Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Мнениеот sslevski » 16 ное 2014 14:01

Много антибългари в тоя форум бе.Вие сте или цигани или турци или всякакъв друг етнос,но не и българи.Понякога като ви чета завистливите коментари и почвам да се озъртам за да видя къде живея. Това го няма в друга държава освен в нашата.Срам ме е от всички вас критиците,анализаторите и всякакви други коментари.По съшия начин ви четох и антикоментарите за детската евровизия.
Относно мача искам да кажа,че просто нашият не заслужаваше да победи,колкото и да ми се искаше.Както казват някои анализатори,ако иска Кобрата да се развива нагоре,трябва да продължи в гадната Америка за да среща наистина сериозни противници.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Беше ли уреден мача Пулев-Кличко?

Мнениеот damyanov1963 » 16 ное 2014 14:02

Red Warrior написа:
m.unaited forever написа:Истината е, че Пулев толко си може.

Последното десетилетие не се е появил някой, който може повече от Кличко. Теб сигурно те бие жена ти, но си тръгнал да се подиграваш на Кобрата. Забравих, че всяка година имаме световен шампион по бокс в тежка категория и това е срам за Майка България. :roll:

А смока, пардон - кобрата, не се ли подиграваше преди мача на Кличко - момиче бил, не знам още кво си! Поне елементарна съпротива да беше оказал някаква!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

sandi74

Мнениеот sandi74 » 16 ное 2014 14:03

Много конспиратори тука бре и супер класици в жанра.Мачът бил уреден? :shock: Като се замисля може и да има нещо такова но то е само и единствено ако от щаба на нашата Кобричка са се молили на колене и лазили в нозете на Кличко да не нокаутира още в първият рунд нашия симпатяга.Иначе Владимир е най-добрият и тоално размаза Пулев като благороднически позволи мачът да продължи повече от 1 (един) рунд.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 ное 2014 14:06

Особено при нокаута и аз се усъмних, но като видях лицето на Кубрат след като се изправи ми се ревеше. :cry:

Стоманения чук му викат на тоя тип, по-скоро на токмак ми прилича на мен. Тва си е стокилограмова машина за цепене на трупи, не е уреден, просто очакванията ви бяха твърде големи. А ако пък е уреден, Кубрат няма нищо общо. :mrgreen:

Ако си мислите, че мач не може да бъде уреден, без да е участвал в схемата съперника, значи малко филми за бокс сте гледали. Може, разбира се, теглете филмчета за бокс с минали легенди и ще видите не може ли.

Боксът не е бой, а изкуство, а актьорите винаги са много добри. Откъде мислите е навлязъл терминът уредени мачове, ами от индивидуалните спортове, после са започнали да мислят по-мащабно и сега ги виждаме и колективните, че на нищо не приличат. ;)

Просто си харесват всяка година десетина човека и казват, "Този недъгавия трябва да бъде звезда". После като го бутнеш по вестници, списания и сайтове, хората почват да си мислят, че се дължи най-вече на талант. :mrgreen:
За мен голяма част от звездите са прехвалени звезди, а в миналото си имаше огромно количество от тях, че си бяха и много по-добри. Сега тия са звезди, щото парите, които влагат шейхове, руснаци и араби всяка година са прекалено големи.

На Джеймс Родригес колко му давате реална цена примерно? :) На резервата на моя Арсенал Джоел Кемпбъл колко му давате? На Радамел Фалкао колко му давате? И тва са ни звездите в днешно време по които припадаме. Има хора тук по-големи от мен, нека те да кажат считат ли изброените по-горе за звезди, като се има предвид, че са гледали Ромарио, Баджо, Батистута и тем подобни псевдозвезди от миналото. Честно казано, кат почна да ги сравнявам ми става смешно малко.

