Какво можехме да си купим с 1 и 2 лв преди 25-30 години?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Какво можехме да си купим с 1 и 2 лв преди 25-30 години?

Мнениеот demy27 » 16 ное 2014 22:57

От написаното до тук, много вероятно Станко да е бил отрок на някой зам. директор в някой голям завод и всичко да му е идвало наготово. Нормално е да му липсва онова време.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

KellyB

Мнениеот KellyB » 16 ное 2014 23:01

CTAHKO написа:Моля? Я пак :roll: Глупостите ги пишеш ти. Какво искаш да ми кажеш, че цялата тази леглова база (вече съсипана или приватизирана) по цялото наше черноморие е направена за някакви си 10 000 - 15 000 души ли ;) Толкова е партийната върхушка и да речем още толкова висша номенклатура ;)

Айде сега ми кажи какви заводски почивни станции е имало по морето, отворко! За резиденциите на партията не говорим, нито там на журналисти, писатели, артисти.... БДЖ, Кремиковци и още няколко по-големи фирми имаха почивни станции. Другите пращаха хората си по квартири и разни бараки.
Последна промяна от KellyB на 16 ное 2014 23:03, променено общо 1 път.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 16 ное 2014 23:02

Имаха но и те далеч не стигаха за всички.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 ное 2014 23:07

demy27 написа:От написаното до тук, много вероятно Станко да е бил отрок на някой зам. директор в някой голям завод и всичко да му е идвало наготово. Нормално е да му липсва онова време.

Напротив, от написаното дотук става ясна очевадната липса на информираност в младото поколение и омразата на нереализиралите се комсомолци 8-) Аз съм си от средностатистическо, нормално българско семейство, майка - обикновен зам. директор и баща още по - обикновен директор на предприятие 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 ное 2014 23:09

CTAHKO написа:
demy27 написа:От написаното до тук, много вероятно Станко да е бил отрок на някой зам. директор в някой голям завод и всичко да му е идвало наготово. Нормално е да му липсва онова време.

Напротив, от написаното дотук става ясна очевадната липса на информираност в младото поколение и омразата на нереализиралите се комсомолци 8-) Аз съм си от средностатистическо, нормално българско семейство, майка - обикновен зам. директор и баща още по - обикновен директор на предприятие 8-)

Моят дядо е бил минен инженер, но семейството ми не е живяло кой знае колко разкошно... :oops:

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 16 ное 2014 23:09

CTAHKO написа:[Аз съм си от средностатистическо, нормално българско семейство, майка - обикновен зам. директор и баща още по - обикновен директор на предприятие 8-)

ХАхахахахахахахахаха.... :) :) :) Ти си си пазарувал от Кореком ТОБЛЕРОНИ свиня мръсна!!!Разкрих те! :) :)
МОИТЕ тоблерони си ял!
АНАТЕМА!!!
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 ное 2014 23:09

KellyB написа:
CTAHKO написа:Моля? Я пак :roll: Глупостите ги пишеш ти. Какво искаш да ми кажеш, че цялата тази леглова база (вече съсипана или приватизирана) по цялото наше черноморие е направена за някакви си 10 000 - 15 000 души ли ;) Толкова е партийната върхушка и да речем още толкова висша номенклатура ;)

Айде сега ми кажи какви заводски почивни станции е имало по морето, отворко! За резиденциите на партията не говорим, нито там на журналисти, писатели, артисти.... БДЖ, Кремиковци и още няколко по-големи фирми имаха почивни станции. Другите пращаха хората си по квартири и разни бараки.

Всички имаха :!: Нямаше такова предприятие, което да няма станция :!: Спри да се излагаш ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 ное 2014 23:11

El Commandante написа:
CTAHKO написа:[Аз съм си от средностатистическо, нормално българско семейство, майка - обикновен зам. директор и баща още по - обикновен директор на предприятие 8-)

ХАхахахахахахахахаха.... :) :) :) Ти си си пазарувал от Кореком ТОБЛЕРОНИ свиня мръсна!!!Разкрих те! :) :)
МОИТЕ тоблерони си ял!
АНАТЕМА!!!

Не бе, реших майтап да си направя, за профилактика на феновете ми :lol: :lol: :lol: Никакви директори не са, нито пък са били партийни членове :lol:

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 16 ное 2014 23:26

CTAHKO написа:
El Commandante написа:

МОИТЕ тоблерони си ял!
АНАТЕМА!!!

Не бе, реших майтап да си направя, за профилактика на феновете ми :lol: :lol: :lol: Никакви директори не са, нито пък са били партийни членове :lol:

Щом си толкова духовит, да се надяваме, че разбираш тънката разлика между това, хората да се смеят на написаното от теб и да се смеят на теб.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

KellyB

Мнениеот KellyB » 16 ное 2014 23:33

CTAHKO написа:
KellyB написа:

Всички имаха :!: Нямаше такова предприятие, което да няма станция :!: Спри да се излагаш ;)

Дай пример де! И можеш да допълниш за жителството, за регистрацията до 3 дни на чужд адрес...

Върни се в “Свободна зона”