diplomat написа:sandi74 написа:Лично мен много ме е срам от поведението на нашето змийче и гущерче Кубратчо.Срам за България е този спукан медиен балон.Преди мача 6 месеца ла като улично пале,по време на мача го разнасяха като ръждясала и издънена пръскачка из лозе и многократно Кличко забърса ринга с него а след мача бе абсолютно неадекватен.Вместо да отиде и да поздрави Големият Шампион Владимир Кличко за победата и смирено да му благодари че по-милост го остави да завърши първият рунд нашето дайренце продължи да се прави на комик и клоун от екстра световна класа.Истинските боксьори говорят на ринга и са доблестни мъже.Ментетата тях си ги знаем-лаят и ги бият като за световно.
Мене ми се ще да си спретнат един уличен бой, та да го видим тогава нашия с какво ще се оправдава.

Винаги ще го подкрепям, защото е българин, но вече никакво уважение нямам към него, или много си е повярвал, или е много тъп.

Българин е.Факт.Заслужил е някакво уважение естествено от този който иска да го уважава.Факт.Нормално е да има и някаква битка по медиите преди срещата но това Пулевото премина всякакви граници.Факт.А на ринга се видя цялата истина-смазваща,експресна и шампионска.Факт.Мачът приключи още в първият рунд и само и единствено заради зрителите и многото пари инвестирани в него не приключи преди да е завършила 3-тата минута.Шампионът защити за пореден път титлата си по-убийствено красноречив и категоричен начин а Кобрата стана просто един от многото боксьори паднали в шампионските нозе след убийствени удари.В месеците преди мача се наслужахме на всякакви вицове от българска страна.То не беше за страхът Кличков,за допингът,за ръкавиците,за пресконференциите,за съдиите,за щабовете и за какви ли още не фантасмагории по български.Циркът и комедията българска бяха пълни и почти съвършенни.Добре поне че не замесиха,НЛО,Марсианците,Лунатиците,МОСАД,КГБ,ЦРУ,ГРУ и други знайни и още по-незнайни дитирамби и свърхчудовища защото тогава трагикомедията българска щеше да е поне пълна и завършена не че сега не е повече от почти прекрасна.Шампионите говорят и всяват респект на ринга(игрището) а другите ами те просто са поредните загубили.