Че вкарал някой 30-40 гола и бил звезда станал, те едно време имаха по над сто средните по сила футболисти, трябва да съм ненормален да правя сравнения с днешните. Вижте колко гола има Тоти примерно, а никога не е бил близо до постиженията на най-великите футболисти, така е защото винаги си игра в един клуб. Многото отбелязани голове не означават и много постигнати успехи за съжаление. Правил е чудовищни неща за вълците и пак не е оценяван подобаващо по света, щото имаше много по-голяма конкуренция, днес не е толкова голяма конкуренцията, затова и звездите са 10-15 най-много. Не повече, на останалите цените са им надути в пъти и затова отнасят купища бъзици по свой адрес при опит да пратят топката в празна врата. :(
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 ное 2014 14:16

1. Голям поклон пред Кобрата ... ако не за друго , то поради факта , че понесе 3 удара всеки един който беше за нокаут ( без да броим по-леките ) . Пречупи се чак на 4-я . А той беше толкова силен , че съвсем спокойно може да прекрати кариерата на някой по-неопитен боксьор . Пулев няма от какво да се срамува в този мач . Беше толкова подготвен и мотивиран , колкото въобще е възможно в този момент . Особено физически . Пак повтярям - много боксьори нямаше да се изправят още в първия рунд.
2. Братята Кличко са феномен в бокса . Колкото и да ги плюят критиците им , колкото и да не са ми симпатични ... фактите са си факти . Бях чел преди години за тях - " Високи като Йети , танцуват на ринга като Мохамед Али и удрят като Майк Тайсън ". Владимир се беше подготвил изключително сериозно за мача . Цялата шумотевица относно контузията и отлагането на мача , постоянните подмятания на Кубрат за допинга , репликата му за "момичето" , явно са мотивирали украинеца до краен предел . Видя се и на мача - Кличко излезе не просто да спечели мача . Излезе да го направи по начин който да не остави и капка съмнение кой е по-добрия боксьор в момента . Без никакво подценяване . В друг момент Кобрата може би щеше да има шанс ... но при това което Кличко показа , смея да твърдя , че няма боксьор в света който щеше да изкара мача докрай . Още в началото откри слабото място на Кубрат и после само дебнеше подходяща възможност .
3. За съжаление , ако Кобрата не смени промоутъра си ... трудно ще стъпи на върха . Това което му куцаше е стратегията . Но това е проблем на щаба му , не негов . За съжаление , всичко опира да пари . Добрите треньори , добрите анализатори и добрите спаринг-партньори струват скъпо . Кличко има всичко това . Проби Кобрата не с характерните си леви прави , а с крошета за които нашия не беше подготвен . Просто неговия щаб си е свършил работата .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 ное 2014 14:17

Изключвам абсолютно всичко случило се преди и по време на мача, но Кобрата показа, че не умее да уважава противника, екипът му също, голям е този който може да стисне ръката на победителя.

Кличко макар и тотален хегемон в мача след него поздрави Кобрата, каза добри думи за него, а нашия като типичен Ганьовец говореше тотални небивалици.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

sandi74

Мнениеот sandi74 » 16 ное 2014 14:18

Побоят свърши.Емоциите отминаха а истината е само една.Владимир Кличко размаза Кобрата само и единствено както само той го може.Всъщност трябва да сме благодарни на големият супер шампион Владимир Кличко че великодушно,снизходително и много благородно позволи мачът да продължи повече от 1 (един) рунд.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 16 ное 2014 14:19

Според мен Пулев се изложи! Много закани, заплахи преди мача, а в мача едвам се добра до петия рунд, след като беше свален в нокдаун още в първия рунд! Най - грозното беше изказването му след мача, че Кличко победил с късмет, и имал мафия срещу себе си! Нелепо е да те бият толкова категорично, и да се оправдаваш като ученичка след това с късмет и конспирации! Очевадно беше превъзходството на Кличко, Кобрата не беше изобщо подготвен за този мач!

Spiro Spirov
Контакти:

Мнениеот Spiro Spirov » 16 ное 2014 14:22

Що за въпрос! Разбира се, че беше уреден! Пресконференцията, ръкавиците, съдията, обувките, кърпите, въжетата на ринга, всичко е част от световната конспирация да се попречи на Смока да бие онзи некадърник Кличко. :mrgreen:

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 16 ное 2014 14:23

Много ясно, че беше уреден... Щом се състоя мачът значи е било уредено всичко. Без случващото се на ринга де! Там просто Кличко изнесе лекция на Кубрат за наш ужас!
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Други спортове”