Дублиращи отбори: ЦСКА-Левски 2-0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stefani

Re: Дублиращи отбори: ЦСКА-Левски 2-0

Мнениеот stefani » 27 окт 2014 18:49

Левски бе без титулярите
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 27 окт 2014 19:19

шивача написа:Терор и чудо. Така някой се травмират за цял живот и като видят червено на улицата започват да реват, бягат или скачат от високо :idea:
Вероятно мнго хора ще им стане жал, но никога не забравяйте, че този Левски винаги е бил с всяка власт, и винаги остават не наказани. Злото трябва да умре :!:
видео от мача
http://www.sportal.bg/video.php?video=71153

К'во да ги съжалявам тия ШУШУмиги бре брат, след гаврата през 2008 тия са заслужават най-най лошото. Но съдбата си знае работата и всичко зло се връща.
Само ЦСКА! :geek:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 окт 2014 20:25

Йес бе, толкова болка сме ви носили през годините, че се спуквате от кеф при победа над резервите на дублиращия отбор, че и като гледам сте пуснали 6 човека от мъжете да играят срещу юношите, комуниста - човек не става! :mrgreen: Знам, че за целия си съзнателен живот преди това не сте виждали толкова победи срещу Левски, но "и това ще мине" , както се казва в една притча.
Последна промяна от W84me на 27 окт 2014 20:27, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 окт 2014 20:27

W84me написа:Йес бе, толкова болка сме ви носили през годините, че се спуквате от кеф при победа над резервите на дублиращия отбор :mrgreen: Знам, че за целия си съзнателен живот преди това не сте виждали толкова победи срещу Левски, но "и това ще мине" , както се казва в една притча.

Аз ли не съм виждал, или ти не си виждал на Левски. :lol:

Със сигурност поне в моя съзнателен живот ЦСКА бие повече пъти от Левски, ама вие си живете в доста измислен син свят. :) :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 окт 2014 20:28

dreben23 написа:
W84me написа:Йес бе, толкова болка сме ви носили през годините, че се спуквате от кеф при победа над резервите на дублиращия отбор :mrgreen: Знам, че за целия си съзнателен живот преди това не сте виждали толкова победи срещу Левски, но "и това ще мине" , както се казва в една притча.

Аз ли не съм виждал, или ти не си виждал на Левски. :lol:

Със сигурност поне в моя съзнателен живот ЦСКА бие повече пъти от Левски, ама вие си живете в доста измислен син свят. :) :mrgreen:

Щом имаш съзнателен живот от 1 година...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 окт 2014 20:46

Ataman написа:
CSKA_1948_ написа:Кои бяха тия ''Левски'' бе? :mrgreen:
Браво на Армейците!

Левски са тия ,дето като броите винаги изпускате числото седем.

Питай Стойчо дали изпуска числото 7 :lol:

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 28 окт 2014 09:45

Тук е момента за въпрос и към двете страни - а победа навън кога?
Защото на селския площад и двата отбора са много големи, ама после ...

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 28 окт 2014 10:54

Преди години Левски поне школа имаха и биеха всички при юношите. Сега и това изчезна, а момчетата от ЦСКА, които нямаха, къде да тренират пак взимаха победите. Когато Армията заприлича на европейска база, с няколко терена и школата ни ще дръпне. Просто няма, как. Младите ни играчи побеждаваха дори, когато тренираха на сгурия и асфалт, помислете, как ще е, когато имат добри игрища. Докозахаго и вчера, като победиха младите левскари, които притежават най-добрите условия във България. Тимът ни притежава няколко добри единици, готови за мъжете. При това са надъхани да играяв в ЦСКА, а не да бягат за 10 лева повече. Дано Стойчо да започне да гласува по-голямо доверие на Витанов, защото се вижда, че момчето има страхотни качества. Развива се всеки изминал ден и съм сигурен, че няма да го подведе. От малкото, което съм гледал мога да кажа, че е по-добър от Чочев. Само такива играчи могат да излъскат славата на ЦСКА, а и да вдигнат на крака Нац. отбор. Затова пожелавам на юношите на отбора ни все така да дават всичко от себе си, да обичат ЦСКА, а времето им ще дойде. И то много скоро, защото всички виждат, че с посредствени чужденци падаме от Мура, Иртиш и Зимбру. Това не може да продължава и съм съгласен да се въведе регламента от Русия ако не се лъжа: трима чужденци и четирима юноши в състава. Радвам се, че ЦСКА е първи, но се надявам да не ни се налага пак да излизаме с девет наемници.

Върни се в “ЦСКА”