djd написа:Emmanuel написа:30000 човека които пеят, скачат и викат като един... уникално е!
Ми то доскоро на Армията пускаха максимум по 7 хил души. Преди година оправиха А сектор и пуснаха 10000. На мача с Лудогорец запълнихме разрешения капацитет и много добре се получи пеенето. Не е като 30000, но пък и на тях не е затворен половината стадион.
На Армията съм бил веднъж, просто бях в София и имаше полуфинал за купата с Велбъжд Кюстендил, та реших да погледам качествен футбол. Като фен на провинциалния футбол исках да съм в гостуващата агитка, но не ме пуснаха куките и затова бях в агитката на ЦСКА! Направи ми впечатление, че поне на този мач целия стадион беше агитка, наистина се пееше здраво, отвсякъде и бях наистина впечатлен от феновете ви... респект. Гробарите обаче... гробарите са друга бира

Накой ден ако стъпя и не стадиона на Галатасарай ще направя съпоставка, но поне засега ЮНА е стадиона с най-изумителна агитка който съм посещавал. Ще помня цял живот как маах флага на отбора, а онези орки ме гледаха злобно и се чудеха откъде да прескочат огражденията за да го откраднат. Те на два пъти се и опитаха де!