Кашчей написа:Stahlgewitter написа:Имаха в началото,Мисиджан.
Тоя не го броят, защото го изгониха и положението му не се включва в статистиката на мача
Факт. Бюрека ги надушва вече нещата.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кашчей написа:Stahlgewitter написа:Имаха в началото,Мисиджан.
Тоя не го броят, защото го изгониха и положението му не се включва в статистиката на мача

[offtopic]Извинявам се за грешката в правописа, по принцип съм учил немски... ще ме прощаваш ама от турски и грам не отбирам, та бих помолил да не намесваш етнически нотки! Разград е неделима част от България за която са проливали кръв моите предци! Тук живеят и 25% мюсюлмани с които се налага да живея и процента е вероятно доста по-малък от живеещите в София мангасари!От българите живеещи в градовете със смесено население и отстояващи националността си по тези места- по българи няма! Може да си направиш труда и да се поровиш в историята на 1989 за т.нар. Разградска република и да си направиш някои изводи.
Така че за напред опитай със "селянин", "боклук", "гейтар" и каквото ти е кеф, ама не и турчин....Благодаря за разбирането![/offtopic]
mertezaker написа:
Е, честно казано е радващо, че се обиди и ми се струват повече от 25 %, но както и да е! Въпросът е, че сте си съдийски отбор...не че на нас и на нашите сини приятелки не са помагали съдиите, но за това ни и мразят повечето отбори
peliforewer написа:.Това ли е европейския Лудогорец,това ли е отбора граден 3години с милиони евро,спомням си за Лудогорец в първата си година в А група на Армията,ЦСКА бяха в звезден състав ,поведаха 2-0 и момчетата от Разград въпреки че бяха ощетени от съдията обърнаха мача до 2-2.Какво стана днес,видях едни абсолютно неадекватни футболисти от Разград които ритаха,псуваха и ако не беше влязъл случайния фал не виждам как щяха да вземат точка.Срещу Лудогорец бяха едни момчета събрани преди 3 месеца за без пари,които каквото можаха това играха,ако имаха още малко рутина и класа този мач нямаше да им е проблем,но те дадоха всичко от себе си и заслужават поздравления.За публиката нямам думи върховни са,а за тези които са видели че са хвърлени павета,просто не са видели това бяха скали,бетонни блокове само че са без последствия и по правилник се наказват с 1000лв.глоба.За съдията ,абсолютен мушморок,след като критерият ти за червените картони на Мисиджан и Маркиньос са такива,защо не посмя да накаже другите провинения за жълт респективно червен картон,докога хора които са страхливци ще решават нещата в българския футбол.На двамата фена на Лудогорец които са във форума ще им кажа че когато дойдат 1000човека на Армията без значение с кремвирш или с дюнер тогава може да се изказват,защото ако кажем ще залеем Разград и Киро и мутрите му от Варна ще ги смачкаме.ет.
ELFen написа:peliforewer написа:Прочетох до 55стр. коментарите и реших да си кажа мнението за мача,после ще прочета останалите.Това ли е европейския Лудогорец,това ли е отбора граден 3години с милиони евро,спомням си за Лудогорец в първата си година в А група на Армията,ЦСКА бяха в звезден състав ,поведаха 2-0 и момчетата от Разград въпреки че бяха ощетени от съдията обърнаха мача до 2-2.Какво стана днес,видях едни абсолютно неадекватни футболисти от Разград които ритаха,псуваха и ако не беше влязъл случайния фал не виждам как щяха да вземат точка.Срещу Лудогорец бяха едни момчета събрани преди 3 месеца за без пари,които каквото можаха това играха,ако имаха още малко рутина и класа този мач нямаше да им е проблем,но те дадоха всичко от себе си и заслужават поздравления.За публиката нямам думи върховни са,а за тези които са видели че са хвърлени павета,просто не са видели това бяха скали,бетонни блокове само че са без последствия и по правилник се наказват с 1000лв.глоба.За съдията ,абсолютен мушморок,след като критерият ти за червените картони на Мисиджан и Маркиньос са такива,защо не посмя да накаже другите провинения за жълт респективно червен картон,докога хора които са страхливци ще решават нещата в българския футбол.На двамата фена на Лудогорец които са във форума ще им кажа че когато дойдат 1000човека на Армията без значение с кремвирш или с дюнер тогава може да се изказват,защото ако кажем ще залеем Разград и Киро и мутрите му от Варна ще ги смачкаме.Специални поздрави на един сандал от Стара Загора който беше си заложил най-милото че ЦСКА ще падне и Лудогорец ще се подиграе с тях,често идвам в Ст.Загора на лично съобщение ми прати адреса си ще дойда лично да те поздравя,ако си от селата не го пращай защото аз съм сериозен човек и пътувам по магистралата.На другия фен от Дунава /той си знае/за пореден път му казвам че е въздух под налягане.На феновете на Левски които са най-активни в темата ще кажа следното,истинските сини фенове не ги интересуват ЦСКА и Лудогорец,те се вълнуват от Ботев-Левски и тази вечер не съм ги видял да коментират мача на Армията,а Вие явно сте мърша,както е казал един поет.
Това дали да се изказваме, леко като от времето на Вълко Червенков прозвуча, не мислиш ли?!?! В останалото има доза истина !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта