warhead написа:Много ми е интересно ,колко хора гостуваща агитка ще има в събота...!!!
с пъти повече от колкото софиянци идвате в Разград

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
warhead написа:Много ми е интересно ,колко хора гостуваща агитка ще има в събота...!!!
MaX написа:Лудогорец е отбор без минало и бъдеще. Всичко е изкуствено. Повече от всеки изкуствен проект правен някога.
MaX написа:Лудогорец е отбор без минало и бъдеще. Всичко е изкуствено. Повече от всеки изкуствен проект правен някога.
milka написа:Ае спрете да ползвате думи като ''селски'' бе , вие от града сте за пример , най-големите селяни са в града бе шпикер или ти си от центъра на Париж или Лондон
гражданин от село написа:Това не е ли един вид подкуп?Намерили са си хората уж легален начин.Къде е прокуратурата да разследва?
avg написа:Не ми пука въобще кво мислите за Лудогорец! Важното е, че този отбор събира 45 000 души на стадиона и прави истинско футболно шоу за тези хора! ФАКТ! "Левски" и ЦСКА отдавна спряха да вълнуват българските футболни фенове
boabbb написа:avg написа:Не ми пука въобще кво мислите за Лудогорец! Важното е, че този отбор събира 45 000 души на стадиона и прави истинско футболно шоу за тези хора! ФАКТ! "Левски" и ЦСКА отдавна спряха да вълнуват българските футболни фенове
45000 събират Реал и Ливърпул
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта