Моцарт,
Ти не беше ли нещо към тоя вашия фенклуб във Варна?Нямате ли малко мозък в главата да помислите,преди да пуснете олигофренската декларация!Наркомани,комунисти,ревльо...................,егати тъпотията!Утре сещаш ли се какво очаква вашите фенове?Защо са ви нужни тия глупости,заради тъпотията и комплексарщината на няколко човек,ще пострадат доста!Дано не съм прав,но съм сигурен че ще е така!
ЦСКА(София) Лудогорец (Разград) - 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА(София) Лудогорец (Разград)
BRF написа:Моцарт,
Ти не беше ли нещо към тоя вашия фенклуб във Варна?Нямате ли малко мозък в главата да помислите,преди да пуснете олигофренската декларация!Наркомани,комунисти,ревльо...................,егати тъпотията!Утре сещаш ли се какво очаква вашите фенове?Защо са ви нужни тия глупости,заради тъпотията и комплексарщината на няколко човек,ще пострадат доста!Дано не съм прав,но съм сигурен че ще е така!
Нямам общо с фен клуба. Станах член защото ни увиснаха двамата спътници за Букурещ и се отказахме от колата, а за да пътуваме с тях това бе условието. Зарекох се че това пътуване ще е първото и последното посещение на мач по този начин. Пораснал съм за да се съобразявам с десетки хора. Може би много хора се бъркат като ни видят подписите с линк към форума, а там с варненския фенклуб си разменихме по едно бутонче. Някакъв вид приятелство. Направих им форум, опитах да поствам техни публикации, но до там. Нямам време да се занимавам и с такива неща. Не знам каква декларация са написали, но ще погледна. Загубих желание да съм част от този фенклуб, когато на Тича миналия сезон не спряха да псуват и да обиждат цял мач. Това не е за мен, аз обичам да гледам футбол, не да псувам и избивам комплекси. Но всеки го разбира различно...
Аз съм от Микре Юнайтед
Никой няма да пострада, не се филмирай, човек! Те вашите фенове са неграмотни като Емо Костадинов 

hijack1 написа:Никой няма да пострада, не се филмирай, човек! Те вашите фенове са неграмотни като Емо Костадинов
За грамотността попитай в МО.Може да провериш в сайта на министерството къде живеят най-неграмотните деца в България.Просто виж резултатите от националното външно оценяване за която и да е година и възраст.Разград винаги е в топ 3 по неграмотност.

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:hijack1 написа:Никой няма да пострада, не се филмирай, човек! Те вашите фенове са неграмотни като Емо Костадинов
За грамотността попитай в МО.Може да провериш в сайта на министерството къде живеят най-неграмотните деца в България.Просто виж резултатите от националното външно оценяване за която и да е година и възраст.Разград винаги е в топ 3 по неграмотност.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Стига с това оценяване бе , вече ми омръзна едно и също да пишеш !
Ей тука , които пишем повечто имаме висШО, но и дори да нямаме, да слагаш всички хора под общ знаменател...е тъпо..
Пропусна да отблежеш че става въпрос за ОБЛАСТ Разград, не за града !Някой беше писал и за ДПС, ами ДПС е трета-четвърта сила в ГРАД Разград и населението - българското в града е около 80 %. Това са все факти. Факт е че нямате доказателство и за прословутия кренвирш - кой го е дал, кой го е купил! Смешници..
snakebite написа:GOLEADOR написа:hijack1 написа:Никой няма да пострада, не се филмирай, човек! Те вашите фенове са неграмотни като Емо Костадинов
За грамотността попитай в МО.Може да провериш в сайта на министерството къде живеят най-неграмотните деца в България.Просто виж резултатите от националното външно оценяване за която и да е година и възраст.Разград винаги е в топ 3 по неграмотност.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Стига с това оценяване бе , вече ми омръзна едно и също да пишеш !
Ей тука , които пишем повечто имаме висШО, но и дори да нямаме, да слагаш всички хора под общ знаменател...е тъпо..
Пропусна да отблежеш че става въпрос за ОБЛАСТ Разград, не за града !Някой беше писал и за ДПС, ами ДПС е трета-четвърта сила в ГРАД Разград и населението - българското в града е около 80 %. Това са все факти. Факт е че нямате доказателство и за прословутия кренвирш - кой го е дал, кой го е купил! Смешници..
1.Смешник ще викаш на баща си.
2Не слагам всички под общ знаменател нито ви деля на депесари и българи.
3.Относно резултатите от националното външно оценяване не се сърди на мен,аз само отбелязвам този факт.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
hijack1 написа:Никой няма да пострада, не се филмирай, човек! Те вашите фенове са неграмотни като Емо Костадинов
Виж сега,аз не се филмирам!Знам,че ще стане,а ти дори няма да отидеш утре до София защото си на училище!Ето пак се правиш на оборотен пред компа и дразниш хората и ги надъхваш!Трябва ли да си грамотен за да биеш някой?
За да прочетеш това по форумите трябва да си грамотен, да. И не, не съм на училище, а на лекции, затова и нямам възможност да отида на мача. Не мисля, че е нещо срамно 

Обикновено ,обидните квалификации, декларират липсата на аргументи 

висша математика:31 ≠ 4 

hijack1 написа:За да прочетеш това по форумите трябва да си грамотен, да. И не, не съм на училище, а на лекции, затова и нямам възможност да отида на мача. Не мисля, че е нещо срамно
Не казвам,че е срамно,по-скоро е похвално!Казвам само,че тези заяждания които правиш,могат да докарат неприятности на хората,които ще присъстват днес в София!Всъщност,знаеш какво искам да кажа!