sin4ec написа:Лошо, без ръка ще остане...аз като дългогодишен бомбаджия едно време бая матриял съм бъркал с аверите, но си има строги правила в тая работа. Съдове и прибори-пластмасови или дървени, вид на купата, максимално количество смеска, камъчета-вид, размер, разполагане при обвиването...бая неща са. Винаги може да стане проблем, но ако се спазват, рискът е минимален. По описанието според мен проблемът е станал при увиването на готовата бомба. Причина-твърде голям натиск или неправилно разполагане на ударните елементи в тялото. По-скоро второто, те трябва да детонират при силен удар, а не при натиск.
Факлите и димките ме кефят ! Ама бомбите никога не съм ги харесвал. Вече има толкова много варианти за хореография, че недоумявам кой е този който е решил да прави бомби. Сигурен съм, че е искал да нарани някой на стадиона с нея.
sin4ec, кажи нещо повече за миниумките. Интересно ми е как има хора да се занимават с това. Като малък имах един комшия който беше специалист на тях и по Нова година ги изсипваше с кофата през терасата.