TristaNNN написа:bastuna2003 написа:TristaNNN написа:Аха. Ти нали не искаш да ми кажеш, че ако вие бяхте домакини, нямаше да целите със снежни топки Гонзо?

Ми ние не нахлуваме всеки мач на пистата. Не събличаме треньори.
И в безпаричието в което сме, ако някой се опита да изкара толкова малоумна наказание на клуба ни, поне 2/3 от сектора ще му скочат!
Вие не искате да помогнете на клуба си, не мислите разционално. Свикнали сте само да изисквате, без да давате!
Други въпроси?
Ти къде го чукаш, то къде се пука

Айде с начале:
Ти нали не искаш да ми кажеш, че ако вие бяхте домакини, нямаше да целите със снежни топки Гонзо?
Ето ти го отговора, но чукча писател
Как от 1000 човека в сектор А не се намери един да им викне на вашите, че така само наказание ще изкарат. Пак ти казвам, вие не мислите за клуба си. Важни за вас са "прасетата"
Ето ти и цитат на Гугутката от днес, 10 дена след като втори човек умря от причинена от него катастрофа:
"Разберете, че това бе спонтанен акт, защото нервите на много от феновете не издържаха. Не е било организирано.
Повярвайте, ако искахме организирано да нахлуем, нямаше как и кой да ни спре.
Прочети повече на:
http://www.sportal.bg/news.php?news=515227
Ето как разсъждавате - отрицателно. Какви сте че ще нахлувате на спортно събитие? Не разбирате ли, че си изгонихте нормалните привърженици от стадиона?
Допреди 15 години на всеки мач на неутрален терен бяхте два пъти повече от нас. Сега сме по равно? Не ви ли говори нещо това?