Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут
И аз мисля, че Пулев проигра уникален шанс. Малко вероятно е отново да получи възможност да играе за световната титла в близките 2-3 години, ако това въобще стане, защото и това е съмнително.
- anihilator
- Контакти:
До вчера лоша дума не бях прочел тук за Кобрата
Днес загуби и се отпушихте
Е що така
ps : не съм му голям фен но смятам , че точно сега той има нужда от подкрепа 
Лично мен най-много ме подразни поведението и изказванията на Пулев след мача - като са те били като тъпан си мълчиш или отдаваш чест на противника, а не бръщолевиш врели-некипели... Истинският спортист и победител си личи с умението да посреща загубите достойно - нещо, което нашият не умее 

Трудно е да се каже кой от големите боксьори (от дистанцията на времето) би оказал най-сериозна съпротива на Владимир Кличко,но личното ми мнение(по стил на игра) е,че Ивендър Холифийлд би имал и най-добри шансове,и то най-вече заради изключителния си ръст и перфектния прав ляв удар.
Просто кралят в това отношение!
- diablorojo
- Контакти:
anihilator написа:До вчера лоша дума не бях прочел тук за КобратаДнес загуби и се отпушихте
Е що така
Български манталитет.
[center]
[/center]
[/center]Re: Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут
И какво като получи един ден реванш Пулев ? То с тая тактика или подобна срещу противник като Кличко пак ще бъде свален като чувал с картофи . Проблема идва от тактиката погледнете ,че Пулев почти не се движеше стоеше на едно място , докато Кличко беше като сърна
El Commandante написа:RedeviL написа:и в този ред на мисли, не мога да си обясня твърденията, че едва ли не, това бил най-скучният стил в ерата на бокса..
Ми то днеска се видя кво се случва като му стане интересен стила, недай си Боже да ти се налага да ти е интересно,дет викат китайците...
Не е ти работа, дето се вика.
- El Commandante
anihilator написа:До вчера лоша дума не бях прочел тук за КобратаДнес загуби и се отпушихте
Е що така
Да,писанията по форумите разбира се имат ОГРОМНО значение за това какво става на ринга,тъй ами...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Е що така
Прав си колега, така си е, но ще подкрепяме пича Пулев, а не мрънкача-женчо Пулев...
smoothc написа:Трудно е да се каже кой от големите боксьори (от дистанцията на времето) би оказал най-сериозна съпротива на Владимир Кличко,но личното ми мнение(по стил на игра) е,че Ивендър Холифийлд би имал и най-добри шансове,и то най-вече заради изключителния си ръст и перфектния прав ляв удар.
С Ленъкс също си мисля, че би се получил страшен бой. Мисля, че с брат му направиха един от великите мачове в историята на бокса.
Последна промяна от RedeviL на 16 ное 2014 02:15, променено общо 1 път.