Анкета: да извадят ли Левски от А група?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Да извадят ли Левски от А група?

а/ без последствия - 1000 лева
38
16%
б/ с последствия: предметът е паднал на терена и е влязъл в съприкосновение със състезател или длъжностно лице-Състезание при закрити врати за 2 срещи (само ПФ и "В" групи) 2000 лева- предметът е паднал извън терена и е влязъл в съприкосновение със служебно или длъжностно лице, рез. съдия, лекар, журналист и пр.-Състезание при закрити врати за 2 срещи (само ПФ и "В" групи) 3000 лева(ТОВА ВЕЧЕ ИМ Е НАЛАГАНО!)
24
10%
в/ с тежки последствия Лишаване от домакинство за 3 срещи По 10 000 лв на среща 1 2 3
69
28%
г/ при повторно нарушение по смисъла на т.4, буква “в” Изваждане от групата 20 000 лева
113
46%

Общо гласове: 244

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Анкета: да извадят ли Левски от А група?

Мнениеот TristaNNN » 27 окт 2014 14:11

bastuna2003 написа:
TristaNNN написа:
Аха. Ти нали не искаш да ми кажеш, че ако вие бяхте домакини, нямаше да целите със снежни топки Гонзо? :shock:

Ми ние не нахлуваме всеки мач на пистата. Не събличаме треньори. И в безпаричието в което сме, ако някой се опита да изкара толкова малоумна наказание на клуба ни, поне 2/3 от сектора ще му скочат!
Вие не искате да помогнете на клуба си, не мислите разционално. Свикнали сте само да изисквате, без да давате!
Други въпроси?

Ти къде го чукаш, то къде се пука :| Айде с начале:
Ти нали не искаш да ми кажеш, че ако вие бяхте домакини, нямаше да целите със снежни топки Гонзо?
Последна промяна от TristaNNN на 27 окт 2014 14:15, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 27 окт 2014 14:17

tzvetan_tee написа:
pampi написа:
tzvetan_tee написа:Много искам да го видя това хомосексуално медицинско свидетелство :) То няма как да има основание за издаването на такова, защото няма как да има дори минимална телесна повреда! Снежна топка през качулката???? Представяте ли си Гонзо да падне така и да се гърчи като п*тка? Никога! Тройчо, според мен си е мислел, че го уцелват с твърд предмет и по селски се е опитал да ни изкара наказание, но като е разбрал, че е снежна топка е сдухал.... Нека излезем с призив Тройчо да покаже това медицинско свидетелство! Ахахахахахха

Че Гонзо има ли нещо в главата, че да го губи от удар с тъп предмет? Мно-ого неудачно сравнение... :lol:

Бати жалкият опит за смешка, защото няма какво да кажеш... (Спести си: "ама то ме е смешка, а истина")... Смешници

Що бе, на мен пък ми е смешно, вие си плачете ,няма лошо... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 27 окт 2014 14:39

TristaNNN написа:
bastuna2003 написа:
TristaNNN написа:
Аха. Ти нали не искаш да ми кажеш, че ако вие бяхте домакини, нямаше да целите със снежни топки Гонзо? :shock:

Ми ние не нахлуваме всеки мач на пистата. Не събличаме треньори. И в безпаричието в което сме, ако някой се опита да изкара толкова малоумна наказание на клуба ни, поне 2/3 от сектора ще му скочат!
Вие не искате да помогнете на клуба си, не мислите разционално. Свикнали сте само да изисквате, без да давате!
Други въпроси?

Ти нали не искаш да ми кажеш, че ако вие бяхте домакини, нямаше да целите със снежни топки Гонзо?

Ето ти го отговора, но чукча писател :mrgreen:
Как от 1000 човека в сектор А не се намери един да им викне на вашите, че така само наказание ще изкарат. Пак ти казвам, вие не мислите за клуба си. Важни за вас са "прасетата" :idea:
Ето ти и цитат на Гугутката от днес, 10 дена след като втори човек умря от причинена от него катастрофа:
"Разберете, че това бе спонтанен акт, защото нервите на много от феновете не издържаха. Не е било организирано. Повярвайте, ако искахме организирано да нахлуем, нямаше как и кой да ни спре.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=515227

Ето как разсъждавате - отрицателно. Какви сте че ще нахлувате на спортно събитие? Не разбирате ли, че си изгонихте нормалните привърженици от стадиона?
Допреди 15 години на всеки мач на неутрален терен бяхте два пъти повече от нас. Сега сме по равно? Не ви ли говори нещо това? :idea:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 окт 2014 15:30

bastuna2003 написа:
TristaNNN написа:
bastuna2003 написа:
TristaNNN написа:

Ми ние не нахлуваме всеки мач на пистата. Не събличаме треньори. И в безпаричието в което сме, ако някой се опита да изкара толкова малоумна наказание на клуба ни, поне 2/3 от сектора ще му скочат! Оооооууу да, веднага ти повярвах. Брей, че е висок красноармейският морал, брей :lol: Тия лафове ги разправяй на дечурлигата ;)
Вие не искате да помогнете на клуба си, не мислите разционално. Свикнали сте само да изисквате, без да давате! Ако правилно разбирам накъде биеш, то ще водим този разговор след като Тръста заработи на по-високи обороти. Дотогава, ние можем само да се присмиваме на провалената ви кампания с акциите.
Други въпроси?

Ето ти го отговора, но чукча писател :mrgreen:
Как от 1000 човека в сектор А не се намери един да им викне на вашите, че така само наказание ще изкарат. Пак ти казвам, вие не мислите за клуба си. Важни за вас са "прасетата" :idea:
Ето ти и цитат на Гугутката от днес, 10 дена след като втори човек умря от причинена от него катастрофа:
"Разберете, че това бе спонтанен акт, защото нервите на много от феновете не издържаха. Не е било организирано. Повярвайте, ако искахме организирано да нахлуем, нямаше как и кой да ни спре. Ами човекът отговаря на въпросите дали нахлуването е било организирано, като обяснява, че не е и разяснява защо. Ядосаха се хората след третия гол и нахлуха. Не казвам, че е похвално, но понякога гневът отрпищва непредсказуеми реакции у хората.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=515227

Ето как разсъждавате - отрицателно. Какви сте че ще нахлувате на спортно събитие? Не разбирате ли, че си изгонихте нормалните привърженици от стадиона? А ти, червен лицемер такъв, спомняш ли си преди години кой нахлу на стадиона в Мездра? А? Какви бяхте вие да причинявате този стрес на играчите и треньора-влах? Онзи дали си извади медицинско тогава :roll:
Допреди 15 години на всеки мач на неутрален терен бяхте два пъти повече от нас. Сега сме по равно? Не ви ли говори нещо това? :idea:
Слабата игра на отбора и управленската дезорганизация неминуемо води до отлив на пръвърженици. Така е по цял свят.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 27 окт 2014 15:49

svence написа:
шивача написа:
svence написа:Къде да гласувам?

В темата, пък ако някой мод реши може да пусне анкета!?

Гласувам да ни изхвърлят, че така поне тия шматки дето са в отбора ще се разкарат......
Ама няма да стане никога!
Особено Сърмов. Тоя като играе и сеедно сме със 7 човека на терена. Такъв антифутболист, като този няма друг в целия свят. Незнам как така няма треньор, който да му обясни, че от него футболист не става!

Тоя преди 2 години не го пускаха в отбор от Б група на Турция да играе , но за Левски стача, че даже е и несменяем титуляр.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 27 окт 2014 16:07

Аз искам фалшивият БФС да извади "Левски' от А -група ,така по-бързо ще настъпят бурни събития в българския футбол , ще има извънреден конгрес и "фалшивата коса" и неговата клика най-после ще бъдат изритани от "Иван Асен 2".
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 окт 2014 16:40

Red joker написа:
TristaNNN написа:
bastuna2003 написа:Вие наистина сте лумпени. Направо съжалявам, че имам познати от вашия отбор, които ми изглеждат свестни.
Дай да махнем пешеходните пътеки, че претрепаните деца да не ви се пречкат. Да изсечем и дърветата, да може да карате като ненормални. Беше ли на стадиона да видиш как 30 човека замерят с ледени топки, а 500 човека се радват на лумпените? И това в сектор А! Наистина ли не осъзнавате колко абсурдна е цялата ситуация? Мани го Тройчо, той ви е оправдание да си показвате простотията :idea:

Е, да ,ама Гонзо понеже е мъжкар и супермен щеше да ги изяде и да си седне на скамейката като пич :lol:

Да, така е. Как си представяш Гонзо да симулира припадъци в мизерната киша на пистата? Аз не мога.
Мнението ми по-скоро имаше за цел да обясни на другаря ти, че която и публика да беше зад скамейките, снежните топки със сигурност щяха да летят по противниковия щаб. Това е, а който отрече тази родна реалност е подлец и лицемер!
[offtopic]

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 27 окт 2014 16:46

Вярно е. Щом има непочистен сняг по трибуните винаги ще се намери кой да ги хвърли. Т.е. или БФС трябва да не позволяват мач да се играе когато има непочистен сняг или полицията да си свърши работата.
В крайна сметка БФС и полицията така си вършат работата, че все по-малко хора ходят на стадионите.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 окт 2014 16:47

ГОНГ

Дисциплинарната комисия към БФС отложи за следващото си заседание инцидентите от Вечното дерби Левски – ЦСКА, спечелено от „червените“ с 3:0.

По време на двубоя наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов бе уцелен със снежна топка от трибуните и се строполи на пистата.

ПО ДОКЛАД:
ДК задължава ПФК „ЦСКА” гр. София да възстанови щетите на стадион „Васил Левски” гр. София съобразно чл. 38, ал.1 от ДП. :o

ДК отлага за разглеждане инцидентите от срещата между отборите ПФК «Левкси» - ПФК «ЦСКА» от 13 кръг на «А» ФГ за следващо заседание.
[offtopic]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 27 окт 2014 16:49

TristaNNN написа:
Red joker написа:
TristaNNN написа:
bastuna2003 написа:Вие наистина сте лумпени. Направо съжалявам, че имам познати от вашия отбор, които ми изглеждат свестни.
Дай да махнем пешеходните пътеки, че претрепаните деца да не ви се пречкат. Да изсечем и дърветата, да може да карате като ненормални. Беше ли на стадиона да видиш как 30 човека замерят с ледени топки, а 500 човека се радват на лумпените? И това в сектор А! Наистина ли не осъзнавате колко абсурдна е цялата ситуация? Мани го Тройчо, той ви е оправдание да си показвате простотията :idea:

Е, да ,ама Гонзо понеже е мъжкар и супермен щеше да ги изяде и да си седне на скамейката като пич :lol:

Да, така е. Как си представяш Гонзо да симулира припадъци в мизерната киша на пистата? Аз не мога.
Мнението ми по-скоро имаше за цел да обясни на другаря ти, че която и публика да беше зад скамейките, снежните топки със сигурност щяха да летят по противниковия щаб. Това е, а който отрече тази родна реалност е подлец и лицемер!

Е,аз не я отричам,въпреки,че аз лично не бих хвърлил нищо,специално по Гонзо :!: В случая,а и по принцип при такива инциденти вината е на полицията,че не беше взела превантивни мерки :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Левски”