Бомбичка откъсна ръката на футболен фен.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Re: Бомбичка откъсна ръката на футболен фен.

Мнениеот MAXIMUS » 28 окт 2014 21:47

sin4ec написа:Лошо, без ръка ще остане...аз като дългогодишен бомбаджия едно време бая матриял съм бъркал с аверите, но си има строги правила в тая работа. Съдове и прибори-пластмасови или дървени, вид на купата, максимално количество смеска, камъчета-вид, размер, разполагане при обвиването...бая неща са. Винаги може да стане проблем, но ако се спазват, рискът е минимален. По описанието според мен проблемът е станал при увиването на готовата бомба. Причина-твърде голям натиск или неправилно разполагане на ударните елементи в тялото. По-скоро второто, те трябва да детонират при силен удар, а не при натиск.

Факлите и димките ме кефят ! Ама бомбите никога не съм ги харесвал. Вече има толкова много варианти за хореография, че недоумявам кой е този който е решил да прави бомби. Сигурен съм, че е искал да нарани някой на стадиона с нея.
sin4ec, кажи нещо повече за миниумките. Интересно ми е как има хора да се занимават с това. Като малък имах един комшия който беше специалист на тях и по Нова година ги изсипваше с кофата през терасата.
Последна промяна от MAXIMUS на 28 окт 2014 21:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 28 окт 2014 21:54

sin4ec написа:Лошо, без ръка ще остане...аз като дългогодишен бомбаджия едно време бая матриял съм бъркал с аверите, но си има строги правила в тая работа. Съдове и прибори-пластмасови или дървени, вид на купата, максимално количество смеска, камъчета-вид, размер, разполагане при обвиването...бая неща са. Винаги може да стане проблем, но ако се спазват, рискът е минимален. По описанието според мен проблемът е станал при увиването на готовата бомба. Причина-твърде голям натиск или неправилно разполагане на ударните елементи в тялото. По-скоро второто, те трябва да детонират при силен удар, а не при натиск.

А мятал ли си ги по 204, че 2001 година ми вадиха стъкла от очите като взривихте един?
Пожелавам на всички бомбаджии да им гърмят самоделките в ръцете :idea:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 окт 2014 21:56

MAXIMUS написа: Факлите и димките ме кефят ! Ама бомбите никога не съм ги харесвал. Вече има толкова много варианти за хореография, че недоумявам кой е този който е решил да прави бомби. Сигурен съм, че е искал да нарани някой на стадиона с нея.
sin4ec, кажи нещо повече за миниумките. Интересно ми е. Като малък имах един комшия който беше специалист на тях и по Нова година ги изсипваше с кофата през терасата.

Кво да ти кажа-как се правят? Та после да стане МЯУ и да ми тежиш на съвестта, ако да си чорбарче? :)
Всичко е пропорция и технология. Сега е по-лесно, има материал. Едно време сушахме бронзова боя за печки, та да я стрием после за смеската. За евротитлата на Челси забърках една доза, та ми останаха и за Нова Година. Не ти е работа. Това се учи на място, показва се от човек, има си пинизи. Заеби...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 28 окт 2014 21:59

sin4ec написа:
MAXIMUS написа: Факлите и димките ме кефят ! Ама бомбите никога не съм ги харесвал. Вече има толкова много варианти за хореография, че недоумявам кой е този който е решил да прави бомби. Сигурен съм, че е искал да нарани някой на стадиона с нея.
sin4ec, кажи нещо повече за миниумките. Интересно ми е. Като малък имах един комшия който беше специалист на тях и по Нова година ги изсипваше с кофата през терасата.

Кво да ти кажа-как се правят? Та после да стане МЯУ и да ми тежиш на съвестта, ако да си чорбарче? :)
Всичко е пропорция и технология. Сега е по-лесно, има материал. Едно време сушахме бронзова боя за печки, та да я стрием после за смеската. За евротитлата на Челси забърках една доза, та ми останаха и за Нова Година. Не ти е работа. Това се учи на място, показва се от човек, има си пинизи. Заеби...

Не си и помислям дори да се занимавам с такива лайнарщини! Нищо лично, ама е .....нямам думи !

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 28 окт 2014 22:00

В днешно време подрастващото поколение се изява с хулигантство и голяма агресия.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 28 окт 2014 22:02

ip1912 написа:
BadBoy написа:
Preparator19 написа:Не е истина какви дебили пишат тук. Как може да желаете смъртта на едно момче?

Че да се тръшна да плача, че се е наранил докато прави бомби, които може да причинят увреждания на други хора, е тези да мрат в кофите и ми е през каскета за тях

да те барна и ще ти го набия до каскета лайнар

Ако искаш да си оставим на ЛС координатите и да ми го кажеш лично в очите, ок?
Ей такива като този самовзривилия сега държавата ще му плаща лечението и инвалидността от нашите данъци.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 28 окт 2014 22:03

Preparator19 написа:Не е истина какви дебили пишат тук. Как може да желаете смъртта на едно момче?

Аз пък не му желая смъртта. Но веднага задавам въпрос: за чий х*й е гласел бомбички за мача? Дали сега, след случилото се ще си даде сметка, че при други обстоятелства е можел да причини същото на друг човек.. пука ли му въобще? Едва ли, инак няма да влачи подобни боклуци по стадиона.

Всички лицемери ще мрънкат колко е жалко, че техния се е осакатил и няма да признаят, че със същия успех би могъл да осакати някой друг. И ще подминават тихомълком факта, че единствената причина да остане без ръка е решението му да се прави на бомбаджия.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 28 окт 2014 22:05

CTAHKO написа:Нека извлечем и положителното от тази новина. Със снежна топка, това е невъзможно да се случи 8-)

Ае, невъзможно, невъзможно - колко да е невъзможно? Снежните топки са о-пас-ни, опасни!!! Направата им може да доведе до измръзване, ампутация и обилна вечеря за Шаро и Мурджо пред входа на "Пирогов" :lol:

Бомби и дим - кретенски режим!!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 окт 2014 22:06

bastuna2003 написа:А мятал ли си ги по 204, че 2001 година ми вадиха стъкла от очите като взривихте един?
Пожелавам на всички бомбаджии да им гърмят самоделките в ръцете :idea:

Не, не съм мятал по 204. Отдавна ходя на мач с кола. Вижте, не защитавам никого, на мен ми е пределно ясно, че това е опасна игра. На планината имах възможност да експериментирам и съм измятал стотици по скалата, да видя ефекта от различните съставки. Подобно нещо, грамотно направено, е в състояние да убие човек. Ама кат си пубер колко ти е акъла? Сега се радвам, като гръмне на стадиона някоя добра бомба, но да я направя и да я дам за хвърляне-забрави!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 28 окт 2014 22:13

И аз съм мятал преди 15 години. Наистина е малоумно. Като гръмваше хвършчаха камъчета. Все се чудех как ги правят :|
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Върни се в “Футбол - България”