XVI кръг: ЦСКА - Лудогорец 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: XVI кръг: ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот memnto » 22 ное 2014 23:57

Кашчей написа:
Stahlgewitter написа:Имаха в началото,Мисиджан.

Тоя не го броят, защото го изгониха и положението му не се включва в статистиката на мача 8-)

Факт. Бюрека ги надушва вече нещата. 8-) 8-) Ще се научиш, няма страшно. ИзображениеИзображение

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 23 ное 2014 00:20

Вече по темата почти всичко е казано. Само не видях някой да е написал за удара с лакът на Ешпиньо в гърдите на Карачанаков. Абсолютен червен картон! Но Таско вече го беше страх да изгони още някой от Лудогорец (като се замисли човек, кой ли имаше предвид под "ВСИЧКИ" Джугански, дали не е гело, плешо и ко.). Но вече мача е история, резултата е ясен. Аз искам да обърна внимание на нещо друго, много важно. Преди мача до вход 2 имаше десетина изверга начело с мазния Петричев само на 2-3 метра от обикновените фенове, влизащи в стадиона. Какво правеха там, може би си пазеха автобуса, но мисля че не е редно дрогираните мутрагени на гелосания да стоят толкова близо до феновете на ЦСКА. За това си има полиция. Как да заведа детето си на мач, като тая паплач може във всеки един момент да превърти и да пребие(не дай си боже да убие) някой фен. Част от тези изроди стояха в тунела на гостуващия отбор по време на мача, един от тях счупи една плоскост и удари и наплю наш фен пред очите на стоящите полицаи, а те горките никаква реакция. На въпроса, защо не предприемат действия срещу тези озверели изверги, те гледаха като телета и незнаеха какво да отговорят. Надявам се, че това ще бъде описано в докладите им, а и журналистите няма да спестят кадрите от тунела им.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 23 ное 2014 00:20

[offtopic]Извинявам се за грешката в правописа, по принцип съм учил немски... ще ме прощаваш ама от турски и грам не отбирам, та бих помолил да не намесваш етнически нотки! Разград е неделима част от България за която са проливали кръв моите предци! Тук живеят и 25% мюсюлмани с които се налага да живея и процента е вероятно доста по-малък от живеещите в София мангасари!От българите живеещи в градовете със смесено население и отстояващи националността си по тези места- по българи няма! Може да си направиш труда и да се поровиш в историята на 1989 за т.нар. Разградска република и да си направиш някои изводи.
Така че за напред опитай със "селянин", "боклук", "гейтар" и каквото ти е кеф, ама не и турчин....Благодаря за разбирането![/offtopic]

[offtopic]Е, честно казано е радващо, че се обиди и ми се струват повече от 25 %, но както и да е! Въпросът е, че сте си съдийски отбор...не че на нас и на нашите сини приятелки не са помагали съдиите, но за това ни и мразят повечето отбори[/offtopic]

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 23 ное 2014 00:34

Рев до небесата от Сълзата и ко преди мача - съдията, деня, "синьото" БФС ( да, същото това, заради което нищо НЕзначещите четири букви са в елита години наред). Рев до небесата по време на мача - при всеки фаул, тъч, аут, или корнер.. Тройчо, подкрепен от Толя и Младши Конуса, влизаше на терена, сякаш за да покаже, че така не бива и се извършва брутализъм, невиждан в историята на футбола. Рев, разбира се, и след мача.. а стига бе?!? Какъв беше коментара на Тройчо за камъка ( естествено няма как това да се сравнява с оръжието снежна топка)? Попита ли същия персонаж, защо тасков спести картони на апостол, карачанаков, силва ( може и директен червен картон за удар в лицето), фелипе (откровена симулация).. или беше по - зает да изтъква спестения картон на Кайсара ( 100% червен картон) и забавеният жълт на Минев ( вярно е, че Минев направи 10-15 фаула срещу силва и беше за картон по - рано). Идеята е, че Тройчо реве за щяло и нещяло след всеки мач, а реално се вижда, че грешки се правят и в двете посоки.
Домакините бяха по - желаещият да спечели мача отбор и трябва да съжаляват за загубените точки. И един съвет към зелените - давайте го по - скромно, защото вие, за разлика от нас и чорбата, сте фактор днес и утре.. за след няколко дни, седмици или месеци - едва ли.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 23 ное 2014 00:39

mertezaker написа:
Е, честно казано е радващо, че се обиди и ми се струват повече от 25 %, но както и да е! Въпросът е, че сте си съдийски отбор...не че на нас и на нашите сини приятелки не са помагали съдиите, но за това ни и мразят повечето отбори

