yavorescu написа:Отлично първо полувреме, но малко започнахме да се отпускаме към края му и така продължи до последната свирка. Надявам се Божилката да е гледал внимателно как трябва да играе един атакуващ халф -- с остри извеждащи подавания, бързи отигравания, стрелба от дистанция, агресия в половината на противника. Не да стиска топката между краката си както родилка главичката на първата си рожба. Отличен мач за Буркхардт, както и останалите в средата на терена. Браво на Кольо, че в този мач реши да не заложи на Бекир. Иршак, Балтанов и Гамаков са енергични и агресивни халфове, трябваше да отговорим на агресията с агресия. Ботев бяха като писенца през първото полувреме... Странно беше да наблюдавам Паланчелоти в по-предни позиции, поздравления за майсторството при гола.
Не знам дали само на мен така ми се струва или си е така, но формацията ни е безумно рискова. По принцип при всички формации с трима отзад защитниците са *централни* и играят в линия, а при нас Сашо и Мишо играят като типични халф-бекове -- поне единия от двамата винаги е в полето на противника или е много встрани към тъча, където трябва да е класическия халф-бек... Така, най-вече комбинирано с четиримата вътрешни полузащитници и крилата, получаваме чудовищен превес в средата на терена, където мачкаме, особено ако вдигнем скоростта. Но при контраатаки и един по-бърз и тактически по-грамотен противник сме на пангара. Интересно ми е как ще се развие тази тъй странна Кольова идея по-нататък.
И аз ги имам същите притеснения.В Разград например,където срещу много грамотен и бърз отбор,играхме по същият начин.Ако се бяхме бетонирали,можехме да измъкнем една точка евентуално....Но нахалството на Кольо ми хареса.Човекът показва,че МОРЕТО ще играе агресивно,бързо и красиво,независимо къде и с кого!!!Как ще се решава проблемът с контрите на противниците,ще е много възлов момент!Ако успеем да се справяме с това,скоро ще имаме много опасен отбор!Кольо играе смело,а късметът обича смелите!