КироВарна написа:BRF написа:КироВарна написа:BRF написа:moreto vn написа:BRF написа:0:2,освен ако съдията не помогне на домакините,пак както срещу нас!
Как ни помогна съдията като не даде чиста дузпа за нас за игра със ръка на глупавото момче Кукоч.

Бием и влизаме в шестицата да ви тормозим и вземаме точки и не само на вас.

Ами всеки си пише за съдии и се застрахова с тях и треньори и фенове и всякакви,та така и аз!
Ами като не ви харесва съдията,сменете го!Вие нали така обичате!И даже не ви е срам!Най толерираният в историята на световния футбол отбор,да плаче!!!Това е долна розова наглост!!!
Киро ли си,киртак ли си?Твоята наглост каква е тогава,гагаузка?Пък и кво ме интересува кой е съдия!?
Ей пундьо марийкин Киро съм и се гордея с името си,дрисльо смотан!Нито те е канил някой в нашият форум,нито те е питал за розовото ти селско мнение!А ако толкова търсиш гагаузки кертик винаги можеш да получиш.Селяндур долен,гледай си розовия ревлив отбор и си подсмърчай на вашите мачове и обсъждания.Ако се вреш в чужди форуми и чужди разговори се опитай да си мериш приказките!

Жалък си еклер!Ти си поредния комплексар,който с обиди по хората се опитва да се изтъкне(дали би го направил на живо,само може да гадаем).Та,това е свободен форум и всеки може да си пише по която тема реши,а това че е в подфорум Черно море не ти дава право да обиждаш и нападаш!Поне като го правиш,трябва да очакваш и подобаващ отговор.Като не ти харесва,правиш си отделен форум и там си дискутираш.Тука-шат дъ фак ъп

!
п.п.Може да не ти стига интелекта и затова ще ти подскажа,че аз не съм се врял в чужд разговор

!