Анкета: да извадят ли Левски от А група?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Да извадят ли Левски от А група?

а/ без последствия - 1000 лева
38
16%
б/ с последствия: предметът е паднал на терена и е влязъл в съприкосновение със състезател или длъжностно лице-Състезание при закрити врати за 2 срещи (само ПФ и "В" групи) 2000 лева- предметът е паднал извън терена и е влязъл в съприкосновение със служебно или длъжностно лице, рез. съдия, лекар, журналист и пр.-Състезание при закрити врати за 2 срещи (само ПФ и "В" групи) 3000 лева(ТОВА ВЕЧЕ ИМ Е НАЛАГАНО!)
24
10%
в/ с тежки последствия Лишаване от домакинство за 3 срещи По 10 000 лв на среща 1 2 3
69
28%
г/ при повторно нарушение по смисъла на т.4, буква “в” Изваждане от групата 20 000 лева
113
46%

Общо гласове: 244

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Re: Анкета: да извадят ли Левски от А група?

Мнениеот tzvetan_tee » 27 окт 2014 13:34

Много искам да го видя това хомосексуално медицинско свидетелство :) То няма как да има основание за издаването на такова, защото няма как да има дори минимална телесна повреда! Снежна топка през качулката???? Представяте ли си Гонзо да падне така и да се гърчи като п*тка? Никога! Тройчо, според мен си е мислел, че го уцелват с твърд предмет и по селски се е опитал да ни изкара наказание, но като е разбрал, че е снежна топка е сдухал.... Нека излезем с призив Тройчо да покаже това медицинско свидетелство! Ахахахахахха
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 окт 2014 13:41

#покажимедицинското
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 27 окт 2014 13:44

Това пък е наи-лесното....ще си го покаже.Всеки лекар ще му изкара такова...Но по добре да не го носи във БФС.Че си е официален документ констатиращ травма...

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 27 окт 2014 13:45

TristaNNN написа:
Аха. Ти нали не искаш да ми кажеш, че ако вие бяхте домакини, нямаше да целите със снежни топки Гонзо? :shock:

Ми ние не нахлуваме всеки мач на пистата. Не събличаме треньори. И в безпаричието в което сме, ако някой се опита да изкара толкова малоумна наказание на клуба ни, поне 2/3 от сектора ще му скочат!
Вие не искате да помогнете на клуба си, не мислите разционално. Свикнали сте само да изисквате, без да давате!
Други въпроси?
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 27 окт 2014 13:48

Между другото на мен ми е много странно това изпадане в безсъзнание. Все пак на записа ясно се вижда ,че Стойчо Младенов се хваща с ръка за удареното място и доста след това пада на земята като отсечен. Интересно как едновременно е в безсъзнание и ръката му изпълнява съзнателни движения-малко ми прилича на дървено желязо. И на живо и на запис съм гледал безброй нокаути,досега не съм виждал някой да се хваща за удареното място преди да падне на земята.

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 27 окт 2014 13:50

Вълчан написа:Това пък е наи-лесното....ще си го покаже.Всеки лекар ще му изкара такова...Но по добре да не го носи във БФС.Че си е официален документ констатиращ травма...

Айде де, нека го покаже. Нека се види каква e травмата, а и да видим кой лекар я е описал. #покажимедицинското Голям смях ще падне, ах тези селски номерца. Отделно - присмял се хърбел на щурбел - феновете Hа це ес ка на два пъти нахлуват НА ТЕРЕНА, като единият път е скандално (Mездра). Играчите на це ес ка бяха хванати с допинг, нджонго присо удари полицай в тунела... Да продължаваM ли???

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 27 окт 2014 13:57

TristaNNN написа:
pampi написа:...

Умнико, това какво общо има с темата? Или викаш, редно е да се вземе под внимание при евентуалното ни наказание.
Има МВР, има съд и т.н. и ако е виновен, ако е нарушител на закона в Република България, да го съдят и да си носи последствията.

Много общо има и се нарича - "манталитет". Не се и надявам да схванеш за какво иде реч... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 27 окт 2014 14:00

Не съм от Цска и нищо тяхно не съм гледал... ;) ..но това със снежната топка е кофти случка.Симулация или не си е повод са сериозно наказания.Дори и да се размине отбора само със 3 мача без публика.....има си олигофренчета дето при следващият удобен момент ще изкарат още по голямо наказания.То си е рецидив вече....

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 27 окт 2014 14:01

tzvetan_tee написа:Много искам да го видя това хомосексуално медицинско свидетелство :) То няма как да има основание за издаването на такова, защото няма как да има дори минимална телесна повреда! Снежна топка през качулката???? Представяте ли си Гонзо да падне така и да се гърчи като п*тка? Никога! Тройчо, според мен си е мислел, че го уцелват с твърд предмет и по селски се е опитал да ни изкара наказание, но като е разбрал, че е снежна топка е сдухал.... Нека излезем с призив Тройчо да покаже това медицинско свидетелство! Ахахахахахха

Че Гонзо има ли нещо в главата, че да го губи от удар с тъп предмет? Мно-ого неудачно сравнение... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 27 окт 2014 14:04

pampi написа:
tzvetan_tee написа:Много искам да го видя това хомосексуално медицинско свидетелство :) То няма как да има основание за издаването на такова, защото няма как да има дори минимална телесна повреда! Снежна топка през качулката???? Представяте ли си Гонзо да падне така и да се гърчи като п*тка? Никога! Тройчо, според мен си е мислел, че го уцелват с твърд предмет и по селски се е опитал да ни изкара наказание, но като е разбрал, че е снежна топка е сдухал.... Нека излезем с призив Тройчо да покаже това медицинско свидетелство! Ахахахахахха

Че Гонзо има ли нещо в главата, че да го губи от удар с тъп предмет? Мно-ого неудачно сравнение... :lol:

Бати жалкият опит за смешка, защото няма какво да кажеш... (Спести си: "ама то ме е смешка, а истина")... Смешници

Върни се в “Левски”