...говоря за града - по селата са ужас :(...но за футбол:
Едва ли някой се радва от подобни факти, но това са си традиции-реферите на всякъде подпират водещите клубове , но има и някаква логика ... представи си ЦСКА - шампион, аз даже ви го пожелавам този сезон /играете надъхано , но не особено стабилно спортно-технически/но е абс. логично да сте шампиони! Та от последните изцепки, спомена е жив и не изглежда да има успешен пробив след 2-3 кръг. И може би го правят в тази връзка !Определено има ситуации в които има подпирания на които никой фен не се радва, но са факт :)
висша математика:314 :idea:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 ное 2014 01:28

Прочетох до 55стр. коментарите и реших да си кажа мнението за мача,после ще прочета останалите.Това ли е европейския Лудогорец,това ли е отбора граден 3години с милиони евро,спомням си за Лудогорец в първата си година в А група на Армията,ЦСКА бяха в звезден състав ,поведаха 2-0 и момчетата от Разград въпреки че бяха ощетени от съдията обърнаха мача до 2-2.Какво стана днес,видях едни абсолютно неадекватни футболисти от Разград които ритаха,псуваха и ако не беше влязъл случайния фал не виждам как щяха да вземат точка.Срещу Лудогорец бяха едни момчета събрани преди 3 месеца за без пари,които каквото можаха това играха,ако имаха още малко рутина и класа този мач нямаше да им е проблем,но те дадоха всичко от себе си и заслужават поздравления.За публиката нямам думи върховни са,а за тези които са видели че са хвърлени павета,просто не са видели това бяха скали,бетонни блокове само че са без последствия и по правилник се наказват с 1000лв.глоба.За съдията ,абсолютен мушморок,след като критерият ти за червените картони на Мисиджан и Маркиньос са такива,защо не посмя да накаже другите провинения за жълт респективно червен картон,докога хора които са страхливци ще решават нещата в българския футбол.На двамата фена на Лудогорец които са във форума ще им кажа че когато дойдат 1000човека на Армията без значение с кренвирш или с дюнер тогава може да се изказват,защото ако кажем ще залеем Разград и Киро и мутрите му от Варна ще ги смачкаме.Специални поздрави на един сандал от Стара Загора който беше си заложил най-милото че ЦСКА ще падне и Лудогорец ще се подиграе с тях,често идвам в Ст.Загора на лично съобщение ми прати адреса си ще дойда лично да те поздравя,ако си от селата не го пращай защото аз съм сериозен човек и пътувам по магистралата.На другия фен от Дунава /той си знае/за пореден път му казвам че е въздух под налягане.На феновете на Левски които са най-активни в темата ще кажа следното,истинските сини фенове не ги интересуват ЦСКА и Лудогорец,те се вълнуват от Ботев-Левски и тази вечер не съм ги видял да коментират мача на Армията,а Вие явно сте мърша,както е казал един поет.
Последна промяна от peliforewer на 23 ное 2014 15:49, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 23 ное 2014 01:33

Язък за барута !

Кога ако не сега , ама пак напълнихте гащите пред отбора на широките гащи :mrgreen:

Другите отбори като ги набарат преди мач в Европа , без да правят "искренно и лично" в пролога ,не ги бавят много , ама вие от рев и сополи забравихте да си я подавате .

Следващия мач с "каузата" да ви да го свири Нанков, католика .

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 23 ное 2014 01:34

peliforewer написа:.Това ли е европейския Лудогорец,това ли е отбора граден 3години с милиони евро,спомням си за Лудогорец в първата си година в А група на Армията,ЦСКА бяха в звезден състав ,поведаха 2-0 и момчетата от Разград въпреки че бяха ощетени от съдията обърнаха мача до 2-2.Какво стана днес,видях едни абсолютно неадекватни футболисти от Разград които ритаха,псуваха и ако не беше влязъл случайния фал не виждам как щяха да вземат точка.Срещу Лудогорец бяха едни момчета събрани преди 3 месеца за без пари,които каквото можаха това играха,ако имаха още малко рутина и класа този мач нямаше да им е проблем,но те дадоха всичко от себе си и заслужават поздравления.За публиката нямам думи върховни са,а за тези които са видели че са хвърлени павета,просто не са видели това бяха скали,бетонни блокове само че са без последствия и по правилник се наказват с 1000лв.глоба.За съдията ,абсолютен мушморок,след като критерият ти за червените картони на Мисиджан и Маркиньос са такива,защо не посмя да накаже другите провинения за жълт респективно червен картон,докога хора които са страхливци ще решават нещата в българския футбол.На двамата фена на Лудогорец които са във форума ще им кажа че когато дойдат 1000човека на Армията без значение с кремвирш или с дюнер тогава може да се изказват,защото ако кажем ще залеем Разград и Киро и мутрите му от Варна ще ги смачкаме.ет.

Това дали да се изказваме, леко като от времето на Вълко Червенков прозвуча, не мислиш ли?!?! В останалото има доза истина !
висша математика:314 :idea:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 ное 2014 02:00

ELFen написа:
peliforewer написа:Прочетох до 55стр. коментарите и реших да си кажа мнението за мача,после ще прочета останалите.Това ли е европейския Лудогорец,това ли е отбора граден 3години с милиони евро,спомням си за Лудогорец в първата си година в А група на Армията,ЦСКА бяха в звезден състав ,поведаха 2-0 и момчетата от Разград въпреки че бяха ощетени от съдията обърнаха мача до 2-2.Какво стана днес,видях едни абсолютно неадекватни футболисти от Разград които ритаха,псуваха и ако не беше влязъл случайния фал не виждам как щяха да вземат точка.Срещу Лудогорец бяха едни момчета събрани преди 3 месеца за без пари,които каквото можаха това играха,ако имаха още малко рутина и класа този мач нямаше да им е проблем,но те дадоха всичко от себе си и заслужават поздравления.За публиката нямам думи върховни са,а за тези които са видели че са хвърлени павета,просто не са видели това бяха скали,бетонни блокове само че са без последствия и по правилник се наказват с 1000лв.глоба.За съдията ,абсолютен мушморок,след като критерият ти за червените картони на Мисиджан и Маркиньос са такива,защо не посмя да накаже другите провинения за жълт респективно червен картон,докога хора които са страхливци ще решават нещата в българския футбол.На двамата фена на Лудогорец които са във форума ще им кажа че когато дойдат 1000човека на Армията без значение с кремвирш или с дюнер тогава може да се изказват,защото ако кажем ще залеем Разград и Киро и мутрите му от Варна ще ги смачкаме.Специални поздрави на един сандал от Стара Загора който беше си заложил най-милото че ЦСКА ще падне и Лудогорец ще се подиграе с тях,често идвам в Ст.Загора на лично съобщение ми прати адреса си ще дойда лично да те поздравя,ако си от селата не го пращай защото аз съм сериозен човек и пътувам по магистралата.На другия фен от Дунава /той си знае/за пореден път му казвам че е въздух под налягане.На феновете на Левски които са най-активни в темата ще кажа следното,истинските сини фенове не ги интересуват ЦСКА и Лудогорец,те се вълнуват от Ботев-Левски и тази вечер не съм ги видял да коментират мача на Армията,а Вие явно сте мърша,както е казал един поет.

Това дали да се изказваме, леко като от времето на Вълко Червенков прозвуча, не мислиш ли?!?! В останалото има доза истина !

Става дума за Ивайло и бай Иван,срещу нормалните фенове нямам нищо против.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 23 ное 2014 07:23

Селтаците ни вкараха гол без да имат реално,чиста голова ситуация :o ,надиграхме ги тотално,особено второто полувреме,те се държаха като повечето посредствени отбори гостуващи на Армията-10 човека в пеналта и напред нищо и половина ,егати прехвалената измет,абсолютно нагли мърши нагло подпирани от съдиите :x Видя се ,че като им се играе преса ги няма никакви,а на нас въпреки голямото превъзходство ни липсва все още бързина при разиграванията,трябва по-бързо да се комбинира,но всичко е въпрос на време ,оптимист съм въпреки хикса,до последно търсихме победата-хвала:idea: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”