Никола Джугански подаде оставка

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Никола Джугански подаде оставка

Мнениеот boabbb » 21 ное 2014 13:40

Ха-хааа, Стойчо, точно по примера на Моу, насажда напрежение преди мача :lol: :lol: Така и трябва, нали делиорманци искат да играят сериозни мачове, нали трябва да е дерби :!: Щом е дерби, атмосферата трябва да е като на дерби ... е, без гостуващата агитка, де :mrgreen: То няма такава :lol: Сега поне е 100% сигурно, че няма да ни дадат дузпа, ако ще да утрепат някого в полето :mrgreen: Колкото до Джугански, той сам насади напрежение - като не издържа, да се маха :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 ное 2014 13:40

ЦСКА пак стана за резил 8-) 8-)

За това утре трябва или 0 на много за Лудите или 0 : 1 с гол от измислена дузпа за Лудите . Средно положение нЕма .

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 21 ное 2014 13:41

Player написа:Темата е идеална да се попита какво стана с медицинското от снежната топка? Такова чудо по сета не се е виждало, ще е нещо уникално, още повече че е през дебела качулка. Трябваше шефа на съдиите не да подава оставка, а да му слага само съдии на Стойчо които не иска, да му дойде акъла в главата, ако такова нещо изобщо е възможно. Иначе е голям треньор, където го хванат отбори от Б група ако бой отнася.

Не, темата не е подходяща за това питане, а питането има за цел допълнителна провокация.
Въпроса го отправи към ДК.

Публичното обсъждане и обиждане на съдиите трябва да бъде наказуемо както е в Англия и след като личност като САФ е наказван за такова поведение, какъв е треньора Х и президент Y в България да не може.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 ное 2014 13:41

trokadero_ написа:
CTAHKO написа:
trokadero_ написа:Аз пък друго не разбирам - когато даден съдия провали мач , в случая на ЦСКА - защо после пак да свири мач на отбора ?
Много ясно , че щаба на ЦСКА няма да иска такъв съдия . Какво ми се чудите тука и се правите , че не знаете, че Домуса прави всичко възможно мача да е в негова полза ?
:arrow: :arrow:

Кой мач на ЦСКА е провалил :?:

Ти сега от Марс ли падаш ? Точно няколко съдии има , който свирят против отбора и това е факт .

Ще ми отговориш ли на въпроса или само ще си правим вятър ;) Искам конкретен мач 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 ное 2014 13:41

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
dreben23 написа:Влязъл ви е в червата тоя Стойчо. При първа възможност като ви даде малко повод и скачате със снежните топки. Мучете си на воля! :lol:

Я го погледни от другата страна... Ако Лудогорец ревяха и заради тях сменят два пъти съдията преди мача и назначат някой, който вече от страх няма как да свири нормално дали сега нямаше да сте ревнали и да издавате животински звуци??? 8-)

Заради Лудогорец по време на сезона скандално беше променен целият регламент в Б група, за да могат да влязат в А.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 21 ное 2014 13:41

CTAHKO написа:
trokadero_ написа:
CTAHKO написа:
trokadero_ написа:Аз пък друго не разбирам - когато даден съдия провали мач , в случая на ЦСКА - защо после пак да свири мач на отбора ?
Много ясно , че щаба на ЦСКА няма да иска такъв съдия . Какво ми се чудите тука и се правите , че не знаете, че Домуса прави всичко възможно мача да е в негова полза ?

Ти сега от Марс ли падаш ? Точно няколко съдии има , който свирят против отбора и това е факт .

Ще ми отговориш ли на въпроса или само ще си правим вятър ;) Искам конкретен мач 8-)

Чети бе.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 21 ное 2014 13:42

CTAHKO написа:
trokadero_ написа:
CTAHKO написа:

Те са много няма да ги изброяваме ;)

bodil
Контакти:

Мнениеот bodil » 21 ное 2014 13:42

Pichichi написа:
hd29 написа:Червените ревльовци надминаха себе си.Такъв натиск върху съдиите не е имало дори в най-мутренските години у нас.Срамното поведение на хората от ''червения", явно ще има продължение.

Ами не знам аз не помня ЦСКА да е играл до гол даден мач за да стане шампион ама помня един такъв в Смолян на сините!!!
Също така на Герена директно влизаха в съдийската стая в един скандален мач с/у Литекс за купата!
Всички знаем на кой на гърдите му пишеше ВИС 2 все пак!!!
:mrgreen:

Те мутрите на "мултигруп" бяха по-малки мутри от тия на "вис2". Цяла България им бе бащиния!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 21 ное 2014 13:43

Всеки отбор има по 30 мача на сезон, съдиите са хора и също допускат грешки и никой не е застрахован, че то утре няма да има кой да ръководи мачовете с твоето предложение.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 ное 2014 13:43

memnto написа:В Сливен, във Варна, мача на Левски с Ловеч в София. Други? :roll:

Ехааа, мача на Левски с Ловеч :lol: Много сте се загрижили за нас бре :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Футбол - България”