Анкета: да извадят ли Левски от А група?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- tzvetan_tee
- Контакти:
Re: Анкета: да извадят ли Левски от А група?
Много искам да го видя това хомосексуално медицинско свидетелство
То няма как да има основание за издаването на такова, защото няма как да има дори минимална телесна повреда! Снежна топка през качулката???? Представяте ли си Гонзо да падне така и да се гърчи като п*тка? Никога! Тройчо, според мен си е мислел, че го уцелват с твърд предмет и по селски се е опитал да ни изкара наказание, но като е разбрал, че е снежна топка е сдухал.... Нека излезем с призив Тройчо да покаже това медицинско свидетелство! Ахахахахахха

КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
#покажимедицинското
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Това пък е наи-лесното....ще си го покаже.Всеки лекар ще му изкара такова...Но по добре да не го носи във БФС.Че си е официален документ констатиращ травма...
- bastuna2003
- Контакти:
TristaNNN написа:
Аха. Ти нали не искаш да ми кажеш, че ако вие бяхте домакини, нямаше да целите със снежни топки Гонзо?
Ми ние не нахлуваме всеки мач на пистата. Не събличаме треньори. И в безпаричието в което сме, ако някой се опита да изкара толкова малоумна наказание на клуба ни, поне 2/3 от сектора ще му скочат!
Вие не искате да помогнете на клуба си, не мислите разционално. Свикнали сте само да изисквате, без да давате!
Други въпроси?
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
Между другото на мен ми е много странно това изпадане в безсъзнание. Все пак на записа ясно се вижда ,че Стойчо Младенов се хваща с ръка за удареното място и доста след това пада на земята като отсечен. Интересно как едновременно е в безсъзнание и ръката му изпълнява съзнателни движения-малко ми прилича на дървено желязо. И на живо и на запис съм гледал безброй нокаути,досега не съм виждал някой да се хваща за удареното място преди да падне на земята.
- tzvetan_tee
- Контакти:
Вълчан написа:Това пък е наи-лесното....ще си го покаже.Всеки лекар ще му изкара такова...Но по добре да не го носи във БФС.Че си е официален документ констатиращ травма...
Айде де, нека го покаже. Нека се види каква e травмата, а и да видим кой лекар я е описал. #покажимедицинското Голям смях ще падне, ах тези селски номерца. Отделно - присмял се хърбел на щурбел - феновете Hа це ес ка на два пъти нахлуват НА ТЕРЕНА, като единият път е скандално (Mездра). Играчите на це ес ка бяха хванати с допинг, нджонго присо удари полицай в тунела... Да продължаваM ли???
TristaNNN написа:pampi написа:...
Умнико, това какво общо има с темата? Или викаш, редно е да се вземе под внимание при евентуалното ни наказание.
Има МВР, има съд и т.н. и ако е виновен, ако е нарушител на закона в Република България, да го съдят и да си носи последствията.
Много общо има и се нарича - "манталитет". Не се и надявам да схванеш за какво иде реч...

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
Не съм от Цска и нищо тяхно не съм гледал...
..но това със снежната топка е кофти случка.Симулация или не си е повод са сериозно наказания.Дори и да се размине отбора само със 3 мача без публика.....има си олигофренчета дето при следващият удобен момент ще изкарат още по голямо наказания.То си е рецидив вече....

tzvetan_tee написа:Много искам да го видя това хомосексуално медицинско свидетелствоТо няма как да има основание за издаването на такова, защото няма как да има дори минимална телесна повреда! Снежна топка през качулката???? Представяте ли си Гонзо да падне така и да се гърчи като п*тка? Никога! Тройчо, според мен си е мислел, че го уцелват с твърд предмет и по селски се е опитал да ни изкара наказание, но като е разбрал, че е снежна топка е сдухал.... Нека излезем с призив Тройчо да покаже това медицинско свидетелство! Ахахахахахха
Че Гонзо има ли нещо в главата, че да го губи от удар с тъп предмет? Мно-ого неудачно сравнение...

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
- tzvetan_tee
- Контакти:
pampi написа:tzvetan_tee написа:Много искам да го видя това хомосексуално медицинско свидетелствоТо няма как да има основание за издаването на такова, защото няма как да има дори минимална телесна повреда! Снежна топка през качулката???? Представяте ли си Гонзо да падне така и да се гърчи като п*тка? Никога! Тройчо, според мен си е мислел, че го уцелват с твърд предмет и по селски се е опитал да ни изкара наказание, но като е разбрал, че е снежна топка е сдухал.... Нека излезем с призив Тройчо да покаже това медицинско свидетелство! Ахахахахахха
Че Гонзо има ли нещо в главата, че да го губи от удар с тъп предмет? Мно-ого неудачно сравнение...
Бати жалкият опит за смешка, защото няма какво да кажеш... (Спести си: "ама то ме е смешка, а истина")... Смешници