Какво можехме да си купим с 1 и 2 лв преди 25-30 години?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Какво можехме да си купим с 1 и 2 лв преди 25-30 години?
От написаното до тук, много вероятно Станко да е бил отрок на някой зам. директор в някой голям завод и всичко да му е идвало наготово. Нормално е да му липсва онова време.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
CTAHKO написа:Моля? Я пакГлупостите ги пишеш ти. Какво искаш да ми кажеш, че цялата тази леглова база (вече съсипана или приватизирана) по цялото наше черноморие е направена за някакви си 10 000 - 15 000 души ли
Толкова е партийната върхушка и да речем още толкова висша номенклатура
Айде сега ми кажи какви заводски почивни станции е имало по морето, отворко! За резиденциите на партията не говорим, нито там на журналисти, писатели, артисти.... БДЖ, Кремиковци и още няколко по-големи фирми имаха почивни станции. Другите пращаха хората си по квартири и разни бараки.
Последна промяна от KellyB на 16 ное 2014 23:03, променено общо 1 път.
Имаха но и те далеч не стигаха за всички.
demy27 написа:От написаното до тук, много вероятно Станко да е бил отрок на някой зам. директор в някой голям завод и всичко да му е идвало наготово. Нормално е да му липсва онова време.
Напротив, от написаното дотук става ясна очевадната липса на информираност в младото поколение и омразата на нереализиралите се комсомолци

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:demy27 написа:От написаното до тук, много вероятно Станко да е бил отрок на някой зам. директор в някой голям завод и всичко да му е идвало наготово. Нормално е да му липсва онова време.
Напротив, от написаното дотук става ясна очевадната липса на информираност в младото поколение и омразата на нереализиралите се комсомолциАз съм си от средностатистическо, нормално българско семейство, майка - обикновен зам. директор и баща още по - обикновен директор на предприятие
Моят дядо е бил минен инженер, но семейството ми не е живяло кой знае колко разкошно...

- El Commandante
CTAHKO написа:[Аз съм си от средностатистическо, нормално българско семейство, майка - обикновен зам. директор и баща още по - обикновен директор на предприятие
ХАхахахахахахахахаха....

МОИТЕ тоблерони си ял!
АНАТЕМА!!!
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
KellyB написа:CTAHKO написа:Моля? Я пакГлупостите ги пишеш ти. Какво искаш да ми кажеш, че цялата тази леглова база (вече съсипана или приватизирана) по цялото наше черноморие е направена за някакви си 10 000 - 15 000 души ли
Айде сега ми кажи какви заводски почивни станции е имало по морето, отворко! За резиденциите на партията не говорим, нито там на журналисти, писатели, артисти.... БДЖ, Кремиковци и още няколко по-големи фирми имаха почивни станции. Другите пращаха хората си по квартири и разни бараки.
Всички имаха

El Commandante написа:CTAHKO написа:[Аз съм си от средностатистическо, нормално българско семейство, майка - обикновен зам. директор и баща още по - обикновен директор на предприятие
ХАхахахахахахахахаха....![]()
![]()
Ти си си пазарувал от Кореком ТОБЛЕРОНИ свиня мръсна!!!Разкрих те!
![]()
![]()
МОИТЕ тоблерони си ял!
АНАТЕМА!!!
Не бе, реших майтап да си направя, за профилактика на феновете ми

CTAHKO написа:El Commandante написа:CTAHKO написа:[Аз съм си от средностатистическо, нормално българско семейство, майка - обикновен зам. директор и баща още по - обикновен директор на предприятие
ХАхахахахахахахахаха....![]()
![]()
Ти си си пазарувал от Кореком ТОБЛЕРОНИ свиня мръсна!!!Разкрих те!
![]()
![]()
МОИТЕ тоблерони си ял!
АНАТЕМА!!!
Не бе, реших майтап да си направя, за профилактика на феновете ми![]()
![]()
Никакви директори не са, нито пък са били партийни членове
Щом си толкова духовит, да се надяваме, че разбираш тънката разлика между това, хората да се смеят на написаното от теб и да се смеят на теб.
L'Europa non è lontana
CTAHKO написа:KellyB написа:CTAHKO написа:Моля? Я пакГлупостите ги пишеш ти. Какво искаш да ми кажеш, че цялата тази леглова база (вече съсипана или приватизирана) по цялото наше черноморие е направена за някакви си 10 000 - 15 000 души ли
Всички имахаНямаше такова предприятие, което да няма станция
Спри да се излагаш
Дай пример де! И можеш да допълниш за жителството, за регистрацията до 3 дни на чужд адрес...