Alexx написа:Расизъм спрямо ромите няма как да има, защото колкото и да им е странно на някои, ромите са от нашата европеидна раса(само,че са от ориенталски тип).
!!! Много малко хора го знаят това. Реално който мрази ромите, не би трябвало да се води расист, и е точно така.
wolf написа:
Като са били във 3-4ти век като развитие как по-точно да ги ползват белите? Или африканците не са били страшно назад в развитието си, а днес чия инфраструктура ползват от кого изградена и как не могат да си я поддържат? Нямам никакъв проблем да се нарека расист защото ми писна разни хора от всички краища на света да се изсипват в Европа, да товарят и без това на предела на възможностите и социална система и като не вземат помощи да правят метежи, бунтове и размирици. Не съм съгласен 75-80% от турците из Европа да смучат помощи и да реват за права на човека. Не съм съгласен с масовото ислямизиране на континента и не на последно място не съм съгласен с абсолютната дискриминация към белите в Европа за сметка на пришълците. Те идват в нашите страни, не ние в техните и като пришълци те трябва да се научат да живеят според законите на тези страни а не да ми реват за шериат насред Европа.
Напълно съм съгласен!