Стига мустаката демагогия!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Тодор Батков да продаде клуба?

Да
133
57%
Не
100
43%

Общо гласове: 233

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Синя България скочи срещу Тодор Батков

Мнениеот Tommi » 06 ное 2014 16:36

Долно уйно написа:Давам елементарен пример.

Бюджета на клуба за годината е 10 милиона.
Клуба от свята дейност (спонсори, маркетинг, билети и каквото още се сетите) е успял да генерира 5 милиона, останалите 5 милиона някой трябва да ги даде и обикновено това са акционерите в едно дружество.

40% офшорката - 2 000 000
45% Батков - 2 250 000
15% тръста - 750 000

Това е простата сметка, всичко друго са думи за наивници.

Разликата генерира дълг.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Синя България скочи срещу Тодор Батков

Мнениеот Долно уйно » 06 ное 2014 16:59

Няма никакво значение как се казва и какво генерира, някой трябва да дава тези средства иначе АД-то умира.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
caci

Батков потвърди: Увеличаваме капитала на Левски

Мнениеот caci » 11 ное 2014 16:00

Батков: Никога не съм приемал Левски като бизнес
Публикувана в 15:08 на 11 ноември 2014 1171
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/batkov-nikoga-ne-sym-priemal-levski-kato-biznes-304686

Президентът на Левски Тодор Батков дава специална пресконференция, на която говори за ситуацията в клуба и бъдещето пред него. В нея Батков заяви, че никога не е приемал Левски като бизнес.

„Какво предстои да се случи в рамките на следващите 40-45 дни. Както ви е известно ФК Левски не е правил общо събрание на акционерите от 2012-а година. Причината е, че в края на тази година имахме среща с генерален потенциален спонсор. Като допълнение към спонсорството бяхме се разбрали да предоставим определен пакет акции. Както е известно, до днес това спонсорство не се случи. Междувременно клубът като финансов резултат генерира голяма загуба от порядъка на 35 хиляди а това не остана незабелязано от УЕФА. А през май клубът бе санкциониран. Имахме предписания за намаляване на заплатите с 40 % и да капитализираме задълженията на клуба към мажоритарния акционер. В края на месец октомври, след извършен огромен обем работа бе стартирана процедурата по апортиране на тези вземания. От ТР бяха назначени вещи лица за преглед на счетоводството на клуба. И в края на октомври вещите лица депозираха своите оценки, те бяха прието и това ни даде възможност да свикаме общо събрание на акционерите. А това ни дава възможност да увеличим капитала на дружеството. В резултат на този апорт искам да заяви, че загубата на Левски за финансовата 2014-а година ще бъде сведен до около 7 милиона лева. Така Левски ще стопи цялата загуба с помощта напарите от Шампионската лига от 2007-а година. Общият размер на апортираните вземания е около 9 милиона. Събранието е вече свикано. Очакваме най-късно в петък 14 ноември Търговският регистър да го оповести. Събранието е за 17 декември от 10 часа в залата, в която се намираме сега. Събранието ще приеме докладите на УС за 2011, 2012, 2013-а година, ще бъде избран одитор за 2014-а година. Ще вземе решение за неразпределената печалба, което ще отиде за стопяване на загубата. Ще освободи от отговорност членовете на Надзорния и Управителния съвет и ще се капитализират задълженията. Така Левски ще излезе на плюс или поне на нула. Второ ще бъдат капитализирани вземанията на дружеството, откакто го взех. От юни 2004-а година, до 2014-а година. След това през януари ще свикаме пак Общо събрание заради акционерите с акции без право на глас. Така ще увеличим капитала с още. Така ще преодолеем загубите. Регулираме нещата. Идеята за Тръста се приема доста радушно. Бяхме се разбрали да предоставя на тръста акции, в определен процент, а те срещу това да осигуряват сума в бюджета. Това ще стане по силата на писмен договор. Идеята е да променим устава и да увеличим управителния съвет. Там трябва да влязат и фенове“, започна Батков.

„Възнамеряваме да залагаме на мърчандайзинга. Клубът иска да залага повече на тази дейност. Очакваме да генерираме приходи от това. Тръстът е създаден с единствената цел да подпомага Левски. Никога не съм гледал на Левски като на бизнес. Никога не съм се делил от останалите левскари. Винаги съм давал, а съм взимал щастие, отговорност. Приемал съм Левски като дълг“, каза още Батков.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Председателят на тръст "Синя България" Васил Колев изрази оптимизъм за бъдещето на Левски на днешния брифинг, в който участва заедно със собственика на "синия" клуб Тодор Батков на "Герена".

"Левски става частично Отбора на народа. Оптимист съм, че може би ще се повторят нещата от юбилея. Тогава участвахме в кауза. Сега имаме по-голяма кауза - да спасим Левски. Най-голямото доказателство за начина, по който е управляван Левски, са празните трибуни. Левски е опрян до стената. Ако феновете на Левски си мислят, че са водили война с мажоритарния собственик Тодор Батков, могат да смятат, че са я спечелили", каза Колев.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Батков потвърди: Увеличаваме капитала на Левски

Мнениеот Долно уйно » 11 ное 2014 16:04

Кофти ден за тези които псуваха Батков и искаха той да се махне от Левски.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 11 ное 2014 16:06

Долно уйно написа:Кофти ден за тези които псуваха Батков и искаха той да се махне от Левски.

Съмнявам се.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 11 ное 2014 16:06

Сега е момента да покажем,че сме истински левскари и да подпомогнем клуба,не само като дарим пари,а най вече като сме на стадиона.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 ное 2014 16:06

ВЕРВАЙТЕ МИ!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 11 ное 2014 16:07

Звучи ми несериозно, освен ако не са 35 хилядя килчета злато по килограм.
"Междувременно клубът като финансов резултат генерира голяма загуба от порядъка на 35 хиляди."
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 11 ное 2014 16:10

caci написа:Сега е момента да покажем,че сме истински левскари и да подпомогнем клуба,не само като дарим пари,а най вече като сме на стадиона.

То този модел не е измислен сега, а е едно от основните пера на футболен клуб, само че за жалост живеем в страна където се водим от други принципи.
Васко Колев сподели, че приходите в момента от входни билети са 20 000 на месец, а трябва да станат 200 000, това е равно на всеки мач да има над 10 000 зрители по трибуните дори в мачове срещу Марек.

Съобщи за дълг от 578 000 евро, който трябва да се плати до края на календарната 2014 година

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 11 ное 2014 16:22

Баси, в БГ феновете се занимаваме предимно с финансиране :mrgreen:

Върни се в “Левски”