Дублиращи отбори: ЦСКА-Левски 2-0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Дублиращи отбори: ЦСКА-Левски 2-0
Левски бе без титулярите
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Червени Воини
- Контакти:
шивача написа:Терор и чудо. Така някой се травмират за цял живот и като видят червено на улицата започват да реват, бягат или скачат от високо![]()
Вероятно мнго хора ще им стане жал, но никога не забравяйте, че този Левски винаги е бил с всяка власт, и винаги остават не наказани. Злото трябва да умре
видео от мача
http://www.sportal.bg/video.php?video=71153
К'во да ги съжалявам тия ШУШУмиги бре брат, след гаврата през 2008 тия са заслужават най-най лошото. Но съдбата си знае работата и всичко зло се връща.
Само ЦСКА!
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Йес бе, толкова болка сме ви носили през годините, че се спуквате от кеф при победа над резервите на дублиращия отбор, че и като гледам сте пуснали 6 човека от мъжете да играят срещу юношите, комуниста - човек не става!
Знам, че за целия си съзнателен живот преди това не сте виждали толкова победи срещу Левски, но "и това ще мине" , както се казва в една притча.
Последна промяна от W84me на 27 окт 2014 20:27, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- dreben23
- Контакти:
W84me написа:Йес бе, толкова болка сме ви носили през годините, че се спуквате от кеф при победа над резервите на дублиращия отборЗнам, че за целия си съзнателен живот преди това не сте виждали толкова победи срещу Левски, но "и това ще мине" , както се казва в една притча.
Аз ли не съм виждал, или ти не си виждал на Левски.
Със сигурност поне в моя съзнателен живот ЦСКА бие повече пъти от Левски, ама вие си живете в доста измислен син свят.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:W84me написа:Йес бе, толкова болка сме ви носили през годините, че се спуквате от кеф при победа над резервите на дублиращия отборЗнам, че за целия си съзнателен живот преди това не сте виждали толкова победи срещу Левски, но "и това ще мине" , както се казва в една притча.
Аз ли не съм виждал, или ти не си виждал на Левски.![]()
Със сигурност поне в моя съзнателен живот ЦСКА бие повече пъти от Левски, ама вие си живете в доста измислен син свят.![]()
Щом имаш съзнателен живот от 1 година...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Ataman написа:CSKA_1948_ написа:Кои бяха тия ''Левски'' бе?![]()
Браво на Армейците!
Левски са тия ,дето като броите винаги изпускате числото седем.
Питай Стойчо дали изпуска числото 7
Тук е момента за въпрос и към двете страни - а победа навън кога?
Защото на селския площад и двата отбора са много големи, ама после ...
Защото на селския площад и двата отбора са много големи, ама после ...
-
angelofdeath
- Контакти:
Преди години Левски поне школа имаха и биеха всички при юношите. Сега и това изчезна, а момчетата от ЦСКА, които нямаха, къде да тренират пак взимаха победите. Когато Армията заприлича на европейска база, с няколко терена и школата ни ще дръпне. Просто няма, как. Младите ни играчи побеждаваха дори, когато тренираха на сгурия и асфалт, помислете, как ще е, когато имат добри игрища. Докозахаго и вчера, като победиха младите левскари, които притежават най-добрите условия във България. Тимът ни притежава няколко добри единици, готови за мъжете. При това са надъхани да играяв в ЦСКА, а не да бягат за 10 лева повече. Дано Стойчо да започне да гласува по-голямо доверие на Витанов, защото се вижда, че момчето има страхотни качества. Развива се всеки изминал ден и съм сигурен, че няма да го подведе. От малкото, което съм гледал мога да кажа, че е по-добър от Чочев. Само такива играчи могат да излъскат славата на ЦСКА, а и да вдигнат на крака Нац. отбор. Затова пожелавам на юношите на отбора ни все така да дават всичко от себе си, да обичат ЦСКА, а времето им ще дойде. И то много скоро, защото всички виждат, че с посредствени чужденци падаме от Мура, Иртиш и Зимбру. Това не може да продължава и съм съгласен да се въведе регламента от Русия ако не се лъжа: трима чужденци и четирима юноши в състава. Радвам се, че ЦСКА е първи, но се надявам да не ни се налага пак да излизаме с девет наемници.