Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 16 ное 2014 02:08

И аз мисля, че Пулев проигра уникален шанс. Малко вероятно е отново да получи възможност да играе за световната титла в близките 2-3 години, ако това въобще стане, защото и това е съмнително.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 16 ное 2014 02:09

До вчера лоша дума не бях прочел тук за Кобрата :!: Днес загуби и се отпушихте :!: Е що така :roll: ps : не съм му голям фен но смятам , че точно сега той има нужда от подкрепа :!:

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 16 ное 2014 02:10

Лично мен най-много ме подразни поведението и изказванията на Пулев след мача - като са те били като тъпан си мълчиш или отдаваш чест на противника, а не бръщолевиш врели-некипели... Истинският спортист и победител си личи с умението да посреща загубите достойно - нещо, което нашият не умее :|
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 ное 2014 02:10

Трудно е да се каже кой от големите боксьори (от дистанцията на времето) би оказал най-сериозна съпротива на Владимир Кличко,но личното ми мнение(по стил на игра) е,че Ивендър Холифийлд би имал и най-добри шансове,и то най-вече заради изключителния си ръст и перфектния прав ляв удар.
Просто кралят в това отношение!

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Мнениеот diablorojo » 16 ное 2014 02:10

anihilator написа:До вчера лоша дума не бях прочел тук за Кобрата :!: Днес загуби и се отпушихте :!: Е що така :roll: ps : не съм му голям фен но смятам , че точно сега той има нужда от подкрепа :!:

Български манталитет. ;)
[center]Изображение[/center]

milka

Мнениеот milka » 16 ное 2014 02:11

И какво като получи един ден реванш Пулев ? То с тая тактика или подобна срещу противник като Кличко пак ще бъде свален като чувал с картофи . Проблема идва от тактиката погледнете ,че Пулев почти не се движеше стоеше на едно място , докато Кличко беше като сърна

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 ное 2014 02:12

El Commandante написа:
RedeviL написа:и в този ред на мисли, не мога да си обясня твърденията, че едва ли не, това бил най-скучният стил в ерата на бокса..

Ми то днеска се видя кво се случва като му стане интересен стила, недай си Боже да ти се налага да ти е интересно,дет викат китайците... :)

Не е ти работа, дето се вика. :mrgreen:

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 16 ное 2014 02:12

anihilator написа:До вчера лоша дума не бях прочел тук за Кобрата :!: Днес загуби и се отпушихте :!: Е що така :roll: ps : не съм му голям фен но смятам , че точно сега той има нужда от подкрепа :!:

Да,писанията по форумите разбира се имат ОГРОМНО значение за това какво става на ринга,тъй ами...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 16 ное 2014 02:13

Прав си колега, така си е, но ще подкрепяме пича Пулев, а не мрънкача-женчо Пулев...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 ное 2014 02:14

smoothc написа:Трудно е да се каже кой от големите боксьори (от дистанцията на времето) би оказал най-сериозна съпротива на Владимир Кличко,но личното ми мнение(по стил на игра) е,че Ивендър Холифийлд би имал и най-добри шансове,и то най-вече заради изключителния си ръст и перфектния прав ляв удар.
Просто кралят в това отношение!

С Ленъкс също си мисля, че би се получил страшен бой. Мисля, че с брат му направиха един от великите мачове в историята на бокса.
Последна промяна от RedeviL на 16 ное 2014 02:15, променено общо 1 път.

Върни се в “Други спортове”