Правилно ли е според вас поведението на Кобрата?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Правилно ли е според вас поведението на Кобрата?

Мнениеот diplomat » 17 ное 2014 19:36

sandi74 написа:Лично мен много ме е срам от поведението на нашето змийче и гущерче Кубратчо.Срам за България е този спукан медиен балон.Преди мача 6 месеца ла като улично пале,по време на мача го разнасяха като ръждясала и издънена пръскачка из лозе и многократно Кличко забърса ринга с него а след мача бе абсолютно неадекватен.Вместо да отиде и да поздрави Големият Шампион Владимир Кличко за победата и смирено да му благодари че по-милост го остави да завърши първият рунд нашето дайренце продължи да се прави на комик и клоун от екстра световна класа.Истинските боксьори говорят на ринга и са доблестни мъже.Ментетата тях си ги знаем-лаят и ги бият като за световно.

Мене ми се ще да си спретнат един уличен бой, та да го видим тогава нашия с какво ще се оправдава. :mrgreen: Винаги ще го подкрепям, защото е българин, но вече никакво уважение нямам към него, или много си е повярвал, или е много тъп. :!: 8-)

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Мнениеот diablorojo » 17 ное 2014 20:09

Съжалявам,че го подкрепях тоя ла*нар.Има качества като спортист, но като човек се оказа леке.Това днес го премислих и видях колко съм грешал за него и Кличко.Ако искате ме хейтвайте,все ми е тая. 8-)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Мнениеот diablorojo » 17 ное 2014 20:12

И единственият български спортист,който уважам от действащите е Григор Димитров. :!: :!: :!:

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Мнениеот diablorojo » 17 ное 2014 20:16

Кличко,колкото и да не го харесвам,се оказа много по-стойностен и земен мъж и човек от нашата надувка. ;)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 ное 2014 20:32

Изображение
Надявах се Кубрат да присъства на пресконференцията след мача, за да му кажа много неща в очите, но на него му се наложи да отиде в болница, каза още Кличко.

:mrgreen: :lol:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 17 ное 2014 20:37

diplomat написа:
sandi74 написа:Лично мен много ме е срам от поведението на нашето змийче и гущерче Кубратчо.Срам за България е този спукан медиен балон.Преди мача 6 месеца ла като улично пале,по време на мача го разнасяха като ръждясала и издънена пръскачка из лозе и многократно Кличко забърса ринга с него а след мача бе абсолютно неадекватен.Вместо да отиде и да поздрави Големият Шампион Владимир Кличко за победата и смирено да му благодари че по-милост го остави да завърши първият рунд нашето дайренце продължи да се прави на комик и клоун от екстра световна класа.Истинските боксьори говорят на ринга и са доблестни мъже.Ментетата тях си ги знаем-лаят и ги бият като за световно.

Мене ми се ще да си спретнат един уличен бой, та да го видим тогава нашия с какво ще се оправдава. :mrgreen: Винаги ще го подкрепям, защото е българин, но вече никакво уважение нямам към него, или много си е повярвал, или е много тъп. :!: 8-)

Българин е.Факт.Заслужил е някакво уважение естествено от този който иска да го уважава.Факт.Нормално е да има и някаква битка по медиите преди срещата но това Пулевото премина всякакви граници.Факт.А на ринга се видя цялата истина-смазваща,експресна и шампионска.Факт.Мачът приключи още в първият рунд и само и единствено заради зрителите и многото пари инвестирани в него не приключи преди да е завършила 3-тата минута.Шампионът защити за пореден път титлата си по-убийствено красноречив и категоричен начин а Кобрата стана просто един от многото боксьори паднали в шампионските нозе след убийствени удари.В месеците преди мача се наслужахме на всякакви вицове от българска страна.То не беше за страхът Кличков,за допингът,за ръкавиците,за пресконференциите,за съдиите,за щабовете и за какви ли още не фантасмагории по български.Циркът и комедията българска бяха пълни и почти съвършенни.Добре поне че не замесиха,НЛО,Марсианците,Лунатиците,МОСАД,КГБ,ЦРУ,ГРУ и други знайни и още по-незнайни дитирамби и свърхчудовища защото тогава трагикомедията българска щеше да е поне пълна и завършена не че сега не е повече от почти прекрасна.Шампионите говорят и всяват респект на ринга(игрището) а другите ами те просто са поредните загубили.

iliyan

Мнениеот iliyan » 17 ное 2014 20:46

Кировец колко и да е публикуваш тази снимка само убеждаваш всички , че досега не си гледал и един мач на Кубрат.
Всеки път когато падне в нокдаун(не че случва често да не кажа много рядко, но това е реакцията му и това е публикувана много преди мача) точно това прави и не е специално за този мач.
Изключително си неграмотен.Да се беше по интересувал малко повече за нашият сънародник , а не да пускаш тази снимчица която може да впечатли само който не се интересува от бокс и Кубрат.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 ное 2014 20:49

Рептилите, колега, рептилите! Те са виновни - и за Кличко, и за Малта, и за ските ни, дето вече и цветнокожи ни задминават. :lol:
Както би се изразил един хумористичен футболен президент - "Да си сядат на задниците и да работят!".

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 ное 2014 20:52

Не го оправдавам, освен ако няма и нещо друго като причина за такова поведение...кадрите ясно показват курвенския удар с лакет на Кличко. Подозирам, че това не е единствената му подобна проява. Нека все пак Кубрат обясни защо се държи така.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 ное 2014 20:54

iliyan написа:Кировец колко и да е публикуваш тази снимка само убеждаваш всички , че досега не си гледал и един мач на Кубрат.
Всеки път когато падне в нокдаун(не че случва често да не кажа много рядко, но това е реакцията му и това е публикувана много преди мача) точно това прави и не е специално за този мач.
Изключително си неграмотен.Да се беше по интересувал малко повече за нашият сънародник , а не да пускаш тази снимчица която може да впечатли само който не се интересува от бокс и Кубрат.

Гледал съм бе, приятел, гледал съм. Как се бие с някакви пълни анонимници. И как дори тях с късмет ги бие. Големия боксьор. Че му ги пращат от дъскорезниците някакви, дето разбират 1 месец преди мача им с нашия Лъв. :lol:
Аре малко по-сериозно.

Върни се в “Други спортове”