ЦСКА(София) Лудогорец (Разград) - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: ЦСКА(София) Лудогорец (Разград)

Мнениеот memnto » 23 ное 2014 16:19

A при 1:0 за нас и човек повече, ако беше показал червен на бекчето ви за ритането срещу Карата, къде отивахте? :lol: :roll:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 23 ное 2014 16:22

memnto написа:A при 1:0 за нас и човек повече, ако беше показал червен на бекчето ви за ритането срещу Карата, къде отивахте? :lol: :roll:

В борбата за места за УЕФА.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 23 ное 2014 16:30

NOMER14 написа:
memnto написа:A при 1:0 за нас и човек повече, ако беше показал червен на бекчето ви за ритането срещу Карата, къде отивахте? :lol: :roll:

В борбата за места за УЕФА.

Ор'гинален. Изображение

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 23 ное 2014 16:55

За мен "бекчето" рита топката , толкова . Вместо да играят 11 на 11 с чисто футболни средства и двата отбора искаха повече да изкарват картони на противника , отколкото да играят футбол . Грозен мач ..

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 23 ное 2014 17:03

IvailoRz написа:За мен "бекчето" рита топката , толкова . Вместо да играят 11 на 11 с чисто футболни средства и двата отбора искаха повече да изкарват картони на противника , отколкото да играят футбол . Грозен мач ..

И аз така го виждам - че рита топката, но пусти червени очила. Друг е въпроса че Кайсара тоя сезон е ужасно нервен в А група, и прави глипотевини и ако беше му улучил краката би трябвало да го изгонят...Карачанаков видях че провокира и Ешпиньо, и Кайсара тъй че и той не е божа кравичка..и още нещо имаше брутален удар с лакът на Тони Силва срещу Минев, не видях някой да го покаже !
Лошото е по примера на цесекарите които се вторачват само в съдията и коментираме разни ситуации, вместо футбола който бе ужасно грозен...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 23 ное 2014 17:40

mozart написа:Прословутият сектор за гости няма да е такъв след края на ремонта, а като сега строящият се. Мисля, че тогава всички ще сме доволни. Не виждам причина да не се играе в Разград мач от групова фаза на който и да е турнир (изискванията на книга са еднакви-стадион 4-та категория), ако имаме стадион.
Че вие сте по-добри от миналата госина е очебийно, но нашите треньори явно не го виждат! Мисля, че за плейофа ще сме с друг треньор! Най-голямата грешка беше махането на Стоев! Но това е минало...

А ти замисляш ли се Кирчо дали иска да играе в Разград или София? Щото единия 10 хиляден, другия 43. А и като се сложат ограничения, буферни зони и тн. Сега идват хора, дори които не са фенове, колкото да се тагнат на стадиона. То и имаше лаф във Фейсбук: "Абе на теб как ти излезе тоя стадион да се тагнеш?" и "Нашете в зелено ли са?"
Разликите в приходите са огромни, рекламата също.

А другия фактор е - какви условия и каква инфраструктура има Разград, за да приема офиц.лица на УЕФА, както и отбори, като Реал Мадрид, Ливърпуул, Базел и пр.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 23 ное 2014 17:53

Това което не можахме да направим вчера го направи дубъла преди малко - Лудогорец - ЦСКА 1:0. Браво

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 23 ное 2014 18:35

Serafim написа:
mozart написа:Прословутият сектор за гости няма да е такъв след края на ремонта, а като сега строящият се. Мисля, че тогава всички ще сме доволни. Не виждам причина да не се играе в Разград мач от групова фаза на който и да е турнир (изискванията на книга са еднакви-стадион 4-та категория), ако имаме стадион.
Че вие сте по-добри от миналата госина е очебийно, но нашите треньори явно не го виждат! Мисля, че за плейофа ще сме с друг треньор! Най-голямата грешка беше махането на Стоев! Но това е минало...

А ти замисляш ли се Кирчо дали иска да играе в Разград или София? Щото единия 10 хиляден, другия 43. А и като се сложат ограничения, буферни зони и тн. Сега идват хора, дори които не са фенове, колкото да се тагнат на стадиона. То и имаше лаф във Фейсбук: "Абе на теб как ти излезе тоя стадион да се тагнеш?" и "Нашете в зелено ли са?"
Разликите в приходите са огромни, рекламата също.

А другия фактор е - какви условия и каква инфраструктура има Разград, за да приема офиц.лица на УЕФА, както и отбори, като Реал Мадрид, Ливърпуул, Базел и пр.

Последното нещо, което съм искал е да сравнявам Разград със София! Няма български град, който може да се сравнява със София в момента. Това обаче не означава че само там могат да се провеждат разни мероприятия. Разград не е по-различен град от останалите български градове. Мачове от ШЛ са се провеждали и в доста по-малки градове. Доколкото знам инфраструктората около стадиона трябва да бъде подобрена и достъпът от близка главна улица да бъде подобрен. Нека не бързаме обаче. Почне ли се сектор В съм убеден, че стадионът няма да бъде построен само за А група, а и за групите на ЕКТ.
Аз съм от Микре Юнайтед

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 23 ное 2014 20:10

Един слаб мач на Лудогорец и ЦСКА се помислиха за велики. А реалността е, че дори и да игра слабо, Лудогорец изравни на ЦСКА с човек по-малко на техния стадион. Това беше пикът на чорбата, тепърва ще почват да губят точки.

Все пак не дай си Боже чорбата да стане шампион, ще ги надънят в квалификациите я някоя Мура, я Зимбру. Не виждам за какво се напъват. :mrgreen:

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 23 ное 2014 21:44

dream team написа:Един слаб мач на Лудогорец и ЦСКА се помислиха за велики. А реалността е, че дори и да игра слабо, Лудогорец изравни на ЦСКА с човек по-малко на техния стадион. Това беше пикът на чорбата, тепърва ще почват да губят точки.

Все пак не дай си Боже чорбата да стане шампион, ще ги надънят в квалификациите я някоя Мура, я Зимбру. Не виждам за какво се напъват. :mrgreen:

Ако не можем да спечелим повече точки до края ще получат правото да ги надъни някой безизвестен отбор на ниво шампионска лига!
Аз съм от Микре Юнайтед

Върни се в “Лудогорец”