Странни новини около БГ-футбола !?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Странни новини около БГ-футбола !?

Мнениеот djd » 08 ное 2014 00:36

Emmanuel написа:30000 човека които пеят, скачат и викат като един... уникално е!

Ми то доскоро на Армията пускаха максимум по 7 хил души. Преди година оправиха А сектор и пуснаха 10000. На мача с Лудогорец запълнихме разрешения капацитет и много добре се получи пеенето. Не е като 30000, но пък и на тях не е затворен половината стадион.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 08 ное 2014 00:57

Не е ли странно, че откакто Гонзо се върна Левски 3 пъти пада от Берое ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Emmanuel
Контакти:

Мнениеот Emmanuel » 08 ное 2014 21:52

djd написа:
Emmanuel написа:30000 човека които пеят, скачат и викат като един... уникално е!

Ми то доскоро на Армията пускаха максимум по 7 хил души. Преди година оправиха А сектор и пуснаха 10000. На мача с Лудогорец запълнихме разрешения капацитет и много добре се получи пеенето. Не е като 30000, но пък и на тях не е затворен половината стадион.
На Армията съм бил веднъж, просто бях в София и имаше полуфинал за купата с Велбъжд Кюстендил, та реших да погледам качествен футбол. Като фен на провинциалния футбол исках да съм в гостуващата агитка, но не ме пуснаха куките и затова бях в агитката на ЦСКА! Направи ми впечатление, че поне на този мач целия стадион беше агитка, наистина се пееше здраво, отвсякъде и бях наистина впечатлен от феновете ви... респект. Гробарите обаче... гробарите са друга бира :) Накой ден ако стъпя и не стадиона на Галатасарай ще направя съпоставка, но поне засега ЮНА е стадиона с най-изумителна агитка който съм посещавал. Ще помня цял живот как маах флага на отбора, а онези орки ме гледаха злобно и се чудеха откъде да прескочат огражденията за да го откраднат. Те на два пъти се и опитаха де!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 ное 2014 10:35

pampi написа:Пиар-акция и чиста проба демагогия, сега телевизията и БФС-то ще кажат "не" и за Лудогорец и вълкът ще е сит и агнето ще е цяло...Умеят ги тия работи Петричев и Кирчо, умеят ги... 8-)

Сега ще имаш ли достойнството да се извиниш за клеветата?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”