Черно море - Литекс - 0:3

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Черно море - Литекс 22.11 събота 13.15ч.

Мнениеот BRF » 21 ное 2014 15:48

КироВарна написа:
BRF написа:
moreto vn написа:
BRF написа:0:2,освен ако съдията не помогне на домакините,пак както срещу нас!

Как ни помогна съдията като не даде чиста дузпа за нас за игра със ръка на глупавото момче Кукоч. ;)
Бием и влизаме в шестицата да ви тормозим и вземаме точки и не само на вас. :mrgreen: :geek:

Ами всеки си пише за съдии и се застрахова с тях и треньори и фенове и всякакви,та така и аз!

Ами като не ви харесва съдията,сменете го!Вие нали така обичате!И даже не ви е срам!Най толерираният в историята на световния футбол отбор,да плаче!!!Това е долна розова наглост!!!

Киро ли си,киртак ли си?Твоята наглост каква е тогава,гагаузка?Пък и кво ме интересува кой е съдия!?

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 21 ное 2014 16:14

BRF написа:
КироВарна написа:
BRF написа:
moreto vn написа:

Как ни помогна съдията като не даде чиста дузпа за нас за игра със ръка на глупавото момче Кукоч. ;)
Бием и влизаме в шестицата да ви тормозим и вземаме точки и не само на вас. :mrgreen: :geek:

Ами всеки си пише за съдии и се застрахова с тях и треньори и фенове и всякакви,та така и аз!

Ами като не ви харесва съдията,сменете го!Вие нали така обичате!И даже не ви е срам!Най толерираният в историята на световния футбол отбор,да плаче!!!Това е долна розова наглост!!!

Киро ли си,киртак ли си?Твоята наглост каква е тогава,гагаузка?Пък и кво ме интересува кой е съдия!?

Ей пундьо марийкин Киро съм и се гордея с името си,дрисльо смотан!Нито те е канил някой в нашият форум,нито те е питал за розовото ти селско мнение!А ако толкова търсиш гагаузки кертик винаги можеш да получиш.Селяндур долен,гледай си розовия ревлив отбор и си подсмърчай на вашите мачове и обсъждания.Ако се вреш в чужди форуми и чужди разговори се опитай да си мериш приказките!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 ное 2014 16:44

КироВарна написа:
BRF написа:
КироВарна написа:
BRF написа:
moreto vn написа:

Ей пундьо марийкин Киро съм и се гордея с името си,дрисльо смотан!Нито те е канил някой в нашият форум,нито те е питал за розовото ти селско мнение!А ако толкова търсиш гагаузки кертик винаги можеш да получиш.Селяндур долен,гледай си розовия ревлив отбор и си подсмърчай на вашите мачове и обсъждания.Ако се вреш в чужди форуми и чужди разговори се опитай да си мериш приказките!

:lol: :lol: :lol: Жалък си еклер!Ти си поредния комплексар,който с обиди по хората се опитва да се изтъкне(дали би го направил на живо,само може да гадаем).Та,това е свободен форум и всеки може да си пише по която тема реши,а това че е в подфорум Черно море не ти дава право да обиждаш и нападаш!Поне като го правиш,трябва да очакваш и подобаващ отговор.Като не ти харесва,правиш си отделен форум и там си дискутираш.Тука-шат дъ фак ъп :mrgreen: !
п.п.Може да не ти стига интелекта и затова ще ти подскажа,че аз не съм се врял в чужд разговор :lol: !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 ное 2014 16:59

Кролик написа:

[offtopic]С тази прогноза няма да пусна тото :geek:[/offtopic]

[offtopic]По принцип е време да сгреша ;) ![/offtopic]

HANIBAL
Контакти:

Мнениеот HANIBAL » 21 ное 2014 18:26

BRF погледни мъъъъничко назад и виж,че не Киро те обйжда пръв,а ти него!Затова дръж се прилично!Готов съм да ти обясня какво е "прилично" и на живо!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 ное 2014 18:54

HANIBAL написа:BRF погледни мъъъъничко назад и виж,че не Киро те обйжда пръв,а ти него!Затова дръж се прилично!Готов съм да ти обясня какво е "прилично" и на живо!

Ще се държа както преценя и нямам нужда от обяснения!По моите разбирания "долна розова наглост" си е обида и преценявам да отвърна на този,който го е писал!Пък за на живото,няма проблем,обаче ти предлагам този намек за "саморазправа" да я насочим към онзи боклук от вашата школа(не обвинявам клуба),бих ти съдействал!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 22 ное 2014 09:44

HANIBAL,защо се занимаваш с недоносени мършляци като въпросният?Виж само колко бързо и своевременно отговаря на всички.Очевидно е човек без работа и без ангажименти,който виси по форумите,като единствена възможност за обществен живот и контакти!Аз нямам намерение да продължавам тъпия диалог с розовата уруспия.Колкото до обясненията на живо,разбира се правата са мои.Стига сладурчето да прояви желание.Надявам се,ще ме разбереш.Но се връщам на днешния мач!От сутринта времето изглежда обещаващо и се надявам да не вали.Също така се надявам днес МОРЯЦИТЕ да играят както в мачовете срещу Берое и Ботев!И да се поздравим с победа!Нашата работа е да сме на ТИЧА и да покрепяме ЧЕРНО МОРЕ!!!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 ное 2014 09:50

КироВарна написа:HANIBAL,защо се занимаваш с недоносени мършляци като въпросният?Виж само колко бързо и своевременно отговаря на всички.Очевидно е човек без работа и без ангажименти,който виси по форумите,като единствена възможност за обществен живот и контакти!Аз нямам намерение да продължавам тъпия диалог с розовата уруспия.Колкото до обясненията на живо,разбира се правата са мои.Стига сладурчето да прояви желание.Надявам се,ще ме разбереш.Но се връщам на днешния мач!От сутринта времето изглежда обещаващо и се надявам да не вали.Също така се надявам днес МОРЯЦИТЕ да играят както в мачовете срещу Берое и Ботев!И да се поздравим с победа!Нашата работа е да сме на ТИЧА и да покрепяме ЧЕРНО МОРЕ!!!

Ето ти още един бърз отговор!Да го духаш шибаняк и ти и другия глупак!Дано се задавите в злобата си към ЦСКА,непоправими са щети по тъпите ви кратуни!

Потребителски аватар
barsa79
Контакти:

Мнениеот barsa79 » 22 ное 2014 10:21

1 - 1

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 22 ное 2014 11:15

BRF написа:
КироВарна написа:HANIBAL,защо се занимаваш с недоносени мършляци като въпросният?Виж само колко бързо и своевременно отговаря на всички.Очевидно е човек без работа и без ангажименти,който виси по форумите,като единствена възможност за обществен живот и контакти!Аз нямам намерение да продължавам тъпия диалог с розовата уруспия.Колкото до обясненията на живо,разбира се правата са мои.Стига сладурчето да прояви желание.Надявам се,ще ме разбереш.Но се връщам на днешния мач!От сутринта времето изглежда обещаващо и се надявам да не вали.Също така се надявам днес МОРЯЦИТЕ да играят както в мачовете срещу Берое и Ботев!И да се поздравим с победа!Нашата работа е да сме на ТИЧА и да покрепяме ЧЕРНО МОРЕ!!!

Ето ти още един бърз отговор!Да го духаш шибаняк и ти и другия глупак!Дано се задавите в злобата си към ЦСКА,непоправими са щети по тъпите ви кратуни!

Мнениеот BRF на 19 Ное 2014 10:38

Взел съм едно прасе(около 100кг.),15 литра ракия,5 бутилки Бушмилс,8 каси Каменица,10кг салата и 3 хляба!Та си търся компания :? !
СЛАГАШ ГЕЛ НА ФАЛШИВА КОСА И ПОЛУЧАВАШ ГЕЛОСАН ФАЛШИВ ФУТБОЛ!!!
Аватар
BRF

Канибал :mrgreen:

Върни се в “Черно море”