Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
memnto написа:A при 1:0 за нас и човек повече, ако беше показал червен на бекчето ви за ритането срещу Карата, къде отивахте?![]()
NOMER14 написа:memnto написа:A при 1:0 за нас и човек повече, ако беше показал червен на бекчето ви за ритането срещу Карата, къде отивахте?![]()
В борбата за места за УЕФА.
IvailoRz написа:За мен "бекчето" рита топката , толкова . Вместо да играят 11 на 11 с чисто футболни средства и двата отбора искаха повече да изкарват картони на противника , отколкото да играят футбол . Грозен мач ..
mozart написа:Прословутият сектор за гости няма да е такъв след края на ремонта, а като сега строящият се. Мисля, че тогава всички ще сме доволни. Не виждам причина да не се играе в Разград мач от групова фаза на който и да е турнир (изискванията на книга са еднакви-стадион 4-та категория), ако имаме стадион.
Че вие сте по-добри от миналата госина е очебийно, но нашите треньори явно не го виждат! Мисля, че за плейофа ще сме с друг треньор! Най-голямата грешка беше махането на Стоев! Но това е минало...
Serafim написа:mozart написа:Прословутият сектор за гости няма да е такъв след края на ремонта, а като сега строящият се. Мисля, че тогава всички ще сме доволни. Не виждам причина да не се играе в Разград мач от групова фаза на който и да е турнир (изискванията на книга са еднакви-стадион 4-та категория), ако имаме стадион.
Че вие сте по-добри от миналата госина е очебийно, но нашите треньори явно не го виждат! Мисля, че за плейофа ще сме с друг треньор! Най-голямата грешка беше махането на Стоев! Но това е минало...
А ти замисляш ли се Кирчо дали иска да играе в Разград или София? Щото единия 10 хиляден, другия 43. А и като се сложат ограничения, буферни зони и тн. Сега идват хора, дори които не са фенове, колкото да се тагнат на стадиона. То и имаше лаф във Фейсбук: "Абе на теб как ти излезе тоя стадион да се тагнеш?" и "Нашете в зелено ли са?"
Разликите в приходите са огромни, рекламата също.
А другия фактор е - какви условия и каква инфраструктура има Разград, за да приема офиц.лица на УЕФА, както и отбори, като Реал Мадрид, Ливърпуул, Базел и пр.
dream team написа:Един слаб мач на Лудогорец и ЦСКА се помислиха за велики. А реалността е, че дори и да игра слабо, Лудогорец изравни на ЦСКА с човек по-малко на техния стадион. Това беше пикът на чорбата, тепърва ще почват да губят точки.
Все пак не дай си Боже чорбата да стане шампион, ще ги надънят в квалификациите я някоя Мура, я Зимбру. Не виждам за какво се напъват.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта