Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Player написа:Темата е идеална да се попита какво стана с медицинското от снежната топка? Такова чудо по сета не се е виждало, ще е нещо уникално, още повече че е през дебела качулка. Трябваше шефа на съдиите не да подава оставка, а да му слага само съдии на Стойчо които не иска, да му дойде акъла в главата, ако такова нещо изобщо е възможно. Иначе е голям треньор, където го хванат отбори от Б група ако бой отнася.
trokadero_ написа:CTAHKO написа:trokadero_ написа:Аз пък друго не разбирам - когато даден съдия провали мач , в случая на ЦСКА - защо после пак да свири мач на отбора ?
Много ясно , че щаба на ЦСКА няма да иска такъв съдия . Какво ми се чудите тука и се правите , че не знаете, че Домуса прави всичко възможно мача да е в негова полза ?
![]()
Кой мач на ЦСКА е провалил
Ти сега от Марс ли падаш ? Точно няколко съдии има , който свирят против отбора и това е факт .
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:dreben23 написа:Влязъл ви е в червата тоя Стойчо. При първа възможност като ви даде малко повод и скачате със снежните топки. Мучете си на воля!
Я го погледни от другата страна... Ако Лудогорец ревяха и заради тях сменят два пъти съдията преди мача и назначат някой, който вече от страх няма как да свири нормално дали сега нямаше да сте ревнали и да издавате животински звуци???![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
CTAHKO написа:trokadero_ написа:CTAHKO написа:trokadero_ написа:Аз пък друго не разбирам - когато даден съдия провали мач , в случая на ЦСКА - защо после пак да свири мач на отбора ?
Много ясно , че щаба на ЦСКА няма да иска такъв съдия . Какво ми се чудите тука и се правите , че не знаете, че Домуса прави всичко възможно мача да е в негова полза ?
![]()
Ти сега от Марс ли падаш ? Точно няколко съдии има , който свирят против отбора и това е факт .
Ще ми отговориш ли на въпроса или само ще си правим вятърИскам конкретен мач
CTAHKO написа:trokadero_ написа:CTAHKO написа:trokadero_ написа:Аз пък друго не разбирам - когато даден съдия провали мач , в случая на ЦСКА - защо после пак да свири мач на отбора ?
![]()
Ще ми отговориш ли на въпроса или само ще си правим вятърИскам конкретен мач
Pichichi написа:hd29 написа:Червените ревльовци надминаха себе си.Такъв натиск върху съдиите не е имало дори в най-мутренските години у нас.Срамното поведение на хората от ''червения", явно ще има продължение.
Ами не знам аз не помня ЦСКА да е играл до гол даден мач за да стане шампион ама помня един такъв в Смолян на сините!!!
Също така на Герена директно влизаха в съдийската стая в един скандален мач с/у Литекс за купата!
Всички знаем на кой на гърдите му пишеше ВИС 2 все пак!!!
trokadero_ написа:Аз пък друго не разбирам - когато даден съдия провали мач , в случая на ЦСКА - защо после пак да свири мач на отбора ?
![]()
memnto написа:В Сливен, във Варна, мача на Левски с Ловеч в София. Други?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта