Много антибългари в тоя форум бе.Вие сте или цигани или турци или всякакъв друг етнос,но не и българи.Понякога като ви чета завистливите коментари и почвам да се озъртам за да видя къде живея. Това го няма в друга държава освен в нашата.Срам ме е от всички вас критиците,анализаторите и всякакви други коментари.По съшия начин ви четох и антикоментарите за детската евровизия.
Относно мача искам да кажа,че просто нашият не заслужаваше да победи,колкото и да ми се искаше.Както казват някои анализатори,ако иска Кобрата да се развива нагоре,трябва да продължи в гадната Америка за да среща наистина сериозни противници.
Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- damyanov1963
Re: Беше ли уреден мача Пулев-Кличко?
Red Warrior написа:m.unaited forever написа:Истината е, че Пулев толко си може.
Последното десетилетие не се е появил някой, който може повече от Кличко. Теб сигурно те бие жена ти, но си тръгнал да се подиграваш на Кобрата. Забравих, че всяка година имаме световен шампион по бокс в тежка категория и това е срам за Майка България.
А смока, пардон - кобрата, не се ли подиграваше преди мача на Кличко - момиче бил, не знам още кво си! Поне елементарна съпротива да беше оказал някаква!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Много конспиратори тука бре и супер класици в жанра.Мачът бил уреден?
Като се замисля може и да има нещо такова но то е само и единствено ако от щаба на нашата Кобричка са се молили на колене и лазили в нозете на Кличко да не нокаутира още в първият рунд нашия симпатяга.Иначе Владимир е най-добрият и тоално размаза Пулев като благороднически позволи мачът да продължи повече от 1 (един) рунд.
- dreben23
- Контакти:
Особено при нокаута и аз се усъмних, но като видях лицето на Кубрат след като се изправи ми се ревеше.
Стоманения чук му викат на тоя тип, по-скоро на токмак ми прилича на мен. Тва си е стокилограмова машина за цепене на трупи, не е уреден, просто очакванията ви бяха твърде големи. А ако пък е уреден, Кубрат няма нищо общо.
Ако си мислите, че мач не може да бъде уреден, без да е участвал в схемата съперника, значи малко филми за бокс сте гледали. Може, разбира се, теглете филмчета за бокс с минали легенди и ще видите не може ли.
Боксът не е бой, а изкуство, а актьорите винаги са много добри. Откъде мислите е навлязъл терминът уредени мачове, ами от индивидуалните спортове, после са започнали да мислят по-мащабно и сега ги виждаме и колективните, че на нищо не приличат.
Просто си харесват всяка година десетина човека и казват, "Този недъгавия трябва да бъде звезда". После като го бутнеш по вестници, списания и сайтове, хората почват да си мислят, че се дължи най-вече на талант.
За мен голяма част от звездите са прехвалени звезди, а в миналото си имаше огромно количество от тях, че си бяха и много по-добри. Сега тия са звезди, щото парите, които влагат шейхове, руснаци и араби всяка година са прекалено големи.
На Джеймс Родригес колко му давате реална цена примерно?
На резервата на моя Арсенал Джоел Кемпбъл колко му давате? На Радамел Фалкао колко му давате? И тва са ни звездите в днешно време по които припадаме. Има хора тук по-големи от мен, нека те да кажат считат ли изброените по-горе за звезди, като се има предвид, че са гледали Ромарио, Баджо, Батистута и тем подобни псевдозвезди от миналото. Честно казано, кат почна да ги сравнявам ми става смешно малко.
Че вкарал някой 30-40 гола и бил звезда станал, те едно време имаха по над сто средните по сила футболисти, трябва да съм ненормален да правя сравнения с днешните. Вижте колко гола има Тоти примерно, а никога не е бил близо до постиженията на най-великите футболисти, така е защото винаги си игра в един клуб. Многото отбелязани голове не означават и много постигнати успехи за съжаление. Правил е чудовищни неща за вълците и пак не е оценяван подобаващо по света, щото имаше много по-голяма конкуренция, днес не е толкова голяма конкуренцията, затова и звездите са 10-15 най-много. Не повече, на останалите цените са им надути в пъти и затова отнасят купища бъзици по свой адрес при опит да пратят топката в празна врата.
Стоманения чук му викат на тоя тип, по-скоро на токмак ми прилича на мен. Тва си е стокилограмова машина за цепене на трупи, не е уреден, просто очакванията ви бяха твърде големи. А ако пък е уреден, Кубрат няма нищо общо.
Ако си мислите, че мач не може да бъде уреден, без да е участвал в схемата съперника, значи малко филми за бокс сте гледали. Може, разбира се, теглете филмчета за бокс с минали легенди и ще видите не може ли.
Боксът не е бой, а изкуство, а актьорите винаги са много добри. Откъде мислите е навлязъл терминът уредени мачове, ами от индивидуалните спортове, после са започнали да мислят по-мащабно и сега ги виждаме и колективните, че на нищо не приличат.
Просто си харесват всяка година десетина човека и казват, "Този недъгавия трябва да бъде звезда". После като го бутнеш по вестници, списания и сайтове, хората почват да си мислят, че се дължи най-вече на талант.
За мен голяма част от звездите са прехвалени звезди, а в миналото си имаше огромно количество от тях, че си бяха и много по-добри. Сега тия са звезди, щото парите, които влагат шейхове, руснаци и араби всяка година са прекалено големи.
На Джеймс Родригес колко му давате реална цена примерно?
