Локомотив - Левски, да бъде или да не бъде. Железните ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

CSKA69
Контакти:

Re: Позорът в Надежда!

Мнениеот CSKA69 » 02 ное 2014 15:10

Толкова очевадно уговорен мач не бях гледал отдавна в А група! Победа за спадане на напрежението върху Батков, въпросът е какво ще спечели от това Гигов :?: Наистина като че ли уговорката е била за победа с повече от 1 гол, обаче сините направиха изумителни пропуски в нападение :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 02 ное 2014 15:12

bufy написа: Театро си беше.. Моженето отделно. Останах с впечатление, че са се разбрали и за по-убедителна победа, но от Левски не можаха да реализират. :roll:

На мен, като фен на Левски и Евъртън, критериите ми за посредственост и театро са завишени. Локото не играха нищо днес, ама това не е толкова рядко явление при тях. Мачът беше просто антифутбол и достойна продукция за "магията А-група".

Потребителски аватар
bufy

Мнениеот bufy » 02 ное 2014 15:13

CSKA69 написа:Толкова очевадно уговорен мач не бях гледал отдавна в А група! Победа за спадане на напрежението върху Батков, въпросът е какво ще спечели от това Гигов :?: Наистина като че ли уговорката е била за победа с повече от 1 гол, обаче сините направиха изумителни пропуски в нападение :lol:

Това е мнение от друга тема с което съм съгласен напълно.:
Защо Локото да влиза в първата шестица? Да ги бият като тъпан и не могат да изкарат
по една премия за победа.Глупости във втората ще заработят няколко.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Локомотив - Левски, да бъде или да не бъде. Железните ...

Мнениеот FLANKER » 02 ное 2014 15:25

На тези, които са разбрали за какво иде реч , благодаря(те си знаят кои са).Останалите нека вярват в "мача".
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 02 ное 2014 15:46

FLANKER написа:Тръгнах си 7 мин. преди краят ,защото не издържах тази гавра с футбола.Да ме прощават всички, но това,което видях на стадион Локомотив беше всичко друго, но не и футбол ,а една гавра с привържениците и на двата отбора.А и с всички останали! Това беше едно зле представено театро.Срам ме и от Левски и от Локомотив!Агонията продължава.Гигов ,Батков и "сие" вън!!!
П.П.Още веднъж се извинявам на колегите от всички отбори ,но този път чашата наистина преля!

+1 За съжаление тази ''пародия'' ще има много лошо отражение върху представянето на отбора ни до края на редовния сезон.Безсмислено е да се мисли за първа шестица вече(а дали въобще е ''мислено'' за нея...),остава ни да се настройваме за ''комедията'' наречена ''втора шестица''.Там подобните на днешния мач ще преобладават,така че тежко и на топките.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 02 ное 2014 15:53

От изписаното дотук стигнахме пак до старата комунистическа мантра:
"Левски падат,защото не могат да играят,а като бият мача е уреден"
Дребни душици сте вие и винаги ще бъдете.
Изображение

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 02 ное 2014 15:54

MAXIMUS написа:Дано да победите . Желая ви успех. Не мисля, че имате по-лоши футболисти от "сините". Не виждам и с какво могат да ви изненадат с треньорчето което имат в момента. Но, решите ли да играете защитно срещу това отборче, може и да загубите.

Даааа, прав си,имат наистина не лоши футболисти , бих казал дори много по-добри от вашите, а и треньорчето в никакъв случай не може да се сравнява с ваштоо....ама точно ако бяха играли само в защита , можеха и да спечелят! :)
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 02 ное 2014 15:59

Stahlgewitter написа:От изписаното дотук стигнахме пак до старата комунистическа мантра:

Ти видя ли Локомотив да направи нещо смислено? Първият и единствен "удар" бе в 81-та минута! :o Всъщност "направи"!Три пъти онзи вашият (черничкият) бе оставен да отбележи гола на "успокоението"!Какво да го направят нашите ,че толкова си може.Гонзо се смя даже.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 02 ное 2014 16:03

CSKA69 написа:Толкова очевадно уговорен мач не бях гледал отдавна в А група! Победа за спадане на напрежението върху Батков, въпросът е какво ще спечели от това Гигов :?: Наистина като че ли уговорката е била за победа с повече от 1 гол, обаче сините направиха изумителни пропуски в нападение :lol:

Колега , пий си хапчетата !! Мачът беше всичко друго но не и уговорен! Защо ли? Ами защото ако беше уговорен ,като нашите не могат да си вкарат, Локото щяха да сивкарат :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 02 ное 2014 16:08

FLANKER написа:
Stahlgewitter написа:От изписаното дотук стигнахме пак до старата комунистическа мантра:

Ти видя ли Локомотив да направи нещо смислено? Първият и единствен "удар" бе в 81-та минута! :o Всъщност "направи"!Три пъти онзи вашият (черничкият) бе оставен да отбележи гола на "успокоението"!Какво да го направят нашите ,че толкова си може.Гонзо се смя даже.

Че кво от това ?? Да не би да са първите дето не могат да отправят и един удар за цял мач?? ами я виж нашите , не за мач , даже и в два мача не са успявали? :roll:

Върни се в “Локо София”