Борислав Михайлов. АНКЕТА: Трябва ли да напусне БФС?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Борислав Михайлов трябва ли да напусне БФС?

Да, Борислав Михайлов се провали и е време да си подаде оставка.
342
90%
Не, Борислав Михайлов работи професионално и трябва да остане начело на БФС.
39
10%

Общо гласове: 381

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Re: Перукан официално се продаде на Домусчиев

Мнениеот s.i.s » 19 ное 2014 22:26

warhead написа:Много ми е интересно ,колко хора гостуваща агитка ще има в събота...!!!

с пъти повече от колкото софиянци идвате в Разград :idea: бъди сигурен . аз повече от 2 коли столични селяни не съм виждал в Разград ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 ное 2014 22:44

MaX написа:Лудогорец е отбор без минало и бъдеще. Всичко е изкуствено. Повече от всеки изкуствен проект правен някога.

Изображение

Дори повече от Литекс, нали як :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 19 ное 2014 23:20

MaX написа:Лудогорец е отбор без минало и бъдеще. Всичко е изкуствено. Повече от всеки изкуствен проект правен някога.

Твоя Литекс с какво е по-различен от Лудогорец? - тръгва си Ганчев и този отбор отива във В група, тъй като в Ловеч никой не се вълнува от футбол, а за Б трябват пари.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 20 ное 2014 00:01

milka написа:Ае спрете да ползвате думи като ''селски'' бе , вие от града сте за пример , най-големите селяни са в града бе шпикер или ти си от центъра на Париж или Лондон

Те това е пример на селяндурщина,какво са Париж и Лондон бе ,комплексар?

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 20 ное 2014 00:07

Аз лично познавам САМО ДВАМА които поставят идеалите пред парите/колкото и невероятно да ви звучи/.А съм на повече от половин век възраст.Така че,преди да обвините Боби в корупция си помислете какво бихте направили ВИЕ в подобна ситуация.Пояснявам-губите ДВА МИЛИОНА,идва някой и ви ги възстановява на 100%.Единственото което трябва да направите е да ударите едно рамо на този човек,така че Лудогорец да стане шампион.Аз бих го направил и за 1 милион.Което значи че поне две години ще го поставям на върха.А сега според видяното в моят живот,по малко от 0,1% не биха го направили наистина.Останалите ще го направят с радост и даже ще питат не иска ли още нещо благодетелят.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 20 ное 2014 00:19

Това не е ли един вид подкуп?Намерили са си хората уж легален начин.Къде е прокуратурата да разследва?

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 20 ное 2014 02:39

гражданин от село написа:Това не е ли един вид подкуп?Намерили са си хората уж легален начин.Къде е прокуратурата да разследва?

Вероятно да.Не,не е вероятно,а си е точно подкуп,но гаранция че е така замаскиран,че да не може да го хване никой.Но от гледна точка на Боби звучи малко по различно/нещо като спасение свише/.От гледна точка на Домуса е като "помогни на приятел".За феновете на лудите си личи геният на "чорбаджията".За останалите си е подкуп,а за правоохранителите си е клюка без доказателства.Омагьосан кръг,но без изход за бедните и пълен с врати и прозорци за богатите.И според това от кои си,се определя и мнението ти по даден казус.На един банкер някой му "открадна" банката под носа и няма виновни,а ти за някакви си 2млн чак прокуратура...
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
avg

Мнениеот avg » 20 ное 2014 04:13

Не ми пука въобще кво мислите за Лудогорец! Важното е, че този отбор събира 45 000 души на стадиона и прави истинско футболно шоу за тези хора! ФАКТ! "Левски" и ЦСКА отдавна спряха да вълнуват българските футболни фенове :)
:)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 ное 2014 09:37

avg написа:Не ми пука въобще кво мислите за Лудогорец! Важното е, че този отбор събира 45 000 души на стадиона и прави истинско футболно шоу за тези хора! ФАКТ! "Левски" и ЦСКА отдавна спряха да вълнуват българските футболни фенове :)

45000 събират Реал и Ливърпул ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 20 ное 2014 10:43

boabbb написа:
avg написа:Не ми пука въобще кво мислите за Лудогорец! Важното е, че този отбор събира 45 000 души на стадиона и прави истинско футболно шоу за тези хора! ФАКТ! "Левски" и ЦСКА отдавна спряха да вълнуват българските футболни фенове :)

45000 събират Реал и Ливърпул ;)

Интересно ми е,защо тогава на 10 август 2005 Ливърпул игра в София пред около 18-20 000 зрители.

Върни се в “Архив”