Че вкарал някой 30-40 гола и бил звезда станал, те едно време имаха по над сто средните по сила футболисти, трябва да съм ненормален да правя сравнения с днешните. Вижте колко гола има Тоти примерно, а никога не е бил близо до постиженията на най-великите футболисти, така е защото винаги си игра в един клуб. Многото отбелязани голове не означават и много постигнати успехи за съжаление. Правил е чудовищни неща за вълците и пак не е оценяван подобаващо по света, щото имаше много по-голяма конкуренция, днес не е толкова голяма конкуренцията, затова и звездите са 10-15 най-много. Не повече, на останалите цените са им надути в пъти и затова отнасят купища бъзици по свой адрес при опит да пратят топката в празна врата.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Der Führer
- Контакти:
1. Голям поклон пред Кобрата ... ако не за друго , то поради факта , че понесе 3 удара всеки един който беше за нокаут ( без да броим по-леките ) . Пречупи се чак на 4-я . А той беше толкова силен , че съвсем спокойно може да прекрати кариерата на някой по-неопитен боксьор . Пулев няма от какво да се срамува в този мач . Беше толкова подготвен и мотивиран , колкото въобще е възможно в този момент . Особено физически . Пак повтярям - много боксьори нямаше да се изправят още в първия рунд.
2. Братята Кличко са феномен в бокса . Колкото и да ги плюят критиците им , колкото и да не са ми симпатични ... фактите са си факти . Бях чел преди години за тях - " Високи като Йети , танцуват на ринга като Мохамед Али и удрят като Майк Тайсън ". Владимир се беше подготвил изключително сериозно за мача . Цялата шумотевица относно контузията и отлагането на мача , постоянните подмятания на Кубрат за допинга , репликата му за "момичето" , явно са мотивирали украинеца до краен предел . Видя се и на мача - Кличко излезе не просто да спечели мача . Излезе да го направи по начин който да не остави и капка съмнение кой е по-добрия боксьор в момента . Без никакво подценяване . В друг момент Кобрата може би щеше да има шанс ... но при това което Кличко показа , смея да твърдя , че няма боксьор в света който щеше да изкара мача докрай . Още в началото откри слабото място на Кубрат и после само дебнеше подходяща възможност .
3. За съжаление , ако Кобрата не смени промоутъра си ... трудно ще стъпи на върха . Това което му куцаше е стратегията . Но това е проблем на щаба му , не негов . За съжаление , всичко опира да пари . Добрите треньори , добрите анализатори и добрите спаринг-партньори струват скъпо . Кличко има всичко това . Проби Кобрата не с характерните си леви прави , а с крошета за които нашия не беше подготвен . Просто неговия щаб си е свършил работата .
2. Братята Кличко са феномен в бокса . Колкото и да ги плюят критиците им , колкото и да не са ми симпатични ... фактите са си факти . Бях чел преди години за тях - " Високи като Йети , танцуват на ринга като Мохамед Али и удрят като Майк Тайсън ". Владимир се беше подготвил изключително сериозно за мача . Цялата шумотевица относно контузията и отлагането на мача , постоянните подмятания на Кубрат за допинга , репликата му за "момичето" , явно са мотивирали украинеца до краен предел . Видя се и на мача - Кличко излезе не просто да спечели мача . Излезе да го направи по начин който да не остави и капка съмнение кой е по-добрия боксьор в момента . Без никакво подценяване . В друг момент Кобрата може би щеше да има шанс ... но при това което Кличко показа , смея да твърдя , че няма боксьор в света който щеше да изкара мача докрай . Още в началото откри слабото място на Кубрат и после само дебнеше подходяща възможност .
3. За съжаление , ако Кобрата не смени промоутъра си ... трудно ще стъпи на върха . Това което му куцаше е стратегията . Но това е проблем на щаба му , не негов . За съжаление , всичко опира да пари . Добрите треньори , добрите анализатори и добрите спаринг-партньори струват скъпо . Кличко има всичко това . Проби Кобрата не с характерните си леви прави , а с крошета за които нашия не беше подготвен . Просто неговия щаб си е свършил работата .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Долно уйно
- Контакти:
Изключвам абсолютно всичко случило се преди и по време на мача, но Кобрата показа, че не умее да уважава противника, екипът му също, голям е този който може да стисне ръката на победителя.
Кличко макар и тотален хегемон в мача след него поздрави Кобрата, каза добри думи за него, а нашия като типичен Ганьовец говореше тотални небивалици.
Кличко макар и тотален хегемон в мача след него поздрави Кобрата, каза добри думи за него, а нашия като типичен Ганьовец говореше тотални небивалици.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Побоят свърши.Емоциите отминаха а истината е само една.Владимир Кличко размаза Кобрата само и единствено както само той го може.Всъщност трябва да сме благодарни на големият супер шампион Владимир Кличко че великодушно,снизходително и много благородно позволи мачът да продължи повече от 1 (един) рунд.
- Jorkorazporko
Според мен Пулев се изложи! Много закани, заплахи преди мача, а в мача едвам се добра до петия рунд, след като беше свален в нокдаун още в първия рунд! Най - грозното беше изказването му след мача, че Кличко победил с късмет, и имал мафия срещу себе си! Нелепо е да те бият толкова категорично, и да се оправдаваш като ученичка след това с късмет и конспирации! Очевадно беше превъзходството на Кличко, Кобрата не беше изобщо подготвен за този мач!
-
Spiro Spirov
- Контакти:
Що за въпрос! Разбира се, че беше уреден! Пресконференцията, ръкавиците, съдията, обувките, кърпите, въжетата на ринга, всичко е част от световната конспирация да се попречи на Смока да бие онзи некадърник Кличко. 
- Андре-Пиер Жиняк 96
Много ясно, че беше уреден... Щом се състоя мачът значи е било уредено всичко. Без случващото се на ринга де! Там просто Кличко изнесе лекция на Кубрат за наш ужас!
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]