , вече ми омръзна едно и също да пишеш !
Ей тука , които пишем повечто имаме висШО, но и дори да нямаме, да слагаш всички хора под общ знаменател...е тъпо..
Пропусна да отблежеш че става въпрос за ОБЛАСТ Разград, не за града !Някой беше писал и за ДПС, ами ДПС е трета-четвърта сила в ГРАД Разград и населението - българското в града е около 80 %. Това са все факти. Факт е че нямате доказателство и за прословутия кренвирш - кой го е дал, кой го е купил! Смешници..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 25 ное 2014 21:00

snakebite написа:
GOLEADOR написа:

Стига с това оценяване бе , вече ми омръзна едно и също да пишеш !
Ей тука , които пишем повечто имаме висШО, но и дори да нямаме, да слагаш всички хора под общ знаменател...е тъпо..
Пропусна да отблежеш че става въпрос за ОБЛАСТ Разград, не за града !Някой беше писал и за ДПС, ами ДПС е трета-четвърта сила в ГРАД Разград и населението - българското в града е около 80 %. Това са все факти. Факт е че нямате доказателство и за прословутия кренвирш - кой го е дал, кой го е купил! Смешници..

1.Смешник ще викаш на баща си.
2Не слагам всички под общ знаменател нито ви деля на депесари и българи.
3.Относно резултатите от националното външно оценяване не се сърди на мен,аз само отбелязвам този факт.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 ное 2014 21:33

Виж сега,аз не се филмирам!Знам,че ще стане,а ти дори няма да отидеш утре до София защото си на училище!Ето пак се правиш на оборотен пред компа и дразниш хората и ги надъхваш!Трябва ли да си грамотен за да биеш някой?

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 25 ное 2014 23:03

За да прочетеш това по форумите трябва да си грамотен, да. И не, не съм на училище, а на лекции, затова и нямам възможност да отида на мача. Не мисля, че е нещо срамно :roll:

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 26 ное 2014 09:24

Обикновено ,обидните квалификации, декларират липсата на аргументи ;)
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 ное 2014 09:35

hijack1 написа:За да прочетеш това по форумите трябва да си грамотен, да. И не, не съм на училище, а на лекции, затова и нямам възможност да отида на мача. Не мисля, че е нещо срамно :roll:

Не казвам,че е срамно,по-скоро е похвално!Казвам само,че тези заяждания които правиш,могат да докарат неприятности на хората,които ще присъстват днес в София!Всъщност,знаеш какво искам да кажа!

Върни се в “Лудогорец”