Наистина като че ли уговорката е била за победа с повече от 1 гол, обаче сините направиха изумителни пропуски в нападение
  Наистина като че ли уговорката е била за победа с повече от 1 гол, обаче сините направиха изумителни пропуски в нападение 
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

bufy написа: Театро си беше.. Моженето отделно. Останах с впечатление, че са се разбрали и за по-убедителна победа, но от Левски не можаха да реализират.
CSKA69 написа:Толкова очевадно уговорен мач не бях гледал отдавна в А група! Победа за спадане на напрежението върху Батков, въпросът е какво ще спечели от това Гигов :?: Наистина като че ли уговорката е била за победа с повече от 1 гол, обаче сините направиха изумителни пропуски в нападение
Защо Локото да влиза в първата шестица? Да ги бият като тъпан и не могат да изкарат
по една премия за победа.Глупости във втората ще заработят няколко.

FLANKER написа:Тръгнах си 7 мин. преди краят ,защото не издържах тази гавра с футбола.Да ме прощават всички, но това,което видях на стадион Локомотив беше всичко друго, но не и футбол ,а една гавра с привържениците и на двата отбора.А и с всички останали! Това беше едно зле представено театро.Срам ме и от Левски и от Локомотив!Агонията продължава.Гигов ,Батков и "сие" вън!!!
П.П.Още веднъж се извинявам на колегите от всички отбори ,но този път чашата наистина преля!

MAXIMUS написа:Дано да победите . Желая ви успех. Не мисля, че имате по-лоши футболисти от "сините". Не виждам и с какво могат да ви изненадат с треньорчето което имат в момента. Но, решите ли да играете защитно срещу това отборче, може и да загубите.

Stahlgewitter написа:От изписаното дотук стигнахме пак до старата комунистическа мантра:
"Левски падат,защото не могат да играят,а като бият мача е уреден"
Дребни душици сте вие и винаги ще бъдете.
 Всъщност "направи"!Три пъти онзи вашият (черничкият) бе оставен да отбележи гола на "успокоението"!Какво да го направят нашите ,че толкова си може.Гонзо се смя даже.
 Всъщност "направи"!Три пъти онзи вашият (черничкият) бе оставен да отбележи гола на "успокоението"!Какво да го направят нашите ,че толкова си може.Гонзо се смя даже.CSKA69 написа:Толкова очевадно уговорен мач не бях гледал отдавна в А група! Победа за спадане на напрежението върху Батков, въпросът е какво ще спечели от това ГиговНаистина като че ли уговорката е била за победа с повече от 1 гол, обаче сините направиха изумителни пропуски в нападение

FLANKER написа:Stahlgewitter написа:От изписаното дотук стигнахме пак до старата комунистическа мантра:
"Левски падат,защото не могат да играят,а като бият мача е уреден"
Дребни душици сте вие и винаги ще бъдете.
Ти видя ли Локомотив да направи нещо смислено? Първият и единствен "удар" бе в 81-та минута!Всъщност "направи"!Три пъти онзи вашият (черничкият) бе оставен да отбележи гола на "успокоението"!Какво да го направят нашите ,че толкова си може.Гонзо се смя даже.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост